Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta uśmiecha się do faceta mimowolnie to?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli Ci na niej zależy to najpierw zbliż się do niej, bo stracisz to co teraz masz.

Gość gość
20:42 - A jak reagujesz gdy Cię zaczepia? Może to rozjaśni sytuacje. Jesteś przystępna czy nie? I jak wyglądają te jego zaczepki? 20:40 - To fakt jestem pesymistą, ale ona też, kiedyś o tym wspominała. Ostatnio napsuło się w moim życiu, mam trudny okres, może to dlatego nie wierzę w siebie.

Gość gość
Jak się napsuło to się i poprawi :-) wiesz czasem słońce czasem deszcz. Grunt to nie poddawać się. Ale nie odpowiedziałeś dlaczego nie możesz się z nią umówić.

Gość gość
Jak reaguje? Odpowiadam mu, zawsze pyta o cos zwiazanego ze szkola, ale to mnie a nie inne dziewczyny ktore sa w klasie. Usmiecham sie, smieje jak mowi jakies zarty, patrze

Gość gość
Myslisz ze samo patrzenie sobie w oczy powyzej minuty cos oznacza? Ale to jest tak ze np dzisiaj tak jest , a jutro i przez kolejne dni nie ma nic i jakbym nie istniala.

Gość gość
Nie wiem, ciężka sprawa. Wydaje mi się, że mu się podobasz.. Jeśli chodzi o tą moją to w grupie traktuje mnie jak innych, albo wręcz ma w du/pie, a gdy jesteśmy sami pojawiają się uśmiechy, patrzenie w oczy, albo przygląda mi się kiedy przechodzi obok i nie widzę.

Gość gość
Tez mi sie wydaje , ze sie jej podobasz, bo ja zachowuje sie tak jak ona. dokladnie tak samo.

Gość gość
Też go olewasz przy znajomych? Tsk jak byś się bała że się wyda?

Gość gość
Po czesci tak. Tez wtedy do niego raczej nie mowie i ogolnie boje sie ze sie wyda wiec staram sie nie zwracac na niego uwagi wtedy wiec to normalne

Gość gość
Żadna przytomna dziewczyna nie chce być obiektem kpin i żartów w towarzystwie, jeśli Ty nic nie robisz by się z nią umówić, to nie dajesz jej żadnego powodu by ujawniać się z uczuciem.

Gość gość
Ta dziewczyna dobrze mowi:) my po prostu nie chcemy cierpiec gdy nie mamy racjonalnych dowodow na uczucie z jego strony.

Gość gość
Jak dlugo sie znacie?

Gość _marooned
do gość dziś " Ja jestem kobieta i mam taka sama sytuacje jak Ty. Nie wiem co o ty wszystkim myslec, bo kiedy zagada albo dlugo patrzymy sie na siebie, czy ogolem cos sie dzieje to na drugi dzien albo pozniej juz nic i nawet na mnie nie spojrzy, tak jakby mial mnie zupelnie gdzies. Po prostu tak jakbym nie istniala. " No dla przykładu ja tak robię, ale ot nie znaczy, że mam kobietę gdzieś. Wręcz przeciwnie.

Gość gość
A czemu tak robisz? Bo ja juz zaczynam myslec ze ja sobie wmawiam to jego zainteresowanie :(

Gość _marooned
Widzisz ... dziwna sprawa. Tak dziwna jak ja sam :D Zwykła nieśmiałość w pogłębianiu relacji damsko-męskich. Myślałem, ze z wiekiem to minie, ale nie :-(

Gość gość
Masz gg?

Gość _marooned
Jeśli masz coś do powiedzenia to pisz tutaj.

Gość gość
Ok. Rozumiem ze jestes niesmialy, ale dlaczego po tym jak cos do niej powiesz, czy dlugo patrzycie sobie w oczy , ja ignorujesz, nawet nie spojrzysz ani razu?

Gość _marooned
W dużym skrócie, to dlatego, że nie jestem pewien, czego ona by oczekiwała. A jak kolejnego kroku w przód nie zrobię bez jej wyraźnego znaku.

Gość gość
Jak musialby wygladac ten konkretny znak?

Gość _marooned
Musiała by zdjąć majtki, założyć sobie nogi na głowę i kazać lizać sobie cip/kę klaszcząc rytmicznie stopami.

Gość _marooned
Niewielki w sumie. Jasne i zrozumiałe zasugerowanie, że chciała by spotkać się ze mną pogadać w wolnym czasie w 4 oczy. Mogłoby być np. pod pretekstem jakiejś przysługi/robótki domowej ;-) Już ja bym w takiej okoliczności nawiązał do właściwego tematu i wywiedział się co jest grane :-)

Gość _marooned
Hahahaha, ten powyżej podszyw bardzo dowcipny :D Na zdrowie :D

Gość gość
Ooo, to ciekawie :D a prawdziwy Marooned, moze Ty ja o cos popros? A ona juz na pewno bedzie wiedziala o co chodzi ;)

Gość _marooned
Już dostatecznie dużo zdradziłem w niegdysiejszych smsach. Ona widać ma mnie w głębokim poważaniu. Poza tym grubasek będzie dla niej znacznie przytulniejszy.

Gość gość
Wiesz, z tego co pamietam, co pisales, to ja sie zachowuje tak jak ona, a mi na nim bardzo zalezy...

Gość _marooned
Tak wiem ... znaczy na grubasku :D

Gość gość
Hehe on akurat do grubaskow nie nalezy :D

Gość _marooned
Ja też nie należę do grubasków. Jestem wymarłym gatunkiem dinozaura :D

Gość gość
Nie rozumiem tylko dlaczego ja ignorujesz :/ przeciez w takiej sytuacji ona sie odsunie bo pomysli ze jej sie wydawalo