Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach, które nie mają ambicji, są tylko po zawodówce?

Polecane posty

Gość gość

Zamiast rozwijac sie jako naukowiec, biolog, archeolog, lekarz, prawnik, artystka, architekt, inżynier, poetka ?

Gość gość
nie mają czasu na rozwój talentów i zainteresowań bo ciężko pracują na życie

Gość gość
że są idealnymi kandydatkami na żonę dla facetów po zawodówce.

Gość kobieta naukowiec z londynu
no cóż, ktoś musi myć za nas kible :)

Gość gość
A co ma skończona szkoła do ambicji? Mam koleżankę co skończyła zawodówkę fryzjerską i w wieku 23 lat miała swój pierwszy salon, a teraz ma 32 lata i ma 4 salony i zapewniam cię że na brak kasy nie narzeka.

Gość gość
wykształcenie o niczym nie świadczy, kobieta po zawodówce może być troskliwą, wrażliwą, naturalnie piękną, pracowitą, uczciwą, w pełni wartościową kobietą... znam takie co nawet studia im nie pomogły zmądrzeć :P

Gość gość
Wiekszosci kobiet po zawodowce sa wredne, puste traktuja porzadnych jak gowno!

Gość gość
Jako artysta akurat może się rozwijać każdy więc nawet jeśli pójdziesz na studia a po nim zostaniesz pisarką, muzykiem czy malarką zawsze może się znaleźć ktoś kto ma większy talent i więcej serca w to wkłada a od tego nie zależy wykształcenie. Wykształcenie nie jest związane z inteligencją, talentem czy pasją, tego się dostaje tylko dlatego że umiało się ściągnąć na egzaminie lub skopiowało się pracę z internetu i oddało jako swoją.

Gość gość
Poetą czy artystą w szerokim tego słowa znaczeniu może być każdy, kto ma talent i tą specyficzną "duszę", na studiach tego cię nie nauczą, tam jedynie mogą cię nauczyć techniki (choć i tak wypadałoby mieć swoją własną) i nic poza tym. Realizować się i osiągnąć sukces może każdy, trzeba tylko odnaleźć w sobie pasje, mieć jakiś pomysł i się temu poświęcić.

Gość gość
Chyba jesteś ułomna umysłowo. Talent artystyczny ma nikły procent ludzi, do zostania lekarzem czy naukowcem też potrzebne są zdolności i to ponadprzeciętne. A ambicja, to zupełnie co innego i można się rozwijać nie będąc geniuszem. Np możesz być sprzątaczką i spędzić tak całe życie albo czuć ciągły pęd do rozwoju i skończyć z firmą sprzątającą, zatrudniać 50 osób i jeszcze mysleć co by tu jeszcze zadziałać. Tak samo będąc "archeologiem" mozesz całe życie przesiedzieć na jakiejś urzędniczej posadzie albo jeździć po świecie i wykładac na uniwersytetach..

Gość gość
13:48 Święte słowa. Sam znam takie przypadki.

Gość poetka po zawodówce
ktoś tu chyba nie może znieść, że w głębi czuje się gorszy pomimo wysokiego wykształcenia, ambicji i samych superlatyw :)

Gość gośćula
jedną z nielicznych rzeczy które irytuja mnie niemiłosiernie jest stawianie znaku równości pomiędzy intelektem a wykształceniem.

Gość gość
a mnie miedzy madroscia a intelektem :P

Gość gość
Prawda jest taka, ze 99 procent kobiet po zawodowce to debilki, ich zycie to facet, ślub, bachory, nowy smartfon i plazma na ścianie. Juz widze jak tępa dzida do ukonczeniu ZDZ, fryzjerstwa etc jedzie do Meksyku badac kulture Majów :D 99 procent fryzjerek to kompletne kretynki, wystarczy obejrzec Ostre Ciecie na ttv, prawie nikt w Polsce nie potrafi wlosow obcinac. Faceci po zawodowce to samo. Debile, fachowcow na lekarstwo

Gość gość
Są dobre do weekendowego seksu - przynajmniej dla mnie:) Wystarczy że podjadę samochodem i postawię browarka;p Tanio i przyjemnie.

