Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dom weselny Euforia

Polecane posty

Gość gość

Hejka zapewne kazdy z was zna Dom Weselny Euforia w Myslenicach. I teraz moje pytanie do tych ktorzy mieli tam wesele badz beda miec. Chciałam sie was zapytac poniewaz wysałam juz kilka jak nie kilkanascie e-mailow do domu weselnego i niestety nie dostałam odpowiedzi na moje pytanie. Chciałam sie dowiedziec na temat deserow ktore tam robia widziałam na zdjeciach mmmm pysznosci sa w takich kielichach szklankach ładnie poukładane jeden rzadek pod drugim z pysznosciami deserowymi i niestety nie wiem jak sie te ich desery nazywaja ktore tam robia i ktore znajduja sie na zdjeciach szukała juz po całym necie tego typu deserow i nie moge znalesc poniewaz nie wiem jak sie nawywaja. Teraz moja prosba do tych ktorzy mieli tam wesele badz beda miec moze wy znacie nazwy tych deserow ktore tam robia to bede posto kroc bardzo ale to baredzo wdzieczna za odpowiedz i oczywiscie pomoc.

Zadzwoń do nich albo napisz i Ci powiedzą, możesz powiedzieć, że jesteś potencjalnym klientem i cie to interesuj***ardzo, bo na stronie widziałaś :)

Gość gość
Dobrewino ja do nich pisalam juz z 6 razy i mi nie odpisali za zadna wiadomosc może faktycznie zadzwonie i sie zapytam tylko boje sie ze mi znów nie powiedza itp

Gość gość
Jeśli nadal zastanawiasz się nad wyborem ja ze swojej strony mogę polecic ci dom weselny http://www.ballaton.pl/, moja przyjaciolka robila tam wesele, maja swietne warunki i z tego co się orientuj***ardzo przystępne ceny

Gość gość
bylam w balatonie na weselu,super bylo,pokoje dla gosci za darmo,szkoda tylko ze malo tych pokoi ,musielismy sie cisnac we 2 na pojedynczym lozku,ale i tak bylo super,naprawde polecam

Gość lyaann
ja miałam wesele w hotelu Sitarska w Biłgoraju pomimo tego, że z Biłgoraja nie jestem, ale przejazdem wdepnęliśmy i zauroczyło nas to miejsce. Teraz wiem, że był to strzał w dziesiątkę, pięknie urządzone, obsługa przemiła, smacznie i w ogóle super.