Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiedzialam ze Polki sa tak zakompleksione hehehehe

Polecane posty

Gość gość

Po tym forum widac to najlepiej. Zajmuja sie innymi a nie soba. Chodzi mi o tematy o makaronach w oknach i pogarde dla ludzi którzy chodza w jednej kurtce i butach cala zime. ktos bez kompleksow nie przejmowalby sie takimi p*****lami tylko zyl swoim szczesliwym zyciem :-)

Gość gość
Smieszne to jest. Potem jakis facet wam nasciemnia ze jestescie ladne i już jesteście jego.

Gość gość
wielu rzeczy jeszcze w zyciu nie wiedzialas na przyklad tego ze jestes glupia

Gość gość
Ty jestes glupia. Tylko w pl sa takie laski ktore mysla ze jesli maja 2 kurtki na zime to sa kims. Poza tym o tej porze kto nie jest w pracy? Studentki tak jak ja i paniusie ktore bogato wyszly za maz i sa na utrxymaniu meza bo samr by na siebie nie zarobily.

Gość gość
nie wiem czy to tylko zakompleksienie to jakiś rodzaj pustki w głowie

Gość gość
skoro tak twierdzisz to pozostan przy swoich twierdzeniach mnie akurat nie robi roznicy czy masz siano w glowie czy na glowie

Gość Pener Krca
Zgadzam się ze studentka. Zaglądanie komuś do szafy i mieszkania to objaw kompleksów oraz g****ogłowia.

Gość gość
mi makarony w oknach się podobają a na kafe przeczytałam że wiesza je patologia:D nie uważam się za patologie i nie wiedziałam że rodzaj firan w oknach może oznaczać czy ktoś jest z dobrej rodziny czy nie:D co roku chodze w jednej kurtce całą zime, kurtki kupuje nowe jak stara się zniszczy i nie przyszło mi nigdy do głowy że to coś złego:D moje znajome też tak robią i nie kupują kilku par kurtek na zmiane:o

Gość gość
Dokladnie. Wiekszosc bab to puste istoty ktore leca na kase a w glowie nic nie maja. Nie ozenilbym sie z taka ktora zyje zyciem innych i jest wykształcona. O czym bym z nia rozmawial???

Gość gość
Bo waxne jest zeby chodzic ciepło ubranym. Ci którzy zwracaja uwage na ubranie to patologia. Oczywiscie ubranie powinno byc czyste, schludne i dopasowane ale czy mam gardzic kims kto nosi kilka lat ten sam plaszcz

Jestescie bardzo autorytatywne. Temat o makaronach czy kurtkach mozna potrakowac jako przyczynek do dyskusji, do wyrazenia swoich poglądów, opinii, doswiadczeń. To jest forum, miejsce do wyrazenia swojej opinii- co mają do tego kompleksy???

Gość pan bzyk
szczególnie koło 40-stki , powiesz kilka komplementów i już bzykasz :)

Gość gość
Te mlode tez byle bajera zaciagniesz do lozka. Taka prawda.

Gość 3asia
Wy serio z tymi kurtkami? Jak można nie mieć kurtki na zmianę?

Gość gość
Normalnie. Ja mam jedna kurtke i chodze w niej juz 3 lata. Piore raz w roku przed zimna

Gość gość
Ale to nie temat o kurtkach tylko o kompleksach glupich polek.