Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest szansa ze zajdę w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze to głupie pytanie, ale jakoś nigdy nie obliczalny sobie dni płodnych, owulacji itd. Zawsze sie zabezpieczyliśmy nieważne czy plodne czy niepłodne dni miałam a w pierwsza ciaze zaszłam dzięki obliczeniowej lekarza ktory na podstawie obliczeń pęcherzyka obliczył kiedy dojdzie do jego pęknięcia tak wiec w ciaze zaszłam za pierwszym razem. Tak wiec ostatni raz miesiączke miałam 25.11. Miesiączka regularna co 30 dni. Czy jest szansa ze zajdę w ciążę jesli kochaliśmy sie dzisiaj i wczoraj bez zabezpieczenia? Tylko proszę nie wyśmiewajcie mnie. Ja po prostu nie mam pojęcia jak sie oblicza dni plodne.

Gość gość
dni płodne się obserwuje, a nie oblicza

Gość gość
Uzywanie wujka google nie boli. Tam wszystkiego mozna sie dowiedziec. Irytuje mnie taka niewiedza.

Gość gość
Hahahhahaha Wpisz sobie w google kalkulator dni plodnych Bedziesz madra matka jesli jie umiesz liczyc

Gość gość
Obliczeniom* miało byc.

Gość gość
A co ma bycie dobra matką do nieumiejętności obliczania dni płodnych? W******ja mnie takie wszystkowiedzące a tak naprawde jedynie o czym mozna z wami porozmawiać to ostatni odcinek trudnych spraw.

Gość gość
Dzięki. Pokazało ze mam plodne. Zaczęły sie dzisiaj. A 11-ego owulacja i jajeczkowanie? Co to znaczy?

Gość gość
że wtedy jajnik uwolni jajeczko. Przynajmniej teoretycznie ale takie dane są z kalendarza.

Gość gość
Ok. Dzięki wielkie :)

Gość gość
Kalendarzyk nie jest skuteczny, owulacja może się przesunąć. Jak chcesz sobie wyznaczać dni płodne to polecam testy lh albo tester na slinę np Afrodytę. To drugie jest wielokrotnego użytku wiec nawet bardziej się opłaca