Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona30_

Pomysł na prezent dla 4latki?

Polecane posty

Gość Ona30_

Bardzo Was proszę o radę. Nie mam dzieci, ale mam chrześniaczkę lat 4. Nie wiem, co mogłabym kupić jej na prezent z okazji świąt. Wcześniej dostała odem nie lalki, ciuszki, kolorowanki, pisaki, plastelinę etc... Zauważyłam, że ona zajmuje się czymś tlyko chwilkę i szybko się nudzi. Zaobserwowałam jednak, że największą frajdę daję jej wskakiwanie starszej siostrze na barana i udawanie, że jedzie na koniku. znalazłam z internecie konika na biegunach interaktywnego, który po naciśnięciu uszu wydaje dźwięk. Czy to dobry pomysł? doradzi ktoś?

Gość gość
To żart prawda? :D

Gość gość
nie no coś ty ,za duża jest na konika ,ja mam 4 latka konia dosłał jak miał troszkę ponad rok ,konia ma do dziś ale nie jeździ na nim tylko go rozkręca ,możesz kupić lego typowe dla dziewczynek ,albo ciastolinę ,gry zręcznościowe różne są albo jak lubi jakiś zestaw do malowania ,teraz też jakimś hitem jest latająca wróżka

Gość gość
Może jak ma takie zapędy do wskakiwania, to jak masz możliwość - wykup jej godziny na pierwsze jazdy konne? Bo na takiego konika zabawkowego jest za duza.