Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorkaspoleczenstwaziems

skąd się biorą takie pary?

Polecane posty

Gość gość
'Nie potraficie się wyszukiwać a jednocześnie pozostać normalnymi osobami' Gdzie sie mamy się mamy 'wyszukiwać'? Bo nie zrozumialam wypowiedzi?

Gość gość
trochę takie wrażenie mam, ale pewności nie jestem mężczyzną i trochę już sobie kobiety poobserwowałem ludzie są różni są kobiety przeciętne (mam na myśli wygląd) zupełnie bez pretensji, które nikomu, niczego nie zazdroszczą, nie ekscytują się czy koleżanka wygląda, tak czy siak i są takie, które też nie starają się być, szczególnie, jak to się mówi zadbane (trochę to jest głupie określenie, ale wiadomo o co chodzi) i zieją nienawiścią, do kobiet, które przykładają wagę do makijażu, stroju (nie mam na myśli drogich rzeczy), lubią być eleganckie, seksowne, jakoś tam wystylizowane widziałem to nie raz, te spojrzenia, uwagi, sugerowanie, że albo idiotka i męczy się dla jakiegoś kretyna, albo d***** i oczywiście pusta i głupia oczywiście jest kategoria dyskotekowych laleczek, pustych i głupiutkich, ale to się dość łatwo rozpoznaje i to jest zazdrość i nic więcej, czasem jest to zazdrość o nie tak wiele, bo ani to niekoniecznie są drogie rzeczy, ani szczególnie oryginalne jak ta dziewczyna tutaj opisana

Gość gość
Wyszykowac

Gość gość
Nie no.. - to na bank jakis troll pisze i to facet, żeby podkręcić temat. Nie wierzę w takie agresywne, zakompleksione zyjące "na swobodzie" bez kaftanu bezpieczeństwa babsko:D

Gość gość
i nie zrozumiesz, bo kobitka jedzie na jadzie :D to ty tak odbierasz, po prostu szpilki, makijaż, jeśli dobrze to jest dobrane, zrobione, dodają uroku, powabu i żadne, twoje plucie, tego nie zmieni nawet ojciec Rydzyk to rozumie, bo widziałem, że prezenterki też lubią się wyfiokować :D jemu to nie przeszkadza, a ty się z tym męczysz dobrej nocy

Gość gość
DZIĘKUJE ZA UŚWIADOMIENIE mi faktu,że jeśli pokręcę sobie włosy lokówką to automatycznie przemienię się w pustostan umysłowy. Nigdy bym na to nie wpadła.

Gość gość
prezenterki w tv trwam :D

Gość gość
Z pretensjami to są te dziunie które mysla ze cały świat istnieje po to żeby je podziwiać. Jej strój zawsze krzyczy na piec kilometrów - zobacz jaka jestem z******ta. Takie panienki często nie widza granicy przesady i prze rysowania w dbaniu o swój wygląd. Nawet idąc do kina dbają o efekt jak z photoshopa. Żadnej skazy, żadnego włoska odgietego przez wiatr, smierdza jak perfumeria na 4 metry .

Gość gość
W czasie studiow mielismy taka dziewczyne na roku. 'Zrobiona' od stop po czubek glowy. Dzien w dzien, wygladala jakby szla na dyskoteke. Czasem palnela tez jakas glupote w miejscu publicznym. Byla obiektem plotek i zartow 'kolezanek' z roku. Powiem Wam, ze to najbardziej zyczliwa, pomocna i sympatyczna dziewczyna, jaka znam. Studia rzucila i poszla na kosmetologie. Realizuje swoje pasje, swietnie zarabia jest spelniona zawodowo i prywatnie.

Gość gość
no i co z tego? co ciebie to obchodzi? zapytaj się siebie, co takiego porusza w tobie, czyjś perfekcyjny wygląd, że dostajesz szału? i chcesz walić w mordę? co to jest? kompleksy? idę już spać, bo to nie ma sensu p.s. jako mężczyzna bardzo sobie cenię, gdy kobieta jest właśnie taka, że świetnie wygląda w każdej sytuacji wiem, jestem pustym debilem :D

Gość gość
jeszcze dodam to ich nie podziwiaj, nie patrz na nie :d

Gość gość
Jak się ubiera w sposób zwracajacy uwagę ludzi to niech się nie dziwi ze wzbudza różne komentarze. To normalne. Przesadna sztuczność zawsze jest irytujaca nie tylko w wygladzie

Gość gość
Niestety jesteś i pewnie masz małego k****a, daje głowę ze masz 10 cm w zwodzie

Gość gość
autorka biega po ulicach i lustruje, jak ubrane sa kobiety, a gosc obmacuje mezczyzn sprawdzajac rozmiar ich przyrodzenia. Strach wychodzic na ulice.

Gość gość
Ja się nie zgadzam że jak ładna to niemiła! Ładna jest neutralna jest silna bo nikomu niczego nie zdazdrości-faceci to podziwiają. Jak ja byłam do wzięcia to miałam i urodę i pieniądze Biegali za mną różni facec****ełen przekrój! Jeden młody biznesmen, podziwiał moje podejście do pieniędzy. Był przyzwyczajony że kobiety patrzą na jego portfel i zafascynowany mną. Drugi mimo że nie miał kasy również się tym fascynował jak również tym że, jestem liberalna nie awanturuje się i nie obrażam. Ze mną nie doświadczysz cichych dni, nie dlatego że ja się staram, nic z tych rzeczy! Jestem sobą i odcinam od ludzi którym to przeszkadza. Ktoś tutaj prawdę napisał wcześniej-Swój do swego ciągnie!

