Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawiam się, że straciłam córkę!

Polecane posty

Gość gość

Wszystko zaczęło się od tego, że moja córka zakochała się w naprawdę dużo starszym mężczyźnie, starszym nawet ode mnie i zaczęła się z nim spotykać. Nie ukrywam, że dla mnie to był szok, przecież jak to wygląda? Co ludzie powiedzą? Próbowałam jej to wybić z głowy ale córka się tylko sprzeciwiała, gdy zabraniałam jej spotkań to i tak wychodziła z domu lub mnie oszukiwała, że dłużej ma zajęcia na uczelni czy coś. Tydzień temu się z nią o to bardzo pokłóciłam i kazałam jej spakować walizki i się wyprowadzić z domu do niego skoro tak niby na poważnie. Córka zabrała swoje rzeczy, on po nią przyjechał i tyle. Teraz nawet nie wiem gdzie jest, a ona nie odbiera moich telefonów co mam zrobić?

Gość gość
przeprosić

Gość gość
Ale jak? Nie mogę się z nią skontaktować bo nie odbiera moich telefonów, a na wiadomości nie odpisuje..

Gość gość
olej tą niewdzięcznice, jak ją tamten w d**e kopnie to sama na kolanach wróci

Gość gość
napisz jej email, wyślij wiadomość smsem, poproś jakąś znajomą żeby przekazała, że chcesz z nią porozmawiać i przeprosić...jest sporo opcji.

Gość gość
facet ją pobzyka po 2 msc zostawi a coreczka Ci wróci z podkulonym ogonem do domu

Gość gość
Nie chciałam żeby to się tak skończyło. Chciałam ją trochę przestraszyć żeby przestała się z nim spotykać.

Gość gość
z moją córka było podobnie. facet szukal młodej d**y. po 3 msc wrocila z placzem. na sczescie bez brzucha. czekaj cierpliwie na rozwoj sytuacji. jesli to ma przetrwac to przetrwa.jesli ma sie rozleciec to corkja wroci.

Gość gość
czekałabym na rozwój sytuacji. Nie masz za co przepraszac. Takie związki to zazwyczaj niewypały. Chyba że córka chce mu tyłek podcierac.

Gość gość
Córka jest już z nim od ponad połowy roku i nic nie zanosi się na to, że się rozstaną. Powiedziała mi, że dopiero dzięki niemu czuje się kochana, szczęśliwa i potrzebna i że nie zrezygnuje z tego bo on jest starszy..

Gość gość
Autorka ma bardzo dużo powodów do przepraszania. Potraktowanie córki jak śmiecia i de facto wyrzucenie jej z domu to tylko najświeższy z tych powodów.

Gość gość
Córka jest już z nim od ponad połowy roku i nic nie zanosi się na to, że się rozstaną. Powiedziała mi, że dopiero dzięki niemu czuje się kochana, szczęśliwa i potrzebna i że nie zrezygnuje z tego bo on jest starszy.. xxx to czekaj nic innego ci nie zostało. współczuję córce starego pierdziocha. pewnie kasę ma , ot i cała filozofia.

Gość gość
Boję się, że ona zajdzie w ciążę. :(

Gość gość
Autorka ma bardzo dużo powodów do przepraszania. Potraktowanie córki jak śmiecia i de facto wyrzucenie jej z domu to tylko najświeższy z tych powodów. xxx a ty Bogiem jesteś, że wiesz ile autorka ma do przepraszania??? mieszkasz z nimi, czy wróżbita maciej?

Gość gość
przeczytaj co napisała, jak czuje się jej córka. Gdyby czuła się kochana i szanowana przez matkę ta sytuacja nie miałaby miejsca.

Gość gość
Boję się, że ona zajdzie w ciążę. xx nic nie zrobisz. moja siostra złapała się takiego, mama prosiła, ta była nieustępliwa. zrobił jej dziecko, narobił kredytow. juz sa po rozwodzie, a ta teraz papla się w g*****e , które zostało po ukochanym męzusiu.

Gość gość
przeczytaj co napisała, jak czuje się jej córka. Gdyby czuła się kochana i szanowana przez matkę ta sytuacja nie miałaby miejsca. xx autorka napisala w kilku słowach co córka rzekła. A ciebie tam nie bylo wiec nie wiesz jak wygladala codzienna relacja. No ale moze jestes Bogiem...

