Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyłam że przede wszystkim kobieta powinna być piękna

Polecane posty

Gość gość

jeśli ma urode to wszystko jest jej wybaczone, niestety to nasz priorytet przewodni by mieć łatwiej w życiu

Gość realistkadobolu
Uroda to pojęcie względne , poza tym wygląd przemija, można zbrzydnąć wskutek choroby, wypadku. Lepiej mieć inteligencję, która pomaga osiągnąć w życiu sukces i pieniądze.

Gość gość
nie zgadzam się, nie trzeba być pięknym żeby się dobrze w życiu ustawić.

Gość gość
cos w tym jest, moja zonka jest niezlą dupcia, brunetka dlugie wlosy, piekna pupka a o biuscie nie wspomne bo ma mega piekny i duzy. wszyscy moi kumple nie moga od niej oderwac oczu, obcy faceci tez zawsze w towarzystwie jest wprost adorowana, jestem wyrozumialym facetem i obracam to w zart bo jej ufam jestem z***biscie dumny z niej, ma juz 31 lat a wyglada coraz piekniej, bardzo kobieco, nie znam faceta, ktoremu by sie nie podobala za to kobiety jej nie lubia, ale sie nie dziwie, czuja konkurencje, to smieszne ale tak jest jest tez bardzo madra, jest wspaniala matką zona , o łozku nie wpspomnie bo jest rewelacja ale do sedna: moja zona jest piekna i powiem wam, ze wiele jej wybaczam przez to, bo charakter ma czasem paskudny, czepia sie o glupstwo (ma fisia na punkcie porzadku i glownie o to), ale czasem potrafi mi dowalic az mnie zamuruje, jest zodiakalnym skorpionem, jest niezla zolza, ale wystarczy ze przyjdzie polasi sie, jak spojrze na nia to kolana mi miekna, moze ze mna wszystko zrobic, i nigdy nie spojrze na inna kobiete, nawet jak sie postarzejemy itd,