Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście jak faceci są wybredni co do wyglądu kobiet

Polecane posty

Gość gość
zawsze myslałem , że kobiety serce mają w du... Nie pomyliłem się

Gość gość
Nie wierzę, że tylko Gessler tak wyzywasz. Nieważne,jaki ktoś inny jest (zresztą ona nie komentuje wyglądu innych), ważne, jaki ty jesteś, a takie wykrętki to sobie możesz wsadzić.

Gość gość
Egzakli

Gość gość
gessler jest seksowna i kulturalna , nie znacie się

Gość gość
czemu można powiedzieć że np. polityk jest głupi albo niekompetentny i to jest społecznie jak najbardziej akceptowane, ale nie można powiedzieć np. że gessler jest brzydka?:)

Gość gość
JA z buzi nie jestem brzydka powiedzialabym,ze nawet,nawet mam kompleksy,ale zle nie wygladam mialam okolo 10 kg nadwagi zawsze bylam taka okraglejsza,ale przyszedl i czas i postanowilam,ze schudne wzielam sie za siebie i zafascynowala mnie silownia chcialam miec ladnie wymodelowane cialo wiec zaczelam cwiczyc silowo plus biegac mam 6 pak na brzuchu taki subtelny i delikatny ladnie umiesnione nogi ogolnie syletka mega smukla i jak dla mnie ladna cwicze na tej silce i juz kilka razy uslyszalam od facetow nie grzeszacych uroda i cialem czyli duze brzuchy z nadwaga nie to,ze sie czepiam,bo ja lubie jak facet ma wiecej ciala,ale wlasnie od takiego typu facetow,ze wygladam jak robokop,ze kobieta,zle wyglada jak jest umiesniona,ze mam za duzo miesni i jak tu k***a dogodzic 10 kg nadwagi zle ,bo tu za duzo tam za duzo zmiana trybu zycia na aktywny umiesnienie tez zle ale dodam,ze naprawde wygladam normalnie,zeby zobaczyc te miesnie musze sie napiac nie rozumiem facetow

Gość gość
bo Gessler nie staruje w wyborach miss, nie cierpię tego uzurpowania sobie prawa do oceniana wyglądu każdej kobiety, często jest tak, że jakaś zasłuzona kobieta a i tak najbardziej dyskutowany jest jej wygląd, nienawidze tego jak płytki jest ten świat a prostactwo mężczyzn przekracza moje pojmowanie. powiedzmy, że leczy cie lekarz, co zapamięta facet? nie to czy jest dobrym lekarzem tylko to czy jest "r***able" ŻENADA

Gość gość
chodzi o lekarza kobietę oczywiście

Gość gość
nie wiem jak u ciebie - jesli jest jak mowisz i mięsni normalnie nie widać to wszystko ok:) A faktem jest, ze kobieta z mocno widocznymi mięśniami nie jest atrakcyjna, więc nie warto przesadzać z ćwiczeniami:) We wszystkim dobry jest umiar:)

Gość gość
Do mnie kiedyś napisał starszy facet na portalu. Wydawałoby się że przed 40tką to pewnie poważny i wogóle. Próbował mnie podrywać ale nie byłam zainteresowana to zaczął wyzywać mnie od grubasek. Że pewnie siedze i żre chipsy :D :D :D Najzabawniejsze jest to że on sam był o wiele grubszy ode mnie i wyglądał jak knur :D

Gość gość
Ja mam 180 cm wzrostu i podobno jestem przystojny ale wkurza mnie jak taki tłusty pasztet z 20 kg nadwagi mówi że dla niej facet zaczyna się od 190 cm . Wolno wam to wolno i nam . Jak macie kompleksy to już wasz problem .

Gość gość
oni uważają, że "im wolno" być grubasami, a kobieta ma jeść sałatę :D

Gość gość
gość dziś ale tak zawsze było jest i będzie. I nic na to nie poradzisz, faceci są wzrokowcami.

