Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe że była dziewicą czy mnie oszukuje???

Polecane posty

Gość gość
Przecież sama napisałaś, że to są rzadkie przypadki, że nie ma krwi, stąd może i niewiele kobiet miało tego pecha A to, że to są może i rzadkie przypadki, nie oznacza, że nie istnieją

Gość gość
wiesz co ja też jak idę na imprezę to nie raz obmacuję się z facetamii, tańczymy razem, całuję się i też byłam dziewicą w wieku 20 lat i udawałam przed wszystkimi że nią nie jestem - a jak powiedziałam to chłopakowii to mi chyba nie uwierzył ale widać nie przeszkadzało mu to :)

nie powiedzialam ze nie istnieja, tylko ze sa rzadkie, ale musisz przyznac ze kazdego czlowieka szkoda jesli jest Bogu ducha winny i ginie w niepotrzebnie.

to ja chyba jestem jakas dziwna bo ja nie calowalam sie z kazdym, zatanczyc i owszem, poflirtowac ale zadnego calowania zadnego przytulania macania nic. I przed nikim nie udawalam ze jestem lub nie jestem dziewica. podawalam stan faktyczny i albo ktos to akceptowal albo jego problem.

W każdym razie po kilku tyg ona mi wyznala ze byla dziewica i to ja byłem jej pierwszym. x tamten niby pierwszy też miał nakłamane, że był pierwszy:D

Gość gość
Krew krwią itd ale jakiś bół, dyskomfort będzie - a facet musi być ślepy jeśli tego nie zauwazy. No chyba, ze ona od urodzenia ma wiadro a on papieroska :P co do ginów - pierwsze badania miałam przez o***t, po stosowaniu tamponów itp już przez pochwę ale czasem to był koszmar. Raz się popłakałam przy usg (taka p***a mi robiła). Nawet przy podnieceniu moje rozdziewiczanie trwało parę dobrych miesięcy (własnie by uniknąć dużego bólu czy krwi, ale raz pare kropel było) Chyba, ze miała na myśli "nikt nigdy jeszcze do końca mi nie wkładal i nie poruszał się w pochwie, ale miałam palcówki itp" :P

Faceci to tez swinie sa, moj byly tez zarzekal sie ze jest prawiczkiem, dobrze wiedzial ze jestem nieruszana wiec sciemnil ze on niby tez zebym sie szybciej zgodzila....po jakims czasie po naszym rozstaniu dowiedzialam sie ze wcale nie bylam pierwsza, ani nawet druga, nawet trzecia nie bylam. A on lubil lowic dziewice.

Gość gość
Jeśli była faktycznie dziewicą, ale nie powiedziała ci tego, to oznacza, że nie chciała byś był tym kimś wyjątkowym. Po prostu była dziewczyną, która chciała poznać przypadkowego faceta do utraty niewygodnego dziewictwa. Teraz możesz z niej korzystać i nie masz żadnego zobowiązania wobec niej. Możesz spać z nią, z innymi, rzucić ją. Masz całkowitą wolność. Zrób, co chcesz.