Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły i normalny 28

Mam wielką ochotę na normalną, zwykłą dojrzałą kobietę

Polecane posty

Gość zwykły i normalny 28

nie jakąś super zadbaną, wykremowaną 40, która chodzi co 2 dzień na fitness, tylko marzy mi się zwykła, normalna, na codzień pracująca kobieta;) chętnie dojrzała i oczywiście dyskretna, tak jak ja... Łódzkie lub mazowieckie:) czekam na SMS 502 598 597...

Gość gość
Obnizasz wymagania jak widzę? Nie ma chętnych. Sama jestem 40 tak,ale na tak sformułowane ogłoszenie.. nigdy bym się nie zgosila jako zainteresowana.

Gość gość
nie szukam 40-50 letnich miss tylko normalnych kobiet

to ja dla kontrastu mam ochotę na młodą, ładną i zadbaną dziewczynę zobaczymy jaki będzie odzew :classic_cool:

Gość gość
Hahahahaha...a ja jestem atrakcyjna dojrzałą kobieta i nie chciałabym mężczyzny,który zadowala sie byle czym,Byle tylko pobzykac.

Gość Sumienieeeee
Strasznie jesteś ie przewrażliwione dziewczynki. Facetowi chodziło poprostu o naturalnie ładną i uroczą kobietę, a nie o "tapeciarę". To wszystko. Na tym forum można nauczyć się jednego. Wszystko można obrócić tak, żeby stało się pretekstem do zgnojenia nadawcy. Gdybym napisał np. wszystkie kobiety są piękne, zostałbym uznany za męskiego szowinistę, który uprzedmiotowuje każdą kobietę, do tego zdesperowany i niewybredny.

Gość gość
Nie........chodziło mu o to,żeby się zglosila wszystko jedno jaka,tak zeby zamoczyc mogl.Potwor byle otwór. Tylko czy mu przy takiej zwykłej bryknie. Oby szoku nie doznał:-)

Nie odniosłam wrażenia czytając post autora,że zadowoli się byle czym:O To prawda,niektore kobiety są przewrażliwione.Najbardziej chyba te dojrzałe 40:P

Gość gość autor tematu
gość Sumienieeeee 13:59, chyba jako jedyny mnie zrozumiałeś...

Gość Sumienieeee
Zgadzam się z warczypsem. Nie ma tu miejsca dla koneserów dojrzały kobiet i młodych kobiet. Nie ma miejsca dla starszych facetów, bo to dziady napalone z obwisłymi jajami, co już nic nie mogą, poza patrzeniem się i ślinieniem. Dla młodych też nie, bo każdy młody to w końcu napalony gimnazjalista (nie ważne czy to gimnazjum skończył już dawno czy nie), który niczego nie umie i do seksu nie ma prawa. Jest tutaj za to miejsce dla niebieskich ników, ale oni się za dobrze znają i wstydzą się proponować. OBŁĘD!!!

Gość gość autor tematu
naprawdę nie ma tu normalnych, realnych kobiet??! myślałem, że na konkretne pytanie, bez żadnych ściem, znajdzie się konkretna odpowiedź... a widzę, że kobiety tutaj potrafią się tylko wymądrzać... wirtualnie:)

Gość gość
Dalej pasztety,zgłaszać się, macie branie :-)

Gość gość
gość 15:19 zapewne miss lub mister świata ha ha ha nie to co my, zwykle pasztety ha ha ha

Gość boś głupi autorze
Tu jest sporo normalnych kobiet, w tym także 40ki które potencjalnie mogłyby nawet zainteresować się młodszym facetem, tylko że ty od dópy strony zaczynasz poszukiwania i już na starcie spaliłeś swoje szanse :P

Gość gość
a serio jakąś dojrzałą kobietę taki "siusiek" by zainteresował? bo mnie w ogóle.

Gość boś głupi autorze
Wiek nie świadczy o dojrzałości. Są kobiety, nawet bardzo znane na tym forum, które miały lub mają partnerów kilkanaście lat młodszych. Ale nie spodziewaj się że ujawnię ich nicki :classic_cool:

Gość gość autor tematu
nie ma sensu marnować tutaj czasu z tymi wirtualnymi postaciam... gość 15:38 racja, Ciebie nawet nie mam zamiaru kokietować... bo wolę realne spotkania z prawdziwymi kobietami, a wy dalej się bawcie "dorośli" w swoje wirtualne słówka:)