Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agula10

Błagam, pomocy ! Nie wiem co robić!

Polecane posty

Gość Agula10

Witam, bardzo proszę o Waszą pomoc, bo już sama nie wiem. Mój chłopak uparł się, żeby zrobić to bez gumki, dlaczego? Sama nie wiem, czemu na to przystałam. Czułam się z tym bardzo źle. W poniedziałek najszybciej jak zdołałam zażyłam escapelle. Według kalendarzyków jest, albo ostatni dzień płodny, albo i nie. Ostatni okres ( z listopada) miałam od 4. Planowany okres powinnam dostać w ten wtorek, czyli 2 grudnia. Po zażyciu tabletki nie miałam żadnych objawów, bóli głowy, zawrotów tylko większa ilość żółtawego specyficznie pachnącego śluzu. Z poniedziąłku na wtorek, zaczął boleć mnie brzuch, doszły wymioty, biegunka. Biegunka ustała, wymioty też. Natomiast do dziś nie czuje się najlepiej, chce mi się wymiotować, brzuch mnie nie boli, jedynie tak jak mówie, chce mi się wymiotować, a okresu dalej nie dostałam. A, dodam jeszcze, że mi i mojemu chłopakowi, wydaje się, że nie skończył we mnie, a dopiero gdy wyszedł. Jakie jest zatem prawdopodobieństwo, że zajdę w ciążę? Bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
Trudno powiedziec. Pozostaje ci czekac. Na przyszly raz na litosc boska stosuj antykoncepcje -- jak nie gumka to tabletka, nie kalendarzyki kretynko!

Gość gość
Zrób jutro test i bedziesz wiedziala

Gość gość
Może w ciebie nie wchodził,tylko cię ****ał.

Gość gość
Tak to jest jak sie dzieci za seks biorą. Wcale nie współczuje.

Gość gość
Wzięłaś escapelle, więc ciażę bym wykluczyła. Ale na przyszłość, jeśli chcesz wyznaczać sobie dni płodne, to zamiast korzystać z kalendarzyka, kup sobie tester, np Afrodytę na slinę. Kalendarzyki nie są skuteczne, bo owulacja może się przesunąć

Gość gość
Na litość, przecież mamy XXI wiek. Już pal licho to całe zamieszanie z kończeniem stosunku, ale jak już wzięłaś tabletkę, to może zamiast tu siedzieć i panikować, zadzwoń do ginekologa i go zapytaj ile masz czekać na wizytę, żeby wiedzieć co i jak? Poza tym zajście w ciążę nie wiąże się z natychmiastowymi objawiami następnego dnia na litość…może to coś po tych talbeltach masz…jak nie masz lekarza zaufanego to masz kontakt do mojego: http://www.lekarze-kolber.pl/gabinet-ginekologiczny.php. Spokojnie, nie panikuj.

Gość gość
Nie panikuj ciążą to nie choroba.Każda kobieta powinna ją przebyć.