Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w szpitalu mogę podpisać zgodę na pozostawienie dziecka w szpitalu

Polecane posty

Gość przemek 123
Jestem odpowiedzialny i niczego wziasc na barki sie nie boje co moje ,tym bardziej dziecka.A gdzie jest ojciec?jesli wogole wie ktory to.

Gość gość
Bapisz autorko jak to sie stalo ze tak sobie przeyebalas w zyciu?

Gość gość
No ale ona nie musi byc dobra matka, nie chce nia byc, koniec kropka. Watpie zeby w ciaze zaszla z premedytacja. Wpadki tez sie zdarzaja. I co? Miala usunac? Bo ktos uwaza, ze nie dorosla do roli matki? No nie dorosla i sama przed soba potrafi sie przed tym przyznac. Skoro jestescie takimi wspanialymi rodzicami to idzcie Zajac sie dziecmi, poswieccie czas im a nie dyskusjom na kafe. Autorko, zapewne lepiej byloby jakbys ukrywala ciaze przez 9 miesiecy, urodzila w ciemnym lesie a dziecko zakopala. Bo jak ktos chce dac dziecku szanse na normalne zycie jest nienormalny (wg ludzi na kafe). Domyslam sie, ze nie byla to latwa decyzja i potrzebujesz teraz mnostwo wsparcia a nie debilnych tekstow tatuskow przesiadujacych na kobiecych forach.

Gość gość
jak nie byla gotowa na ciaze i nie miala warunków to po co się gziła ? ludzie dorosnijcie, dupa.a to nie zabawka, seks = konsekwencje!

Gość przemek 123
Mam prawo do oceny kazdej sytuacji wedlug swoich kryteriow.I takie na ten temat moje zdanie i tak juz zostanie.Za zostawienie dziecka do adopcji szacunku brak,za mord kulka w leb

Gość gość
Ale jest cos takiego jak odpowiedzialnosc-jak nie chciala byc matka to czy ktos ja zmuszal??? Nie! Do dupaki to wszystkie!! Tak, staram sie bys super mama i dziecko teraz spi-poswiecam mu caly wolny czas. I to ze mna zasypialo przed chwileczka.

Gość gość
A za ocenianie kogos, kogo sytuacji sie nie zna co sie nalezy drogi Przemusiu? Bo widze, ze tu jakis sad najwyzszy sie odbywa

Gość gość
To czyli jezeli ja nie chce wiecej dzieci to nie moge juz nigdy uprawiac seksu, bo uprawiajac go musze liczyc sie z ewentualna ciaza? Co za hipokryzja...

Gość przemek 123
A faceci to juz wypowiedziec sie nie moga?nie ma mnie teraz w domu bo jestem w austrii i jutro jade.Zamiast chlac siedze tu i mysle jak spedze czas z moim powtarzam moim dzieckiem ktore kocham nad zycie.Usprawiedliwiac chcecie to usprawiedliwiajcie bidulke.Moje zdanie nie zmienione zostanie

Gość gość
Antykoncepcja-i to nie tylko prezerwatywa ale powiaz se jajniki i wez tabletki

Gość gość
Przemek swoje zdanie na ten temat mozesz miec ale dlaczego od razu oskarzasz autorke o puszczanie sie. No bo jak inaczej nazwac tekst `a co z ojcem dziecka, no chyb, ze nie wiesz ktory to` czy jakos tak? I tez mi wielkie poswiecenie, ze siedzisz i myslisz o dziecku. Zalozyles rodzine to tak wyglada Twoje zycie co w tym nadzwyczajnego?

Gość przemek 123
Jak dla mnie zadna sytuacja nie jest taka zeby dziecko zostawic.Sa tez domy pomocy

Gość przemek 123
Jakby jej facet myslal o dziecku nie byloby takiej sytuacji.Ja mysle,zarabiam,dbam.No autorko gdzie Twoj facet?

Gość gość
ty powyzej uzyj mozgu Jesli nie chcesz miec dzieci a chcesz seksu to podejmij dzialania majace na celu zapobiezenie zajciu w ciaze Co za ograniczona osoba z cieebie :D myslenie boli haha mozesz sobie podwiazac jajniki lub brac zastrzyki z hormonami, masz 100%, bo tabsy nie zawsze dają gwarancje

Gość gość
Autorko na zle forum trafilas. Napwrde nie pisz tutaj bo widzisz jacy tu wszyscy "mundrzy". Trzeba miec duzo siły w sobie zeby oddać dziecko do adopcji i dać mu szanse na lepsze zycie. Zycze CI lekkiego porodu i duzo siły w zyciu :)

Gość exdebill_rzuca okiem
moze siedzie w więzieniu za gwałt?

