Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wydaje mi się, że mąż mnie nie kocha ?

Polecane posty

Gość gość

Nasza dzisiejsza rozmowa. ,, Kochanie może spędzimy dziś czas razem w domu ?" ,, Nie mam czasu weź moją kartę i jedz na zakupy". Jest tak zimny w stosunku do mnie. On oczywiście nie widzi problemu. Dziewczyny dlaczego cały czas wydaje mi się, że on mnie nie kocha ?

Gość gość
Moja wypowiedz bedzie odrobine tragikomiczna ale to pierwsza mysl: dobrze, ze chociaz kasy Ci nie zaluje. Niektorzy faceci juz tacy sa, niby kochaja ale nie potrafia byc czuli. Pogadaj z nim i powiedz mu o swoich obawach.

Gość gość
Rozmawiałam z nim , ale on nie widzi problemu. Wiesz mnie nie zadowalają tapety, smartfony, ciuszki. A on najczęściej liczy na to, że kupię sobie jakiś ciuszek do łóżka.

Gość gość
W październiku straciłam prace i od tego czasu zostałam ,, panią" domu. Chociaż jakąś tam pracę na umowę - zlecenie złapałam i to tyle.

Gość gość
A dużo starszy od ciebie ?

Gość gość
3 lata.

Gość gość
A dlaczego wydaje ci się ze my będziemy wiedzieć dlaczego ci sie wydaje.

Gość gość
Haha a mój to nie wiem czy by miał czas dla mnie, w sumie to nie sprawdzałam, bo on wiecznie zapracowany, ale jakby mi zaproponował swoją karte i żebym szła na zakupy to bym się zastanawiała czy to przypadkiem koniec swiata nie nastąpił. Hahaha