Gość gość
Zawsze dbałam o moją córkę!

Gość gość
może się lepiej dowiedz czemu ona się z tobą nie zgadza?

Gość gość
Ona nie zgadza się ze mną bo nie akceptuję jej związku, ale ona ma dopiero 20 lat i jak to wygląda? Związek z facetem który mógłby być jej młodym dziadkiem gdyby się dobrze postarał? Jak to wygląda!

Gość gośćula
kochającego rodzica cechuje radość ze szczęścia swojego dziecka . I nie jest ważne czy to dziecko jest gejem ,lesbijką czy spotyka sie ze starszym gosciem . mozna powiedziec ,odradzic ,ale nie można szantarzować i wymuszać na dorosłym dziecku decyzji jakie nas zadowolą. Skoro córka mówiła że ów pan daje jej szczeście powinnaś sie cieszyć że jest szczesliwa a nie podkładać jej nogę. tak,masz za co przepraszać.

Gość gość
brawo

Gość gośćula
szantażować * co by zaraz nie było off topa o ortografi

Gość gość
Uważam, że nie masz za co przepraszac. Ten człowiek jest wolny? Każdy rodzic chce dla dziecka jak najlepiej. Nie oszukujmy się wybór starszego partnera, lub partnera po przejściach nie jest tym o czym kązdy rodzic dla swojego dziecka marzy...

Gość gośćula
i to co najbardziej uderza w wypowiedzi autorki "co ludzie powiedzą" ludzie kochana zawsze powiedzą ,czy będzie to młody bóg czy stary dziad,czy długowłosy metal czy młody biznesmen w gajerku. Powiedzą zawsze ,co ? COŚ niepochlebnego ,bo tacy są ludzie po prostu.

Gość gość
chyba macie wszyscy porąbane w głowach, czy ten facet spotkał się z jej matką, uspokoił? co to za zachowanie, teraz wie że są bez kontaktu i nic z tym nie robi? to nie rokuje bo facet jest burakiem i dlatego kobieta ma czego się obawiać nawet tego ze młoda skończy w tureckim burdelu. Za 48 godz jak się nie odezwie zawiadom policję i nie ma co się szczypać z baranami, jak wszystko ok to wtedy powiedz jak oceniasz postawę nowego opiekuna swojego dziecka które, rozumiem, ze jeszcze się uczy

Gość gość
"Co ludzie powiedzą".... Wiesz gdzie jest córka bo pisałaś że chodzi na jakieś zajęcia więc chyba wiesz gdzie i na jakie. Ty nie musisz niczego akceptować. Córka ma 20 lat i MA prawo decydować o swoich prywatnych i intymnych sprawach.

Gość gość
czekanie czekaniem.ale lepiej by było zebys ja przeprosił si dowiedziałas sie gdzie mieszka . bo niewiadomo jakim typkiem on jest. lepiej abys wszystko dobrze wiedziała o nim. BO on moze wykorzystac sytułacje ze jestescie poklucone. nie sugeruje ze jest złym człowiekiem. ale lepiej dojsc do porozumienia . schowaj dume do kieszeni jak ci zalezy na szczesciu curki. jest młoda moze jeszcze sie rozstana a ona wiadomo zakochana. JA TEZ TAK MIALAM JAK BYŁAM MŁODA ale mnie nikt nie skrzywdził tylko sie rozstalismy.

Gość gość
Ten Pan jest wolny. Nie mogę o nim złego słowa napisać bo to bardzo mądry i inteligenty człowiek. Elegancki i zadbany jak na jego wiek, z tytułami i osiągnięciami na koncie, z tego co mówiła córka to jest bardzo miły, sympatyczny i życzliwy, ale dlaczego musi spotykać się z moją córką?

Gość gość
ludzie on wymyśla to nie jest prawda bo żadna matka takich bzdur o dupcyngerze swojego dziecka by nie pisała, a tak w ogóle to penie żal że nie zainteresował się tobą taki miły pan? ten temat jest z ddd uuuppy. dziękuję