Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż zmusił mnie siłą do seksu analnego

Polecane posty

Gość gość

Kochaliśmy się normalnie od tyłu, a on wepchnął mi penisa na siłę do pupy. Chciałam się wyrwać, ale nie miałam z nim szans. Cały czas mówił wstrętne zboczone rzeczy. Po wszystkim jak by nic, poszedł spać. Nie mogę normalnie chodzić i czuję taki dziwny ból. Czy można jakoś to podleczyć, jakąś maścią albo czymś innym? Do lekarza nie pójdę bo mi wstyd.

Gość gość
To właściwie cie zgwałcił... pozazdroscic mezusia ;-(

Gość gość
Wytrysnął do środka...czuje sie strasznie

Gość gość
To się jeszcze nie raz tak poczujesz, jak tak sobie poczyna. Potraktował cię jak przedmiot. Pozwolisz mu na to? Co on p********y ciapata czy co?

Gość gość
To jest gwałt to po pierwsze a po drugie zastanów sie czy napewno chcesz byc z takim śmieciem.

Mąż nie miał prawa się tak zachować. Zmuszanie do seksu siłą, groźbą lub podstępem to gwałt. Jeżeli zrobił coś takiego raz to może się to powtórzyć. Istnieje wiele instytucji,do których możesz zgłosić się po moc, należą do nich policja, prokuratura, sąd oraz instytucje, które mogą udzielić pomocy psychologicznej. Żeby uzyskać szczegółowe informacje możesz zadzwonić na Niebieską Linię. ___________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
Przecież ten temat to prowo. Od kiedy to w nierozdziewiczoną analną dziurkę idzie ot tak wcisnąć k****a? Bo z moją dziurką na pewno by takie coś nie przeszło,musiałaby być spory czas masowana żeby się rozluźniła choć trochę.