Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorkaspoleczenstwaziems

skąd się biorą takie pary?

Polecane posty

Gość gość
Porwalas sie z tym watkiem jak szczerbaty na suchary. Teraz Cie tu zlinczuja. Kto mieczem wojuje, od miecza ginie.

Gość gość
Typowe debilki z kafeterii, autorka ma racje w 100 %, idźcie do działu kosmetyków, gdzie wasze miejsce i tam poruszajcie swoje inteligentne dyskusje o podkładach a autorce dajce spokój

Gość gość
Przeczytalam cala dyskusje i ze slowem 'podklad' spotkalam sie po raz pierwszy w ostatniej wypowiedzi. Chyba wiec opinia sie nie w tym watku pojawila co powinna...

Gość gość
gośc :D Chociaż skąd wiedzieć czy nie mówisz na poważnie :D :D

Gość gość
Raczej powinnysmy zostac odeslane na forum modowe, bo znacznie wieksza ekscytacje wywoluje tu szalik.

Gość obserwatorkaspoleczenstwa
:-D A co was obchodzi co ktoś tam z przyslowiowych dalekich internetow pomyślał cos o jeszcze dalszej osobie x? Nie macie prywatnych problemów? Otóż tłumacze: w jakimś tam stopniu utozsamiacie się z bohaterka historii a na autorce tematu możecie wyladowywac swoje frustracje, dorabiacie do tego samarytanska ideologie stawania w czyjejś obronie :-D normalna osoba po prostu ma to w d. Mi to wsio jedno. Moglam zalozyc ten topik, moglam nie zakladac, ciekawosc odpowiedzi zwyciezyla, poszlam za impulsem. Tylko ze ja tez nigdy nikomu nie pisze tu na kafe takich wyzwisk albo bezsensownych tekstów-projekcji typu "widać ze nie masz faceta" co wy mi przez dwa dni :-D Ale wygrał tekst ze czapka oznacza tłuste włosy :-D No i ogólnie dowiedzialam się ze jestem brzydka, mam brzydka kurtkę, tłuste włosy, nigdy się nie maluje, nie mam rodziny faceta ani znajomych, jestem najpustsza osoba pod słońcem, a moi rodzice ponieśli wychowawcza porażkę :-D A zalozcie kiedyś podobnie chwytliwy topik - zobaczycie jaki to ubaw czytać to co piszą skaczace do gardła ratlerki ;-)

Gość osobowy do gdyni
bo czapka ZAWSZE oznacza tłuste włosy :classic_cool:

Gość gość
Droga autorko, sama aspirujesz do roli psychologa ludu. Dokonujesz wnikliwych analiz ludzi spotkanych na ulicach i tych w wirtualnym swiecie. Zakladasz watek, by poznac opinie innych po czym rugasz kazdego, kto nie przyklaskuje Twoim rozwazaniom. Moglas zakladac temat, moglas nie zakladac. Ale to zrobilas, wiec skad to zaskoczenie, ze ktos wyraza swoja opinie. Tak, nie mam wlasnych problemow. Nie utorzsamiam sie z bohaterka Twojej opowiesci, bo malowac sie nie umiem, na glowie mam siano, z ktorego lokow nijak nie ukrece, a figure fatalna i nawet seksowna kurteczka wyglada na mnie jak worek na kartofle. Jednak nie moglam przejsc obojetnie po przeczytaniu Twojej wypowiedzi. Nie dowiedzialabys sie o sobie tylu rewelacji, gdybys zamiast wszystkim wokol robic doglebne analizy, spojrzala najpierw na siebie.

Tak . lepiej marznac ale w lokach :-)

Ale jakim wypowiedziom ja mam ochoczo przyklaskiwac? Ze jestem pusta? Ze nie mam faceta i przyjaciół? Ze mam tłuste włosy ? A kij, dla ciebie mogę mieć :-D

Gość gość
Jka brakuje argumentu slowa to trzeba uzyc argumentu sily

No i skąd ta pewność ze przedtem nigdy nie pomyslalam o sobie nic krytycznego? Jednym słowem .pitolisz bez ladu i składu :-D

Gość gość
czyli inaczej mowiac - dostosowuje swoj ton wypowiedzi do Twojej. Taka to empatyczna jestem.

