Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w szpitalu mogę podpisać zgodę na pozostawienie dziecka w szpitalu

Polecane posty

Gość gość
Nie mów ze ńie masz innego wyjścia , przyznaj sie ze nie chcesz , bo zawsze mozna sie dostosować do sytuacji w ktorej sie znalazłas . Zawsze. Tylko widocznie nie chcesz.

Gość gość
Bo Przemo jest ewidentnym przykładem gdzie robi się dzieci bez środków do życia a potem kombinuje wyjazdy za chlebem. Jakby miał naprawdę głowę na karku jak pisał to najpierw znalazłby świetną pracę wraz z żoną w kraju a potem myślał o przychówku. A tak to wpadka i wyjścia nie ma.

Gość gość
ja bardzo chciałabym adoptować maleństwo, jesteśmy gotowi z moim M:) od dawna się staramy, leczymy, możemy dać dużo miłości, pokazać ciekawy świat...

Gość liwiasochacka
mam 31 lat, jestem w 9 miesiacu pierwszej ciazy, uwazam sie za osobe odpowiedzialna i za taka tez mam mojego meza(32 lata) wyjechalismy za granice 8 lat temu - razem, najpierw ulozylismy sobie zycie zeby nie musiec byc w sytuacji takiej jak ten przemek, ze jedno z nas musi wyjechac za chlebem.... trzy czwarte polakow tutaj to tacy niedzielni tatusiowie, nie chce mowic co robia jak przychodzi weekend a chce im sie zblizen.... :/ makabra. nie znam ani jednego wiernego. zero.cos czuje ze jest tak jak wy piszecie dziewczyny, dziecko sie pojawilo, i trzeb abylo wyjecha za chlebem. ok rozne sa sytuacje - jestem w stanie to zrozumiec, juz nawet pomijajac fakt jacy ci faceci tutaj na obczyznie sa falszywi. zony w domu w Polsc emysla jak to ttaus i maz cudownie zarabia, a i owszem, moze zarabia ale na co ja sie tutaj napatrzylam to moje :( niestety.... nie rozumiem jak przemek moze tak oceniac autorke, jest milion roznych sytuacji zyciowych, nie kazda wynika z proznosci, widac ze jestes jeszcze Przemku mlody, Twoj sposob pisania, ton wypowiedzi, brak szacunku dla drugiej osoby swiadczy tylko o tym ze byc moze jeszcze nie dojrzales do roli ojca, obys nigdy nie musial byc postawiony przed wyborami, ktore postawia cie pod murem i kazde rozwiazanie bedzie zle,.... oj byloby ciezko...

Gość gość
Przez takie cioły jak niektórzy z Was ludzie myślą że lepiej będzie abortować niż mieć odwagę urodzić i oddać do adopcji. Co w mysl zasady czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ? Pieprzeni hipokryci.

Gość gość
Jak chce zrobić aborcje to źle, bo przecież można oddać, jak chce oddać tez źle, bo powinna wychować i tak. Pewnie, lepiej, żeby dziecko i matka byli nieszczęśliwi całe życie niż zeby dziecko wychowali rodzice z wyboru, kochając je. Puknijcie sie w głowy ;/.

Gość gość
Co do Przemusia, tak wszyscy jestesmy hipokrytami a Przemek chodzacym idealem. Normalny facet z glowa na karku sciagnalby rodzine do siebie, bylby z nia codziennie a nie wyimaginowane 4 dni w tygodniu. I tak, uwazam ze dziecko ma wiecej z taty pracujacego od 10 do 18 niz z gburowatego ojca raz na jakis czas. Jezeli tak bardzo kocha rodzine i zalezy mu na dziecku to czemu przed jego narodzinami nie zadbal o odpowiednie warunki? Wpadka, szybka decyzja o wyjedzcie, gdzie ma czas na odpoczynek od rodziny i tyle. A co do autorki to gratuluje odwagi bo mnostwo rodzin czeka na takie malenstwo. A jesli ktos dorosl do decyzji o godnym pozostawieniu dziecka w dobrych rekach jest cholernie dojrzaly. Wiecej takich ludzi to skoncza sie historie o zwlokach malenstw porzuconych na smietnikach i zakopanych pod drzewem.

Gość gość
A dalo by rade zostawic dziecko w szpitalu bez sadu

Gość gość
Mój syn już od 8 miesięcy walczy o swojego nienarodzonego syna. Został oszukany przez kobitę ,której odebrano już 4 dziec****iąte jakoś tam wychowuje z mężem /wyszedł z więzienia/ maja ograniczone prawa. Dziecko syna postanowiła zostawić w szpitalu jak śmiecia ,nie idą na żaden kompromis. Dla mnie taki ktoś to nie człowiek.Jest tyle możliwości żeby dziecko wychować. To jest masakra.

Gość gość
8:12:sorry ale z kim się zadawał twój syn!? Jaka patola ..z mężatką ktora w dodatku jest zona kryminalisty i maja 5 dzieci.. porażka żeby moczyć w czymś takim

Gość gość
Jeśli chcesz zostawić dziecko w szpitalu i nie wiesz jakie formalności trzeba wypełnić to na stronie aborcjaforum. pl w zakładce "pozostaw w szpitalu" są tam opisane bardzo dokładnie, w jaki sposób i co trzeba wypełnić, jakie konsekwencje ponosi dziecko jeśli się tych formalności nie spełni itp

Gość gość
ść dziś Ludzie patrzcie na daty...