Gość przemek 123
Duzo sily w sobie to trzeba miec zeby podjac sie wychowania w trudnej sytuacji a nie oddawac dziecko

Gość gość
No i wlasnie dlatego lepiej usunac ciąże. Usuniesz i nikt o tym nie wie a tak jedna z druga ukamienowaliby kobiete TYLKO za to, ze chce dać dziecku normalna rodzine ktorej sama pewnie nie jest mu w stanie zapewnić.

Gość gość
przemek 123 a kim Ty jestes zeby oceniać autorkę ? Łatwiej ocenić kogoś niz pomoc co ?

Gość przemek 123
Za to ze chce oddac nalezy sie szacunek?ludzie!!!trzeba wiecej glowa ruszac i myslec przyszlosciowo.To nie boli!!!

Gość gość
Chlopie, siedzisz za granica, zona zapieprza od rana do nocy przy dziecku, Ty przyjedziesz raz na jakis czas i takiego madrego zgrywasz? Skoro masz tyle do powiedzenia na temat autorki i ojca jej dziecka to najpierw spojrz na siebie. Co za zycie gwarantujesz swojemu dziecku? Mama w Polsce, tata w Austrii. Widzicie sie raz na ruski rok i uwazasz sie za ojca roku? No widzisz tak latwo ocenic czlowieka. Jesli Ty to robisz, badz gotowy, ze inni zrobia to wobec Ciebie.

Gość przemek 123
Juz pisalem kim jestem.Ojcem ktory czeka z utesknieniem na kazdy usmiech dziecka,ktory dba o wychowanie go na dobrego czlowieka z glowa na karku,ktory nie ma stracha wziasc ciezar na swoj***arki jesli dal d**y

Gość exdebill_rzuca okiem
pytam się - a co jesli ojciec dziecka siedzi za gwałt?

Gość gość
przemek 123 no i ? ja uwazam ze dziewczynie nalezy sie szacunek ze daje dziecku szanse na lepsze zycie . Zycie to nie bajka i rożnie sie układa. Zanin ocenisz innych popatrz jak ty zyjesz:)

Gość gość
Przemek123 nie oceniaj żebyś nie był oceniony. Zycie pisze różne scenariusze i nigdy nie wiadomo co tobie się może w życiu przytrafić. A co powiesz np. na ojców, którzy spłodzili dziecko, a następnie odeszli od żony do innej cizi i nie mają z dzieckiem kontaktu? Oni są usprawiedliwieni ? Dziecko przecież też zostawili... A co np. jeśli dziecko autorki jest wynikiem gwałtu? Co w sytuacji gdy np. dziewczyna nie ma pieniędzy na chleb? Nie wszystko jest takie proste jak tobie się wydaje. A co by bylo gdyby twoja ślubna cię zdradziła i urodzila dziecko innego faceta? Chowałbyś jak swoje ? Nie rozśmieszaj mnie bo w d/pie byłeś i g/wno widziałeś. W zyciu nie wszystko jest czarne i białe. Tylko tyle mogę ci napisać i AŻ tyle.

Gość przemek 123
Nie wiesz co robie synku wiec prosze cisza!Jestem w domu co czwartek wiec te cztery dni naleza do mnie.Czwartek,piayek,sobota i niedziela.Za 2.5 tys euro kazdy by tak jezdzil.A jakbys nie wiedzial Austria jest 3 godz drogi z mojego miasta wiec twoje argumenty lipne

Gość gość
To skoro tak bardzo czekasz na usmiech swojego dziecka i zalezy Ci na rodzinie to badz ojcem na caly etat a nie p*****la za granica. Wzorowym ojcem niedzielnym kazdy potrafi byc.

Gość gość
Też mi ojciec. On w Austrii matka z dzieckiem w Polsce. faktycznie wzorowa rodzina. Z takiej perspektywy to każdy może tak pisać jakim jest super tatuśkiem. Przyjedzie na święta do Polandu, przywiezie prezenty i tyle go widzieli. A potem tyle dzieciaczków rozchwianych emocjonalnie, bo wychowywała je tylko matka a tatuś był z doskoku. Dramat!

Gość przemek 123
Jestem facet z zasadami.Mam super zycie bo mam glowe na karku i mysle,mysle.Taka moja ocena i mam do tego prawo.Jakby mi moja nie moje urodzila to jest to nie moje wiec o co ho?ajak moje to moje.Rozne sytuacje?zeby dziecko oddac?przestan ile masz lat 15?pomoc mozna znalesc jak sie tylko chce i ma glowe

Gość gość
przemek 123 no co ty tylko 4 dni ? a 3 dni dziecko wychowuje sie bez ojca ...ojoj nieładnie .