Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe że była dziewicą czy mnie oszukuje???

Polecane posty

Gość gość
O co ci chodzi laska? Nie napisalem,ze jestem ekspertem,ale mam doswiadczenie z dziewicami i wiem,ze kazda bolalo.Chyba,ze sobie wczesniej cos do pochwy wsadza,lub eksperymentuje inaczej.Sama napisalas,ze nawet ciebie zdzwilo,ze cie nic nie bolalo,ani nie bylo zadnej krwi.Moze zatem pomysl,czy aby przypadkiem tej swojej polksiezycowatej,na jakims ksiezycu nie stracilas.Poza tym,skad pewnosc,ze akurat taka budowe mialas?Ktos cie mogl puknac lala bez twojej wiedzy na moj gust.:D

Gość gośćtgv
To jest mozliwe ja tez taka bylam... a nie puszczalam sie

Gość gość
ekspert idz zrób baranka w jakąś ściane, najlepiej betonową :o

Gość do tej od blon
polksiezycowatych:o Dziewice bada sie przez O***T.Wiec zanim zaczniesz plesc te swoje kacapaly o braku krwi i bolu i kolesiowi zaczniesz macic we lbie,to sie doucz.Zaden gin nie zbada dziewicy dopochwowo.Tylko bada przez o***t.A skoro badano cie przez pochwe to klamczucho dziewica nie bylas.Tylko tak piszesz,zeby takie oszukanice jak ty usprawiedliwiac klamliwa oszustko 🖐️

Gość gość
Dziewice badane sa analnie ekspertko od blon.

Gość gość
(Nawet kiedy byłam dziewicą, miałam normalnie robione badania ginekologiczne bez problemu) x zatem,albo klamiesz i nie bylas dziewica,bo ginekolog nigdy nie zbada dziewicy dopochwowo,tylko analnie i przed badaniem zawsze pyta czy wspolzylas x albo ci jakis gin lapa blone rozerwal

Gość gość
wiec konkludujac,wcale nie dziwi,ze z chlopakiem bylas zdzwiona ze nie czulas bolu,ani nie bylo krwi bo juz po prostu fizycznie tam dziewica nie bylas

Gość gość
do tej od blon dziś polksiezycowatychpechowiec.gif Dziewice bada sie przez O***T.Wiec zanim zaczniesz plesc te swoje kacapaly o braku krwi i bolu i kolesiowi zaczniesz macic we lbie,to sie doucz.Zaden gin nie zbada dziewicy dopochwowo.Tylko bada przez o***t.A skoro badano cie przez pochwe to klamczucho dziewica nie bylas.Tylko tak piszesz,zeby takie oszukanice jak ty usprawiedliwiac klamliwa oszustko lapka.gif gość dziś Dziewice badane sa analnie ekspertko od blon. XXXXXX Haha, jakie cymbały tu siedzą http://www.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/badanie-ginekologiczne-dziewicy/84687/1/ To sobie poczytajcie, tłumoki Ale wkleję jeszcze ten tekst, bo może ktoś nie umie w link wejść :D "Dziewice badane są tak samo jak kobiety nie będące dziewicami. Tylko wtedy, gdy nie ma możiwości włożenia palca do pochwy, badanie przeprowadza się przez o******cę. Jeśli kobieta podejmuje współżycie seksualne będąc dziewicą, to po o***tych kilku stosunkach jej pochwa nie zmieni się na tyle, aby było to dla kogokolwiek i w istotny sposób zauważalne." A ty z 19:33 to sobie tę rączkę możesz wsadzić, jak masz gdzie albo konika strzepać, a nie wypowiadać się o czymś, o czym nie masz pojęcia

Co wy piszecie. krew jest zawsze. Nawet w mikroskopijnych ilosciach. Nie wciskajcie mu kitu ze jak nie ma krwi to normalne. bo to sa rzadkie przypadki. U mnie byla krew i to dosc. Pozatym byly problemy w wejsciem, oraz niemilosierny bol podbrzusza taki ze musialam robic przerwy. przy drugim razie tez jeszcze byla krew, bol i problem z wejsciem. potem juz bylo coraz lepiej. Laska poprostu pewnie zna opinie na swoj temat a z jakiegos powodu chce wyjsc na swietojebliwa i wycofala sie z wczesniejszych slow co bys nie myslal ze skoro byl jeden to dlaczego nie dwoch oraz reszta z ktorymi sie miziala. If you know what I mean

Gość gość
Zaden ginekolog,nie zbada kobiety bedacej dziewica przez pochwe.

Gość gość
A ty jestes ginekologiem, że wiesz lepiej, no nie ?

Gość gość
"Dziewice badane są tak samo jak kobiety nie będące dziewicami. Tylko wtedy, gdy nie ma możiwości włożenia palca do pochwy, badanie przeprowadza się przez o******cę. Jeśli kobieta podejmuje współżycie seksualne będąc dziewicą, to po o***tych kilku stosunkach jej pochwa nie zmieni się na tyle, aby było to dla kogokolwiek i w istotny sposób zauważalne." x "tylko wtedy ekspertko" doczytaj co wkleilas x mowa w tym cytacie zreszta jest o kobiecie,ktora bedac dziewica jest przy badaniu ginekologicznym po kilku pierwszych juz stosunkach sexualnych czyli de facto dziewica juz nie jest bo jest po defloracji i po kilku probach penetracji x dziewice zawsze bada sie per rectum

Gość gość
Nie nie jestem.Ale zaden ginekolog,nie zaryzykuj***adanie dziewicy przez pochwe,raz dlatego by nie uszkodzic przy tym blony dziewiczej,dwa ze wzgledu na bol i trudnosci przy badaniu.Takiego badania pelnego ginekologicznego po prostu u dziwicy sie nie da przeprowadzic,bez bolu i naruszenia przy tym blony dziewiczej.

