Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najseksowniejsza dziewczyna na ERO

Polecane posty

Gość gość
Podziwiam. Gdybym prowadził tu ociekająca seksem i aluzjami rozmowę z bardzo inteligentna dziewczyną, a po spotkaniu w realu okazałaby się potworem z nadwaga, pryszczami i z zezem, albo co gorsza, przeciętna do bólu, nie udźwignąłbym tego. Po protu bym spierdolił, bo w moich oczach byłaby rozczarowaniem. Chciałbym widzieć w niej tą postać, którą mnie czarowała. :D Żegnam mitomanów. 🖐️ :O Dlatego mogę tu mieć kilka tysięcy wpisów, mam dystans. :D

Gość gość
gość 22:44 możesz klikac piekności ile chcesz, problem w tym, że tu każda to piękność i seksowny wamp. :O

o wieku bylo do mnie? ;) w takim razie tez sie przyznam. wcale nie jestem pasztetem, tylko mega lska :classic_cool: .. pelen czad.. w rozumie 😴

Gość gość
No i luz. Ja jestem laska, ale nie mam zamiaru sie z nikim stąd spotykać, bo i po co? Dla mnie to odskocznia, dobra zabawa, może również jakieś doświadczenie.

Gość gość
To mamy zwyciężczynie, egzekwo Frida i super tajemnicza laska, która klika, bo chce. Dajcie korony!

„Chciałbym widzieć w niej tą postać, którą mnie czarowała. Żegnam mitomanów”. Wmawianie sobie, że interesuje się Tobą piękna kobieta, ale nie masz ochoty się z nią spotkać, bo jest z forum, to też mitomania.

Gość gość
A ty po co klikasz?

nie chce korony. mam juz jedna i starczy. nie lubie za duzo nosic na glowie.. i nie tylko ;) ... jestem do obrzydzenia leniwa 😴

Frida,ponoszę koronę za Ciebie:D Nic mi k***a nie brakuje jako kobiecie to się poświęcę :classic_cool::P

Gość gość
Dajcie spokój. To forum, tylko forum. Nic więcej. ;)

Gość gość
A ty najbardziej:D

Gość gość
A co? Po co mówisz głupoty?

Zazdrość cię wp*****la,że napisałam,że nic mi nie brakuje :D Wrzuć na luz i wyjedź mi z pasztetem,to Ci poprawi nastój:D żal

Gość gość
Po huj piszesz, ze przeżywają jak mrówka okres, do kogo to było, jak sama tu najwięcej siedzisz:D

Gość gość
Niczego ci nie zazdroszczę, od razu uprzedzam. Ale Sileno, jest taka rzecz, której Ci brakuje. Jest to piąta klepka :classic_cool: :D

Gość gość
Idźcie już spać dobre kobiety. Ten temat i tak nic nie wniesie w wasze życie. :D 🖐️

Gość gość
Jak to nie?

a niby jakie glupoty ona mowi?.. ze chce korone ponosic? to nie jest zadna glupota, tylko zachcianka. zachcianki kobiet nalezy spelniac. prosze silena.. nos korone :) ....byle z godnoscia :) najpierw zaloz moze majtki i obciagnij sukienke... aaa.. o szpilkach nie zapomnij :P :D katecheza: specjalne eromajtki stanowia nieodlaczny ubior kazdej erokobiety. w zaleznosci od charakteru noszacej roznia sie fasonem. zycie kobiety bez eromajtek nie przedstawia zadnej erowartosc****anowie musza miec co rozrywac i kupowac. panowie musza wiedziec, ze kobieta kosztuje.. duzo kosztuje 😴 link do erosklepu znajdziecie... jak dobrze poszukacie :P

Tak dla mnie widziałem tylko jedną z Kafe. I dobrze że nie mam stulejarskich zapędów, bo bym sobie urwał. :P Byłem w szoku, znaczy się SZOKE 10/10 jak wrzuciła mi na @ swoje zdjęcia. Szczęka opadła, ale jakoś pozbierałem się do kupy i teraz muszę napisać że to była najseksowniejsza kobieta na forume, czy jak to teraz nazywacie ERO.

Gość gość
pewnie frida i tak juz korone zdobyła. :D

Niejaka Sylwia, tu już publicznie się zaprezentowała, bo był taki konkurs na forume o najzgrabniejszych nogach. Nie wiem czy wygrała, ale była moją faworytką. Dziewczyna jak marzenie. Buzi oczywiście nie pokazała, ale reszta była tip top. :) To mój nr 2 ;) jeśli wolno oczywiście ;)

Gość niebieski zawsze
Dla mnie numer 1 Silena.To dopiero figurka cudna;) Sam seks. Wybaczysz mi sliczna? Z pomarańczy ale musiałem napisać 🌼

Gość gość
coż tu wybaczać;)

Gość gość
Gość z 00:19 Silena, zaloguj sie pasztecie :D

Gość niebieski zawsze
00.25Powiadam tobie s*******inko twoja zazdrość jest uzasadniona.

Gość gość
Dużo dziewczyn z ogolnego pokazywalo swoje foty i owszem byly ladne laski.

Gość gość
Kiedyś było rzucone zdjęcie Sw muszę przyznać, że nogi ładne miała