Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gugajna2503

zdrowe odchudzanie i zmiana nawykow zywieniowych cz.3 (2014)

Polecane posty

no moja cale zycie tak robi, wiadomo ze czasem zje cos pysznego i niedozwolonego ale to jest raz na ruski rok. I tez ladnie wyglada, w ogole nie na 50 :) x u mnie po lunchu, pyszniutkie kanapki. Ogorkowej sie dzis nie moge doczekac bo wyszla nam naprawde dobra :) x cos malo dziewczyn pisze ostatnio :(

myślę, że to z powodu świąt- wiadomo przygotowania dużo czasu zabierają :)

mam nadzieje :) w styczniu wracam i walcze dalej, razem z Wami, 100% frekwencja obowiazkowa :D x Karola ales sie nagadala :P

to dziwne :( Ty rzadko masz jazde na slodkie. ja jestem w trakcie @ ale w tamtym tyg mnie ssalo, nie na slodkie, bo juz nie pamietam jak smakuje :P ale glod non stop. Pomoglo picie 3l wody dziennie...

No widzisz, a ja na szkoleniu dziennie z poł litra wody wypijam, gdzie normalnie tez 3 litry! Pewnie dlatego tak mam. Nie moge pić więcej tutaj, bo bym do wc latała przez pół szkolenia, a później tu gdzie śpię, mam wspólne wc :/

Hej lalunie, mnie dzisiaj caly dzien zoladek boli i biegam oby szybciej:-D

Agatrixx jutro, także wreszcie się porządnie napiję. W piątek i sobotę uzupełniam trochę wodę, całe szczęście że jutro się porządnie napiję.

Ja sie tak uzaleznilam od picia wody ze nawet jak mam plan wypic 3 butelki to i tak zaczynam 4ta a jak juz zaczynam to tak koncze. I 3l wychodzi codziennie :)

smacznego Agatrix :D ja nie mogę pic tyle bez tego i tak sikam piję głównie w dzień i w nocy jak idę do wc to zawsze szklankę łyknę

Dobry wieczór kobietki :) Z dziećmi było super, nawet nie wiem kiedy mi tak dzień przeleciał z tymi dwoma słodziakami: http://zapodaj.net/7854e12535bb1.jpg.html Nie spieszyłam się do domu, spokojnie kawkę wypiłam z siostrą i oto jestem. O dziwo nie było nawet problemów z wypiciem antybiotyków. Lubię dzieci od tej siostry, bo potrafią się ładnie bawić i ogólnie nie ma z nimi żadnych nieprzyjemności.

Katarzynko czyli spisalas sie na medal. X Kate robilas wymaz? X Guga ciotko zmien sobie w stopce;-) X Ja robie eksperyment. Od piatki ograniczylam bialka do 60 i pije 2 litry wody, zobczymy czy to pomoze w spadku wagi. Zupelnie nie mam sily dzisiaj na cwiczenia. X Eulalia nie zapomnialas salatki?a jaka mialas? X Agatrix nie pogonilo Cie po serku?;-) X Karola slodkie to samo zlo!!:-). Juz w tym roku koniec szkolen? X Kasiu gdzie sie zapodzialas? X

Gość Eulalia11
Asmanko nie zapomniałam sałatki :) Zawierała makaron z pełnego ziarna, paprykę, pomidora i brokuł, żadna rewelacja ale się najadlam. Za to teraz jestem głodna i mam chęć na słodkie.. Ide spać żeby to przetrwać...