Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach, którzy mają jeden ręcznik do całego ciała

Polecane posty

Gość gość

albo korzystają z ręczników domowników tzn cała rodzina wyciera się tym samym?

Gość gość
"cała rodzina wyciera się tym samym" - to akurat obrzydliwe. Ale jeden ręcznik do całego ciała to normalna sprawa, mam i ja. Jedynie do włosów mam osobny bo nie lubię jak mi się pojedyncze włosy potem na ciele plątają, zresztą zawijam sobie turban już w wannie więc nie miałabym się czym wytrzeć.

Gość gość
masz jeden do twarzy i do pipki ten sam?

Gość gość
a jak ci facet robi minetke i w usta potem całuje to juz pasuje? co za różnica? brzydzisz sie swojego ciała, czy co? przeciez w ręcznik sie wycierasz po umyciu, a nie przed

Gość gość
"co sądzicie o ludziach.." A może by się tak każdy sobą zajął?

Gość gość
czyli jeden masz do pipki, jeden do tyłka, 1 do stóp, 1 do twarzy i 1 do reszty, czy coś jeszcze pominęłam? sorry, ja mam za małą łazienke w domu zeby kazdy mial po kilka ręczników.

Gość gość
to przecież normalne ze po wannie wycieram cale cialo jednym ręcznikiem. Nie wyobrażam sobie mieć 5 ręczników i po kąpieli każdą część ciała wycierać innym. Przecież z wanny wychodzę a nie z kibla :D Ale wymyślasz tematy, chyba ci się strasznie musi nudzić

Gość gość12345676
ja ma jeden do wszystkiego i nie uważam że jest w tym coś złego

Gość gość
nie, mam dwa, jeden do ciała i jeden do twarzy

Gość gość
oddzielny do twarzy i oddzielny do pozostałych części ciała

chyba nikt raczej intymnych miejsc nie używa ręcznika, noż k***a:O:O:O mam jeden do wszystkiego oprócz intymności, włosów i twarzy drugi mam mniejszy do włosów i twarzy a pupę, pipkę i uszy naturalnie wycieram papierem bądź chusteczką zębów nie wycieram wcale:-P

Gość gość
jakiś chopel na punkcie mycia i ręczników, kolejny temat będzie na temat korzystania z 1 kostki mydła, żelu albo rolki papieru toaletowego. Tandeta

Gość gość
i nie brzydzisz sie wycierac pipki recznikiem którym wycierałaś stopy? albo tyłek?

Gość gość
Hahaha pipe wyciera papierem :D

Gość gość
zaskoczę cię brokeninside87, większość ma 1 ręcznik do ciała i wyciera nim wyszystko, ewentualnie inny ręcznik do włosów + twarzy. więc po co z tą normalnością nienormalną wyskakujesz? papierem to ja sie podcieram w innych sytuacjach..

Gość gość
A co spocone masz te stopy, ze sie brzydzisz?

Gość gość
ja mam jeden ręcznik do całego ciała (prócz twarzy i włosów, natomiast ręce tak na co dzień -nie po kąpieli/prysznicu -wycieram w ręczniki papierowe) i nie wiem czego miałabym się brzydzić? brzydzi się ten kto nie dokładnie się myje :D a później ręcznik mu je/bie doopnym smrodem... niestety ale kiedyś poczułam taki smród na ręczniku będąc u znajomych... :O u mnie zawsze ręczniczek pachnie :)

Gość gość
no jesli się brzydzisz wytrzec recznikiem twarz po pipce, a pipke po stopach już nie to cos nie tak z Tobą..

Gość gość
Jeden do twarzy. Jeden do miejsc intymnych. Ale ja wam powiem coś co wielu brzydzi: podmywam się samą wodą. Mam dużo lat i żadnej infekcji na koncie i kilka pochwał od ginekologów. Nikt mi nie zarzucił brzydkiego zapachu :)

a potem ginekolodzy mają stały fajny dochód, bo idiotka jedna z drugą wyciera se pipkę wilgotnym brudnym (od naskórka, którego nie widać) ręczniolem:O k****, chore

Gość gość
Jakim, kurfa, wilgotnym ręcznikiem. Myjesz się, sięgasz po suchy ręcznik. A nie mokry. Nie bredź, brokencośtam.

Gość gość
ktos jest tu taki gruby, że nic dziwnego, ze recznika jej nie starcza na cale cialo. a pod faldami skory jest niedomyta, wiec tam woli sie papierem podetrzec, zeby mniej usyfic ręcznik.

Gość gość
Nno jak recznik wymieniasz od wielkiego dzwonu to potem masz problemy :o jaka yebnieta

Gość gość
" a pipke po stopach już nie to cos nie tak z Tobą.." nie tak to jest coś z tobą, stopy - część jak każda inna, po kąpieli czyste i pachnące, ale widocznie twoje nie, skoro się brzydzisz...

Gość gość
że chyba mokrzy nie chodzą...?

Gość gość
Taa, lepiej dbasz o higienę bo się ręcznikiem podcierasz, acha, co jeszcze mądrego masz w zanadrzu?

Gość gość
Haha ta znow z tym hejtem, ale sama wyzywac mozesz prosta ograniczona istoto

Gość gość
Ja piernicze mam pięcioro dzieci jai mąż ile to ja bym musiała tych ręczników suszyć gdyby tak każdy miał po 2 :(

Gość gość
nie ja się brzydzę tylko Ty, więc teraz nie odwracaj kota ogonem. ja tylko pokazuje wam jakie z was hipokrytki. brzydza się w 1 recznik twarz i pipe wycierac, jakby to bylo bardziej niehigieniczne od wycierania innych czesci ciala jednej po drugiej.