Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki, przy kobietach ze wschodu jesteście nikim, zerami totalnymi

Polecane posty

Gość gość

Po pierwsze są ładniejsze, po drugie im nie trzeba mówić, że mają posprzątać, zrobić kolację, pranie, prasowanie. Robią to same. Nie mają fochów, zmiennych nastrojów, są ciche, skromne, nie mają absurdalnych wymagań. Biją was na głowę. Polecam każdemu facetowi z doświadczenia.

Gość gość
prawda, polki precz

Gość gość
Współczuje twojej matce, że urodziła takie g****o jak ty. Zakładanie takich durnych prowo to kompletne g****o idź sobie do ukraińskiej swołoczy i banderowców.

Gość gość
ale się zmartwiłam... :D

Gość gość
o jednego łajzę mniej , won na wschód

Gość gość
Jeżeli pokorne szorowanie garów jest "lepszością", to ok jesteśmy gorsze :D

Gość gocha malgocha
Dlamnie Sa to kobiety bez godnosci. Robia to wszystko zeby czasem nie musialy wracac na wschod gdzie nie ma przyszlosci. Zrobia wszystko dla meza a w glebi duszy go nienawidza bo traktuje je sie nie jak kobiety a jak poslugaczki. Polki sa ladne i masz poprostu hujowy gust. Jak otrzyma polskie obywatelstwo kopnie cie w d**e.

Gość gość
polki tak samo się zachowują w domu swego Zachodniego Pana

Gość gocha malgocha
Wschod jest bez przyszlosci i te s****wa zrobia wszystko zeby dostac sie gdzie indziej. Polak jest swinia facet oczywiscie i to poprostu mu Pasuje. Dziwka ktora nic nie kosztuje. Nie stac cie na nic lepszego.

gość dziś Widziałeś na własne oczy czy opierasz się na wiadomościach zaczerpniętych z internetu? :classic_cool: Polki to wspaniałe, niezależne kobiety, często też piękne. :) Krnąbrne i złośliwe, czasami miłe i potulne, ale nigdy uległe jak to g****o o którym marzysz.:) BTW gęsto i codziennie emigruje patologia (obu płci) i dlatego w Europie opinię mamy, jaką mamy, ale przynajmniej w kraju robi się bezpiecznie. ;)

Gość gocha malgocha
Nie maja wymagan... bez wyksztalcenia nie podskoczy wysoko. Siedziec w domu na d***e to nie dla normalnej Polki ktora normalnie pracuje.

Gość gość
Typowa polka to gówniara o przerosnietej ambicji co szuka frajera z kasa aby sie dobrze urzadzic, wiem bo mam taką w pracy, facet wyjechał za granice puka inne na boku a ona głupia jedzi do niego co jakis czas bo FUNTY zarabia hahahahaha

Gość gość
poczekajcie jeszczę troche te różnice wynikają z zepsucia fala degeneracji osobowości tam już dociera to gowno o którym mowa to zbytni luz obyczajów źle pojmowana wolność brak właściwego wychowania wschód już wyraźnie też przestaje być taki słodki.Polki są bardzo skore i przebiegłe w naśladowaniu wzorców niechlubnych zachodnich bardziej przypominają i owszem lale dmuchane wylakierowane i wypudrowane do granic możliwości a z taką mentalnością to one nie mogą grać ról wzorowych gospodyń domowych lojalnych żon i uczciwych matek swych dziatek.Tu częściej zachowywane są pozory a jakie są tego efekty można się domyślać,ale babuszki ze wschoda tyż niestety coraz częściej zaczynają się buntować to tylko kwestia czasu.No zatem gościu oceniasz to w niesprzyjających okolicznościach czasowych nasze kobiety kobietki żony mamusie i Matki Polki bo i dziś z całym szacunkiem ich nie brakuje ale nie musiałeś takich w kraju spotkać stąd rozumiem to rozgoryczenie.M.M.

Gość gocha malgocha
Sam widzisz to facet ja zdradza a nie ona jego. Musisz miec kompleksy skoro potrzebujesz nizsza sfere. Szkoda.

Gość gość
Kiedys ogladalam na programie de. jak niemiec pojechal do rosji szukac kobiety z biura matrymonialnego, spotyka sie z kilkoma a one mu mowia ze spotykaja sie za pieniadze, ze jak zaplaci a on ze szuka zony nie kurffy i tak z kilkoma ta sama rozmowa .

Gość gość
Znam gościa co ma koreańską żonę i naprawdę sama nie wiem co on w niej widzi. Jest to kobieta bez ambicji. Najważniejszą misją dla niej to wyglądać seksownie i starać się robić wszystko aby mąż był zadowolony. Ot, taka perfekcyjna służąca. Ale co wy w nich widzicie, aby brać takie na partnerki to ja sama nie wiem.

Gość gość
Bo żeby wiedzieć trzeba mieć wiedzę i nie wystarczy rozdziawiać dziób ze zdziwienia i niezrozumiałej fascynacji że się czegoś nie rozumie .Przebież się jedna z drugą za taką a branie będzie takie że się nie opędzisz?Mniemam ja już jestem w roli królika BAKSA.