Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge znalezc pracy

Polecane posty

Gość gość
idz do macdolans

Gość gość
pracowałam w kadrach płacach księgowości też, ale nie chcę już pracować jako księgowa. Chciałabym pracować i równocześnie gdzieś robić darmową pańszczyznę jako logopeda, żeby zdobyć doświadczenie. No i pogodzić to

Gość gość
na biurwę się nie nadaję, bo tam, gdzie są godziwe warunki to da się żyć, ale jak jesteś z sitwy a jak nie to pracy nie dostaniesz. A z kolei z taką odpowiedzialnością i mobbingiem, że się żyć odechciewa to już nie chcę pracować.

Gość gość
jeszcze matka mi dokłada i za utraty kolejnych prac i za to, że "tyle wysiłku w ciebie włożyłam a ty jesteś g.....i nic więcej" i za to, że kupiłam książki do pracy, bo nigdy tego nie robiłam, więc z czegoś trzeba się nauczyć...Sama nie ma nawet zaliczonych 3lat studiów. Wątpię czy z mojej logopedii coś będzie, bo to studia rozpoczęte pod presją matki, w dodatku nie mam pieniędzy na nie, a ledwo je zaczęłam. Tylko dlatego je zaczęłam, ze zmaltretowali mnie jak pracowałam w księgowości. Zanim mnie zwolnili to miałam podpisywać dokumenty, tak jak szef chciał a jak odmówiłam to mnie zwolnili. Niech teraz płacą lasce, która te machloje robi 10brutto. Bo taką głupią jak ja to się tylko pomiatało i wrabiało :(