Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

co ona miała na myśli mówiąc

Polecane posty

wredny malpiszon jest sliczna... :P a co do foty twarzy to nie musial pytac bo od lipca sama ja wrzucilas slonko do netu i kazdy ja moze zobaczyc.

ja jak rozmawialem z mama wydala mi sie bardzo mila i az oddech musiala wziac. podobny to tego jak ja bralem patrzac na wyskoki pewnej kozy... :D

Gość gość
co to za zbok? ulżyć sobie przy fotkach? chyba pomyliliście portale.

his infernal majesty dziś Wole poczekać aż uporządkujesz sobie pewne sprawy.;) Jak wyglądasz wiem, nie zapominaj, że napisałaś kiedyś do mnie ze swojego oficjalnego adresu.:classic_cool:

Gość gość
Skad wiesz ze wredny malpiszon jest sliczna?

moja matka zdrabniając inie jest bardzo fałszywa po prostu oficjalna forma jej nie przechodzi przez gardło i mówiąc obrazowo z wygody bo zauważ że dużo imion kończy się w ten sposób olka, jolka,aśka,karolinka,paulinka...

na prawdę mnie widziałeś? i też uważasz że wredna jest ładniejsza? sory ale niechce faceta który by mi gadał na każdym kroku a ta i ta to ładniejsze od cb... przerabiałam to z mężem...

Gość gość
Ta wiesz... A s***********e bo jestescie zakalami :) oprocz him

his infernal majesty dziś Wredna to nieletni, wulgarny naleśnik, 4/10 jeśli fotka którą kiedyś wstawiła Vikernes była prawdziwa :classic_cool: A była... ;)

rozmawialem z diana, chcialem zrobic ci tak samo, czyli rozkochac, wciagnac na kafe i sie na tobie mscic plotkujac o tb i starych kochankach. wiesz ze ona spodziewa sie dziecka? chyba niebawem bedziesz miala zaproszenie na slub...

Gość gość
Boski barry ty p********y smieciu umieraj na luszczyce i na raka powolna bolesna smiercia

Gość gość
Ale gruba dupa, o k***a :D