Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciązy.. ale nie chce tego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Własnie zrobiła test i okazało sie ze jestem w ciąży, mężczyzna z którym jestem w ciaży zdradził mnie.. nie ufam mu, nie chce z nim zakładać rodziny, nie wierze mu.. nienawidze go za to.. zostałam sama z tym wszystkim.. nie chce z nim byc bo pozniej znowu sie okaże ze mnie zdradza pacan.. jestem w 4 tyg.. co robić pomożcie prosze

to usun po co sobie bedziesz zycie lalmala powaznie pisze to twoje zycie i musisz wiedziec ze samej z dzieckiem latwo ci nie bedzie i nie sluchaj rad ,,jakos to bedzie " dasz rade "i takie tam bo nikt za ciebie zycia nie przezyje

Gość gość
nie wiem jak sie usuwa.. a skad mam wiedziec jakie bede komplikacje nie chce zeby cos mi sie stało.. czy ginekolog moze mi cos przepisac ?

Gość gość
Dlatego nie powinno się dawać doopy byle komu :o Co masz zrobić? Ja ci nie powiem żebyś usunęła, bo jestem zwolenniczką życia. Ty musisz wypić piwo którego nawarzylas, dziecka nie karz za swoją głupotę

Gość gość
byle komu ? lol jestem z nim w związku 8 lat kobieto

Gość gość
Ona nie nawarzyla tego piwa sama. Ale uj niech urodzi, jakos to bedzie. Bachor zniszczy Ci cialo a jak sie urodzi to pomocy znikad.

Gość gość
Jesteś głupia

jak nie wiesz idz do gina w gazetach znajdziesz ogloszenia albo do niemiec jedz

Gość gość
Bachor zniszczy ci ciało i życie bo kto weźmie taką z bachorem? Ja bym się nawet nie zastanawiała bo rozwiązanie jest tylko jedno.

gosc 19.35 lepiej bym tego nie ujela pomocy z nikad kazdy sie pozachwyca jakas grzechotke da szmatke przyniesie a to nie o to chodzi Co na to ojciec dziecka ?

Gość gość
byle komu ? lol jestem z nim w związku 8 lat kobieto x 8 lat, ale Cię zdradził. czyli jest byle kim.

Gość gość
Ale pitolenie. Jakbyś nie wiedziała co się robi w takich wypadkach. Czasu masz mało bo jak będzie za późno to ci popieprzeni "obrońcy" życia utrudnią ci pozbycie się dzieciara. Na tym etapie tabletki ci wystarcza,

Gość gość
Gdyby nie był byle kim to byś nie żałowała, nie liczy się ile się jest z kimś w związku 8 lat czy 3 tylko jakim się jest człowiekiem.A skoro myślisz o usunięciu to stwierdzam że jesteście oboje siebie warci zupełne oba dna :)! Tyle w tym temacie.

Gość gość
nawet nie mow ojcu, to Ty poswiecisz cialo a on cie w d**e znowu kopnie

Gość gość
Żal mi się robi jak pomyślę o autorce tego posta. Jesteś głupia. Mam nadzieję że twój dzidziuś będzie zdrowy i urośnie duży

tylko nie kupj takich tabletek przez neta to niebezpieczne Idz do gina prywatnie powiedz o co kaman albo ogloszenia z gazety ci zostaja

gosc 19.41 a tyjej pomozesz przy dziecku i kase dasz wez wyjdz i nie pierdo/l/

Gość gość
pierydolicie farmazony. żaden dzidzius a zlepek komorek albo plod. jedna z druga madrala jak chcesz widziec zdrowego i duzego dzidziusia to sie zobowiazcie ze bedziecie pomagac matce finansowo az dzidzius pojdzie do szkoly lub przedszkola. wplacajcie jej comiesiac po tysiaku skoro tak was ten dzidzius obchodzi. nawet byscie zlamanego grosza nie wyslaly ale pierydolic na forach to juz inna bajka. yebane prolajfersy za 5 centów. gardze wami.

Gość gość
jak możecie w ogóle mówić o usunięciu można oddać do adopcji, jak można karać niczego nie świadomą istotę przecież to dziecko nie jest winne waszej głupoty

Gość gość
To nie jest dziecko patafianie tylko płód. Ma sobie ciało zniszczyć tylko po to by płód mógł sobie za naszą kasę pomieszkać w domu bachora. Zacnie

Gość gość
Malag a dobrze gada, usun Puki jest na to czas a potem zastanow sie porzadnie nad Sensen twojego zwiazku

Gość gość
chora suka trzeba się było nie rochać

Gość gość
usun i z glowy, ojciec zwial czemu ty masz brac wszystko na siebie

o juz sie zlecialy obronczynie popier/do/lo/ne dewotki tak oddac bo malo w domu dziecka pewnie dzieci ogarnijcie sie jedna z druga i to nie jest dziecko tylko zlepek to dopiero 4 tydzien masakra jakie wy glupie tu jestescie

Gość gość
19.49 no co ty zaraz napiszesz, ze uprawiajac seks trzeb byc gotowym na ciaze i to, ze facet sie przestraszy i ucieknie

Gość gość
zależy w czyim mniemaniu dla mnie to jest dziecko... Tak usunie a za rok dwa albo 10 będzie płakała dlaczego ja to zrobiłam, albo nie będzie mogła już tych dzieci później mieć, nie usuwaj nie bądź głupia

Gość gość
Malag_a pierydola jak nawiedzone bo bekart nie bedzie na ich utrzymaniu. jak napisalam zeby sie zrzucily i pomogly autorce to spierydolily zaklamane babska. dziecko to jest jak sie urodzi a nie pare komorek z ktorymi kobieta moze zrobic co chce bo to jej brzuch i cialo.

Gość gość
twoja decyzja. Ja bym nie rodzila, a juz na pewno nie oddałabym do adopcji.