Gość gość
Zawsze cecha wieśniaków i ludzi z plebsu była skłonność do przesady. Wieśniak zbuduje sobie wiesniacki pałac większy od Wersalu i gustowny jak g****o, wiesniara będzie chciała być bardziej widoczna od księżniczki,proste. Kompleksy, kompleksy

Gość gość
Widzialyscie księżniczkę Kate? Czy ona ubiera się tak żeby zwracac uwage.? Nie, jest ubrana pięknie, elegancko ale nie wzbudza sensacji. A jak się ubiera księżniczka Kate na spacer po ulicy albo na uczelnie? Jak zwykła dziewczyna

Gość gość
Wiesniak tez wypije wode z miski, w ktorej inni myja dlonie przed jedzeniem i opowie swoim towarzyszom, ze w palacach to panstwo pije wode z mis a nie ze szklanek. Kobieta moze wygladac normalnie, a ktos drugi opisze to jako dziwowisko, bo niezwyczajny do takich widokow.

Gość gość
Nie jest prawdą, że facetów nie interesuje co masz na sobie i widzą jakiś nieokreslony "całokształt". Mój mąż pamięta w co byłam ubrana na naszej pierwszej randce- ja zapomniałam, a on wspomina żółtą sukienkę:D I ogólnie docenia jak się ładnie ubiorę, "odstawię", noszę obcasy. Ma opinię na temat moich ciuchow, butów czy makijażu i chętnie ją wyraża. Wiadomo, że dobór szalika czy torebki albo pytania w stylu szmaragdowa czy leśna zieleń, to za duzo dla statystycznego samca, ale i to zniesie jak mu zależy na kobiecie. I ja akurat wcale nie muszę sie dopraszać o porady stylistyczne, w ogóle mi to niepotrzebne do szczęścia, ale mąż sam się udziela. Poprzedni był jeszcze "gorszy", jak wracałam z zakupów, to np musial obejrzec wszystkie moje buty i mnie w nich podziwiać:D

Gość gość
A jaka Ksiezna Kate budzi sensacje na ulicach. Wieksza niz bohaterka tego watku.

Gość gość
Moja droga, kobieta uczesana, z ładnym umiejętnym makijażem dostosowanym do urody i pory dnia i ładnie ubrana, wcale nie jest ubrana krzykliwie i wyzywająco. Są tez kobiety, które nie potrafią się ubrać stosownie do okoliczności, lubią kicz i brakuje im dobrego smaku- na studiach miałam dwie takie dziewczyny- mocna opalenizna, włosy platyna, w ubiorze królowała "pantera", były to przemiłe i inteligentne dziewczyny, z wysoką średnią i stypendium naukowym, a brak gustu, to tez nie zbrodnia, nie każda może mieć wyczucie stylu jak Grace Kelly. A z kolei wylewanie pomyj na ludzi z powodu ich ubioru, to juz bardzo brzydka cecha. Znacznie gorsza niż noszenie "pantery", bialych kozaków, cekinów i pomarańczowej tapety..

Gość gość
Co ty możesz wiedzieć o dobrym smaku, prostaczko ze wsi

Gość gość
Przyjechalyscie do miast i myslicie ze będziemy wam zazdroscic wyglądu ruskiej k***y na zabawie sylwestrowej

Gość gość
Znam panią, która ubiera sie dośc niestosownie do wieku, niestety, ale wyglada jak podstarzala prostytutka, ma naprawde koszmarną fryzurę a la Peg Bundy w platynie, a makijaż wygląda jak do cyrku- babka naprawdę budzi sensacje na ulicy- jest miłą osoba, a mąż jest w nia wpatrzony jak w obraz i widać, że z łatwoscią z nia wytrzymuje:D Myślę więc, droga autorko, że wiekszość mężczyzn "wytrzyma" również płaszczyk i uzywanie lokówki:D :D :D

Gość gość
Noc zapadla, straszydla wylegly z nor i beda tu teraz dowodzic, ze jak nie wygladasz, jak kopciuch, to jestes pomiotem szatana i pewnie mieszkasz na wiosce w Rosji, dorabiasz na ulicy, bo kazda szanujaca sie kobieta oszczedza wode i umyje sie dopiero na okolicznosc kolacji wigilijnej.

Gość gość
Niestety ale kobieta z wyczuciem nie prowokuje wygladem. A jak ktoś ze swieza fryzurka wychodzi na zewnątrz jak jest dwa stopnie bez okrycia to chyba nie ma wyczucia. Dziunia musi być seksowna nawet na Antarktydzie.

Gość gość
Nie wszyscy lubia nosic czapki, tak jak nie wszyscy lubia kalesony. Swieza fryzura? A mozo ona ma naturalne loki? Co Wy wrozki?

Gość gość
W każdym razie świetna pogoda żeby zaprezentowac nowy fryz

Gość gość
Dobrze wiedzieć, że płaszczyk nie jest okryciem wierzchnim, tylko wyuzdanym strojem ulicznicy:D oraz że świeża fryzura nie przystoi przyzwoitej kobiecie. Nie ma jak kafe

Gość gość
I tak myślę ze to była jakas biedna dziewczyna której nie było stać na czapkę i ciepły szalik