Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

co ona miała na myśli mówiąc

Polecane posty

a o to mi chodzi że popisujesz się na kafe żebym cierpiała myślisz że czemu wczoraj chciałam się zarżnąć?? naczytałam się jaki to jesteś szczęśliwy beze mnie i jakie to teraz masz udane pożycie etc... porzadny facet tak nie robi...

ale wiecie co jest w tym jajbardziej smieszne, ze odkrylem cos czego nie znalem :) rock - and - rolla :):P

Gość gość
No juz wiem i co? W d***e mam polski jezyk i polske :)

to ty publicznie sprawilas bym cierpial, zaczelas romansowac z facetem ktorego nienawidze. ja jak zobaczylem ze diana spodziewa sie dziecka uznalem ze nie warto jej wciagac zeby sie mscic.... dobra nie wazne, zycze ci wszystkiego dobrego i slowami biskupow wybaczam i prosze o wybaczenie..... :o

Gość gość
Him nie gadaj tylko dawaj fotki, jestem twoim wielbicielem :)

Tylko ja nie robię ci na złość! Na prawdę zakochałam się w Przemku tylko on nie jest mną zainteresowany a ja nie mam zwyczaju się narzucać! a od cb się odsunęłam jak zobaczyłam błaganie w oczach twoich rodziców!!! zobaczymy co z tego wyjdzie zobaczymy czy znajdziesz taką czystą...

Gość gość
Fotke w czarnych poczochach same nogi :P

dlatego mysle ze gdybym ja zakochal sie w dianie i rozmawial z nia na kafe, szybko bys zrozumiala dlaczego tak sie to potoczylo.... moich rodzicow w to nie mieszaj...

Gość gość
ale mnie błąd wytknąłeś, chociaż go nie zrobiłam :) brzydki i niedouczony :) dobranoc frajerze.

te zdjecia tez wstawiasz tylko po to zeby sie mscic bo wiesz ze nie widze problemu zebys sobie wysylala je komu chcesz, ale nie tak....

nie chodzi o to że ty możesz robić wszystko na co masz ochotę a mi to już nie wolno??? ja i tak nigdy nie będę szczęśliwa dzięki mojej matce więc ty nie musisz działać na drugiej linii wystarczy ona w zupełności...

Gość gość
Jestes przepiekna... Serio :( Jakbym byl kobieta to chcialbym byc jak ty.

dobrze, w takim razie ja jutro wstawie swoje zdjecia, z ostatniego tygodnia np, dlaczego tylko fifi ma sobie strzelac z palca...

a ja ci swoj wysle bo uwazam ze powinnas to dostac. z reszta przypomina mi to o tobie a musze z tym skonczyc.

star ochajtala sie ze swoim facetem rok temu... edit: problem polega na tym ze chcialbym byc z cb dumny a nie slyszec ze twoja ex wrzucila nowe foto :o

Gość gość
Uda pierwsza klasa :) dziekuje

Gość gość
Juz nie musisz :*