Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet wyjeżdża w delegacje

Polecane posty

Gość gość

Mój mężczyzna dostał nową pracę. Jest tłumaczem i wyjeżdża w delegacje co jakiś czas. Krew mnie zalewa, nie potrafię się nie niepokoić. Siedzi sobie dwa dni w Austrii - w jeden załatwiają sprawę, drugi jest na "miasto" - knajpka, piwo, hotel. Dziewczyny, nie podoba mi się to i jestem mega zazdrosna. Boję się. Mało to historii się człowiek nasłuchał?

Gość gośćaaa
chyba są telefony i jest internet? nie możecie przez skype pogadać wieczorem jak już wróci? Ty go powinnaś znać, jakim jest typem człowieka. Ja jestem z moim całkiem na odległość i widzimy się średnio raz na dwa tygodnie, gdybym się tak miała zadręczać jak ty:) Ale on codziennie dzwoni do mnie w dzień i wieczorem, wiem co robi każdego dnia i wieczoru, po za tym to taki typ domatora, a jego praca też pochłania dużo czasu, więc nie ma czasu na głupoty. Ale stara się być ze mną ciągle w kontakcie i napisze mi coś miłego. A gdy jesteśmy razem to po prostu czuję ze mnie kocha, ufam mu i nigdy się nie zawiodłam ani nie przyłapałam go na kłamstwie. Rozmawiaj z nim na temat swoich niepewności, to pomaga, ale delikatnie nie osądzając. Mów o swoich uczuciach.