Gość gość
Te co wciskaja kity ze nie ma krwi i bolu,to wlasnie takie "dziewice" jak ta od tych blon i pelnego badania ginekologicznego dziewicy.:D Kolesiowi chca kitow nawsadzac o dziewictwie zeby przypadkiem podejrzen nie nabral :o

Gość gość
Kolejny link http://www.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/badanie-ginekologiczne-dziewicy/78568/1/ "Jestem dziewicą, na wizyty do ginekologa chodzę już kilka lat, za każdym razem lekarz ma problem ze zbadaniem mnie, ponieważ jestem bardzo spięta, żebym się rozluźniła dotyka mojej łechtaczki, ma na to moją zgodę, ale strasznie mnie krępuje taki dotyk. Podobnie postępuje, chcąc zrobić mi USG dopochwowe. Badanie dzięki temu jest bezbolesne, ale ja się z tym bardzo źle czuję. Czy jest inna metoda pozwalająca na bezbolesne zbadanie takiej pacjentki jak ja, czy lekarzowi wolno tak postępować? Dodam, że zaczęłam bardzo późno chodzić do ginekologa ze względu na duże opory przed wizytą. Dotykanie łechtaczki podczas badania jest właściwie przeciwwskazane. Lekarz nie może zrobić nic, na co pacjent nie wyraża zgody. Powinna Pani nauczyć się rozluźniać, poza tym można podczas badania użyć bardzo małego wziernika, zbadać, wsuwając do pochwy tylko jeden palec lub zbadań przez o******cę. Podobnie badanie USG, może być przeprowadzone przez o******cę lub przez brzuch."

Gość do tej od tych linkow
z poradnikow internetowych linki wklejasz? :D to ma byc zrodlo wiedzy? przejdz sie na pierwszy lepszy dyzur ginekologiczny lub do ginekologa i zapytaj jak sie bada dziewice

Gość gość
Uważam ze Twoja laska mogła być dziewicą. Ja sama pamietam ze mając 15 lat mega imprezowałam całowałam sie miałam chłopaków ale z zadnym nie spałam . Dopiero jak poznałam swojego męża zaciągnełam go do łóżka jako dziewica, krwi nie było bynajmniej na tyle bym to zauwazyła a co do bólu to nie pamietam.

Gość gość
Nie, no jasne, krew się musi lać i ból musi być u każdej, bo na kafe tak orzekli :D:D:D

Gość gość
tak, krew zawsze leje się tak że trzepa pościel zmieniać, całe łóżko jest zalane

Gość gość
krew sie nie leje jest tylko kilka kropel,bol zawsze jest bo jest to uzasadnione anatomicznie,pochwa i wejscie do pochwy jest bardzo ciasne,a blona dziewicza pelni role dodatkowego zabezpieczenia przed bakteriami,ingerencja z zewnatrz dopki kobieta nie podejmie wspolzycia

Gość gość
ja jak traciłam cnote to trzeba było łóżko wymieniać, całe zalałam krwią i nie dało się tego doprać, z białej kanapy zrobiła się czerwona, a pościel też cała mokra :o

Gość gość
Dobrze, że się nie zesrałaś, bobyś miała brązową kanapę :P

Gość gość
Można badać przez pochwę, jeżeli "przesmyk" jest wystarczająco duży,ale u dziewic w 99% nie jest chyba,że jak powiedziała moja lekarz sie onanizowaly wczesniej dopochwowo. Lekarz nie powinien pchać się do srodka na siłę! Mnie p. ginekolog zapytała czy już współżyłam, chociaz mam 23 lata. Na odpowiedź, że nie dodała: "I słusznie, jeszcze pani z tym zdąży". Badała mnie przez kiszke stolcową.

Gość gośćfdbhgvvv
jestem dziewicą i miałam normalne badania ginekologiczne w tym usg.. ale bez wziernika... bo za wąska jestem.. normalnie badają... eksperci od 7 boleści się znaleźli....

Gość gość
dodam ze te usg niemiłosiernie bolało....

Gość gość
Gościufdbhgvvv, zaraz Ci napiszą, że kłamiesz bo nie byłaś dziewicą albo że dziewic się tak nie bada ;)

Gość gość
taaaa specjaliści zas.rani

kiedys w tradycji muzulmanskiej nie wiem czy jest to nadaldzie wszyscy praktykowane po nocy poslubnej pan mlody wychodzil na balkon gdzie wieszal przescieradlo, jesli bylo upacane krwia znaczy ze dziewczyna trzymala cnote dla meza, jesli czyste znaczy ze sie zhanbila i nie byla warta kasy za ktora pan mlody ja kupil. tak sobie mysle....ciekawe ile kobiet zostalo zabitych po takiej nocy poslubnej za to ze nie poleciala krew jak byly rozdziewiczane.

Gość gość
hmmm chyba miały pecha... a gorzej jak goście mieli małego w dodatku...