Gość goscc
a co może byc ładnego w umięsnionej babie ? Oglądałaś wczoraj wybory miss? Która z nich była umięsniona ? Zadna Umięsnione podobają się tylko fetyszystom

Gość gość
kobiety nie są ślepe, na szczęście też mają wymagania i z takich chamskich knurków się tylko śmieją

Gość gość
Dokładnie, polityka oceniasz za jego kompetencję zawodową, a Gessler za co? No właśnie. Chyba, że spoleczenstwo jest tak zj****e, ze ocena urody kazdej kobiety to dodatkowe kryterium. Nie wiem jak w ogole nie mozna rozumiec takich rzeczy, moze pooceniajmy ciebie? Masz malego, co?

Gość gość
przeciez napisalam,ze miesnie widac jak sie napne normalnie ich nie widac ale wole byc taka niz gruba mi sie podoba

Gość gość
*album kulturystki poz 13

Gość gość
Faceci są wybredni a kobiety co święte? Kobiety może mają większe prawo oceniać faceta? Czasem jest tak że kobiety nawet nie dają najmniejszej szansy na poznanie się mimo tego że facet może mieć dobry charakter ale nie ma wyglądu. Ja osobiście patrze na to żeby kobieta nie wyglądała jak wieloryb bo co jak co figura musi przyciągać ale nie musi mieć od razu idealnej twarzy bo tego nie da się wypracować a sylwetkę owszem i to jest znak że dana kobieta dba o siebie a nie zajada się bez opamiętania otyłość to nie choroba tylko styl życia. Zdaje sobie sprawę że mogę zostać ostro skrytykowany ale drogie panie spójrzcie na to w ten sposób która kobieta zwróci uwagę na spasionego faceta czy na całkiem chudego który przy 180 cm wzrostu waży zaledwie 65 kg czy aż 130 kg? Każdy człowiek jest wzrokowcem i ocenia to co widzi i jak widzi.

Gość gość
to jest kobieta ,ktora ciwczy kulturystyke ja tak nie wygladam nawet jak sie napne figure mam prawie identyczna jak ewa chodakowska nawet wage taka sama wiesz z drugiej strony lepsza taka niz gruba

Gość gość
Ewa chodakowska podoba się tylko fetyszystom .. Większośc facetów jej nie uznaje

Gość gość
gość dziś Teraz się okaże że wszystkie chorują na tarczycę :D:D:D

Gość gość
jeszcze nie słuszałem, żeby piękne kobiety narzekały na to że facec***atrzą na urodę. Pasztety jak zawsze mają jakiś problem

Gość gość
obyś tylko twarzy nie miała jak Chodakowska :D

Gość prawictwo pospolite 125
zgadzam się , kobiety cwiczace fitness jak chodakowska czy otyłe jak Liszowska podobają się pewnej grupie ludzi ze okreslonymi skłonnościami , inaczej fetyszystom Zwykly facet uważa taką sylwetke za idealną jak poniżej : https://www.youtube.com/watch?v=iygX4YFjanM

Gość gość
kobieta jest brzydka bo jest leniwa i zaniedbana z własnej woli.

Gość gość
Gościu żalący sie na kobiety. Czy za tobą drą się kobiety "ale pasztet" albo "ale doopa"? Nie przeżywasz nawet w jednej dziesiątej tego co kobiety. kobiety są oceniane CIĄGLE, w sklepie, na uczelni, a autobusie, w kościele, ciagle są komentowane przez głupków którym sie wydaje, że tego nie słychać. I nawet nie ma znaczenia czy to jest chamski komplement czy obelga. Kobiety są zaszczute i ty ze swoja "wrażliwą psychiką" nie wytrzymałbyś tygodnia w skórze kobiety. Taka prawda mazgaje. Więc albo przestańcie traktowac kobiety jak mięso i ciągle je komentowac ich wygląd albo sie zamknijcie ze swoimi śmiesznymi żalami.

Gość gość
hehe i zamilkli "twardziele" biedne faceciki