Gość gość
Takie idiotki mają parcie na kasę,są puste i bez wnętrza - no i robią w konia swoich mężów idiotów którzy jak ostatni frajerzy zasówają na nie za granicą a taka i tak se kupi nowy kosmetyk i da tyłka pierwszemu lepszemu idiocie na ulicy. Dla mnie to patologia. Udawanie zgodnego życia - tymczasem każdy tam każdego dyma w ucho.

Gość gośćula
co do ostrego cięcia ,kuchennych rewolucji , dlaczego ja , szpital itp programów najmuje sie ludzi którzy za kase zrobia z siebie debili ,lub znajduje sie debili z parciem na szkło . Chyba nikt z was nie myśli ze to takie live ?!

Gość gość
Akurat w ostrym Cięciu biorą udział autentyczne fryzjerki,bo kilka z mojego miasta brało udział ;) co do innych programów to nie wiem

Gość poetka po zawodówce
ciekawe macie opinie o ludziach, dzięki którym w większość kręci się każdy powszedni dzień :) przykre to, że jesteśmy tak pogardzani, ale jak widać prawdziwe!

Gość gość
Juz widze jak tępa dzida do ukonczeniu ZDZ, fryzjerstwa etc jedzie do Meksyku badac kulture Majów x A ja już widzę jak ty intelektualisto jedziesz badać tą kulturę :P cała rzesza absolwentów studiów wyższych była w Meksyku właśnie w tym celu, trzeba być naprawdę niezłym kretynem, aby tak myśleć :P

Gość gość
Też nie znam żadnej ogarnietej po zawodowce. Zwykle to takie babki, ktorych zajeciem jest chodzenie na bazar i targowanie sie o ziemniaki albo siedzenie z dziecmi w domu

Gość gość
hehehe sugerowanie się tym co widzisz w tv świadczy o twojej inteligencji, dalej oglądaj takie programy, a będziesz mieć rzeczywisty obraz świata.

Gość gość
Nikt nie pogardza ludźmi po zawodówce, już na pewno kobietami, ale mentalność i obłuda takich osób jest porażająca - mnie to osobiście razi,jestem osobą po studiach choć jestem zmuszony w tej chwili z kilkoma takimi osobami bezpośrednio pracować. Powiem tak - to nie jest kwestia pogardy - po prostu światy moje a ich to zupełnie odległe galaktyki:) Ci ludzie rozumują kategoriami które dla mnie są drugorzędne.

Gość gośćula
akurat kobiety inteligentnej po zawodówce nie znam , natomiast znam jednego faceta po podstawówce ( takiej 8 klasowej) i żadna z was mgr dr inż habilitowane by się nie zjarzyła że facet ma aż 8 klas ,bo jedną klasa przewyższa wszystko .

Gość gość
Ja się nie sugeruję,ale akurat znam fryzjerki, które brały udział w Ostrym Cięciu i wiem jak to się odbywało. Ty oczywiście musisz być mądrzejsza... Co do Ukrytych Prawd i Szpitala to wiadomo,że to jest zmyslone,bo to przecież AKTORZY, Ameryki nie odkryłaś.

Gość gość
Czyli jakie to kategorie? Bo ja obracam się praktycznie w każdym środowisku, mam kontakty z ludźmi po podstawówkach i po magisterce i wśród nich są ludzie inteligentni z ambicjami i kretyni dla których celem w życiu jest alkohol, prochy i szybki seks. Wykształcenie w niczym c nie pomoże, prostak zawsze będzie prostakiem, choćby nie wiem jaką szkołę skończył.

Gość gość
To że robol ci zmienił koło na zimowe i jeszcze umiał to zrobić nie swiadczy że jest super. Nawet facet po wyższych umie to zrobić.

Gość gość
z tym kołem to do gościa z 15:40

Gość gość
Gratuluję ci jeśli ty w ogóle znasz tytuły takich programów, a to jasno świadczy że nie robisz nic poza siedzeniem przed tv. Poza tym do tego typu programów, celowo zaprasza się idiotów, aby ludzie mieli się z czego pośmiać. Nikt normalny do tv nie będzie się pchał.