Słabe. :-/

Gość gość
Pewne zalożenia na temat twojej osoby nasuwają się same. Skoro dla ciebie taliowany płaszczyk, buty na obcasie zimą w mieście przy zerowych opadach śniegu, brak czapki przy temperaturze ok +3 stopnie, makijaż i o zgrozo- wymodelowane włosy- to takie dziwowisko, to trochę , to jednak mówi o twoim stylu. Nawiasem mówiąc loki czy tez inna wymodelowana fryzura nie ulega destrukcji po założeniu czapki- idź do fryzjera na jakiś porządny "blow drying", to sama sie przekonasz, że mozna nosic czapkę, pójśc na siłownię, przespać się, a rano otrzepac się i nadal mieć włosy odbite od nasady i uczesane jak "królowa śniegu"

Gość gość
po przeczytaniu tego durnego tematu jestem bliski wyżej zamieszczonej opinii

Gość gość bez czapki
mam też wrażenie, że jest kategoria kobiet, które deklarują prostotę, ubioru, stylu nie dlatego, że tak im się to podoba, ale dlatego, że inaczej nie potrafią, nie mają cierpliwości do czegoś innego wówczas dziwią się w tonacji deprecjonującej, że jak to możliwe, żeby się tak wygłupiać w taki mróz/upał i wówczas słyszy się: makijaż w upał? szpilki w zimie? ale idiotkę widziałam na takich obcasach i z wymalowaną mordą! wśród tych wymalowanych i na obcasach jest statystycznie tyle samo idiotek, co wśród tych bez takich dodatków

Gość gość
A ja nie rozumiem o co autorce chodzi. Co innego jakby dziewczynę w miniówie i białych kozaczkach zobaczyła,ale obcasy , loki i makijaż to nie jest nic nadzwyczajnego. U mnie na uczelni połowa kobiet chodzi tak ubrana, uczesana wielkie mi halo :O

Gość gość
Zazdrosna jest, o to jej chodzi.

Gość gość
Głupie tepe laski nie mogą zamknąć swoich jadaczek bo pewnie same wygladaja jak głupie, puste idiotki które się pytaja swojego faceta o wszystko bo nie maja własnego zdania. Tępy facet nigdy nie zwróci uwagi w co jest kobieta ubrana ważne żeby robiła wyglądem sensacje. Akie c****a tepe myślą ze kobiety im zazdroszcza ale to nie zazdrość tylko każda inteligentna kobieta widząc takiego pustaka ma ochote rozkwasic jej te tępa morde tak samo jest w przypadku faceta który ogląda sobie paznokietki i co chwile sprawdza czy świetnie się prezentuje

Gość gość
I wcale nie trzeba sie dwie godziny stroić przed lustrem,żeby wyglądać dobrze :) Makijaż przy wprawie to 10 min a pokręcenie włosów moze 15 ;)

Gość gość
Wytłumacz mi co cie tak zszokowało, bo strój jaki opisałaś, to jest "mundurek" większości młodych szczupłych lasek. I dlaczego niby twoim zdaniem kobieta w płaszczyku i z makijażem nie zasługuje na faceta, jest niefajna i nienormalna :D A te "fajne" i "normalne", które niesłusznie są pozbawione facetów, to niby kto? Takie jak ty? Bez jaj! Ale zaraz sie okaże, że tak naprawdę, to jesteś super życzliwą osobą, wcale nie oceniasz po wyglądzie, tylko tak sobie "obserwujesz" :D Jestes tez zapewne zjawiskowo piękna, nawet bez makijażu, w worku i nieumyta tylko mężczyźni wolą brzydkie zrobione lalunie:D

Gość gość
Ale czy my teraz mówimy o pustakach czy o zadbanych ,ale eleganckich kobietach? bo jakoś nie widzę związku jednego z drugim...

Gość gość
ze kobiety im zazdroszcza ale to nie zazdrość tylko każda inteligentna kobieta widząc takiego pustaka ma ochote rozkwasic jej te tępa morde ile trzeba mieć złości w sobie, by chcieć obcym ludziom rozwalać gębę, ze względu na ich wygląd? co to kogo obchodzi? normalni przejdą, nie zwrócą uwagi, a jak zwrócą, to albo się spodoba i się uśmiechną, albo nie i pójdą w swoją stronę żeby czyiś wygląd, tak podnosił komu ciśnienie? to się już chyba leczy...

Gość gość
Mam wrażenie,że autorka zazdrości urody i dobrego gustu tej kobiecie, którą opisuje. Może jest leniwa i nie przykłada wagi do tego jak wygląda.Ja także nic szokującego nie widzę w tym płaszczyku i obcasach, gdyby tak było to musiałoby mnie szokować średnio 80% kobiet w moim mieście.

Gość gość
Stul juz morde, nikt ci nie czego nie zazdrości, w*******z po prostu swoja glupota

Gość gość
ujmujące stul mordę :D

Gość gość
Nie macie wrazenia, ze ten wulgarny 'gosc' to po prostu sama autorka, ktora pruboje udawac, ze ma tu swoich zwolennikow i obroncow?

Gość gość
00:51 i oto mamy przykład takiej fajnej i normalnej kobietki, z którą łatwo wytrzymać, która nie jest wymalowaną laleczką, tylko uduchowioną i błyskotliwą intelektualistką :D

Gość gość
Prawda boli a prawda jest taka ze każda pusta c**a która założy szpilki i zrobi sobie loczki przybiera natychmiast sukowaty i wywyzszajacy się wyraz pyska, i to wlasnie jest w******jace. Nie potraficie się wyszukiwać a jednocześnie pozostać normalnymi osobami musicie pokazać wszystkim naokoło jakie jesteście piękne.