Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On twierdzi że kocha, ale czy tak się zachowuje facet co kocha?

Polecane posty

Gość gość

Zerwałam z nim, on aby mnie odzyskać oświadczył się ale nie przyjęłam pierścionka. Powiedział że będzie cierpliwy i poczeka, po miesiącu czekania oznajmił że nie będzie czekał ze szkoda czasu i zaczął umawiać się z innymi. Jak to możliwe że ktoś kto chciał abym była jego żoną z dnia na dzień pociesza się innymi kobietami?

Gość gość
no właśnie tak cie kochał :) oni wszyscy tak kochają :) olej dziada

Gość gość
No właśnie, pokazał mi tym jak faktycznie mnie kochał i ile tak naprawdę dla niego liczyłam się:-(

Gość gość
A miałby robić? Tracic życie na uganianie się z kobietą która z nim zerwała? Ech te kobiece ego

Gość gość
Nie o to chodzi, ale mnie zszokowało coś takiego że tak łatwo mu to poszło i tak szybko zapomniał

Gość gość
ktoś kto naprawdę kocha nie leci od razu na inne, ten poleciał bo nie kochał i szczęście dla autorki, ze się z nim nie ożeniła

Gość gość
też uważam że jak ktoś kocha szczerze to musi odchorować trochę taki zawód miłosny, ten facet pokazał że tak naprawdę miał cie głęboko w d***e a slub był mu potrzebny bo było mu z tobą wygodnie. To nie była miłosć

Gość gość
Uczucie trzeba oceniac po czynach, a nie slowach. Twoj facet pokazal wyraznie, ze nie bylas wcale dla niego wazna. Moze tylko dziwic, ze sie oswiadczyl. Chociaz od oswiadczyn do slubu daleka droga. Wiec pewnie to jakas gra z jego strony byla. Wspolczuje.

Gość gość
gosc wczoraj gosc dzis x Drogie Panie! Jak długo były partner autorki tematu winien odchorowywać swój zawód miłosny? Czy drogie Panie dysponują jakąś tabelką, która w prosty sposób wyjaśni funkcyjną zależność pomiędzy wiekiem, wzrostem, wagę oraz długością stopy mężczyzny od długości okresu odchorowywania zawodów miłosnych?

Gość gość
Jak to możliwe że ktoś kto chciał abym była jego żoną z dnia na dzień pociesza się innymi kobietami? x W przypadku mężczyzn jest to możliwe. Dodam również, że czasami taka miłość po zawodzie może przekształcić się w nienawiść, innymi słowy "pozamiatane".

Gość gość
Jestes naprawde tak glupia czy udajesz? Trulas mu d**e o zareczyny, to zrobil to dla swietego spokoju. A od zareczyn do slubu...bardzo daleko. A gdy zaczelas fochy robic to stwierdzil, ze szkoda czasu na taka zmanierowana paniusie i poszedl w dluga, szukac nowej naiwnej.

Gość gość
gość dziś Jestes naprawde tak glupia czy udajesz? Trulas mu d**e o zareczyny, to zrobil to dla swietego spokoju. A od zareczyn do slubu...bardzo daleko. A gdy zaczelas fochy robic to stwierdzil, ze szkoda czasu na taka zmanierowana paniusie i poszedl w dluga, szukac nowej naiwnej. xxxxxxxxxxxxxxxxx a ty wrozka jestes i wiesz, ze ona mu trula d**e o zareczyny? Gdzies to wyczytala?:D I o czyjej glupocie mozna tu mowic?:P

Gość gość
Po czym poznać że facet kocha? Po wzwodzie

Gość gość
Chyba powinnas napisac, ze KAOCHAL, bo jak widac juz mu przeszlo i szuka nowej partnerki.

Gość gość
A mi sie wydaje że nawet nie KOCHAŁ i własnie daltego tak się zachowuje

Gość gość
No moze i to bylo tylko zauroczenie....fakt jest taki, ze juz nawet mu zauroczenie przeszlo....chyba pisalas wczesniej, ze mial problem z okazywaniem uczuc i bliskosci, moze faktycznie nigdy nie kochal...tylko na zasadzie - lepszy rydz, niz nic.

Gość gość
A co wy myślicie kobiety, że facet będzie czekał w nieskończoność ? Uważacie, że trzeba na Was zasłużyć? Myślcie tak dalej to zostaniecie starymi pannami...

Gość gość
Nie ale według mnie jesli ktos szczerze kocha to nie potrafiłby tak szybko układać sobie zycia na nowo. Okłamywał że kochał.

Gość gość
Nie oklamywal, tylko tak mu sie moze wydawalo, ale jak sie rozstaliscie, to zobaczyl, ze jednak potrafi bez ciebie zyc i mu nawet z tym dobrze.