Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

co ona miała na myśli mówiąc

Polecane posty

do dnia w ktorym mialas impreze z "lalusiem" bylem ci calkowicie wierny. oj, nie ma co wywalekac...

wyjaśniłam już słuchałam akurat tego utworu jak przeczytałam kilka twoich wpisów i coś we mnie pękło nie zniosłam napięcia!!! poza tym nie wiem czy twoja mama była by zachwycona że w adwencie chodzisz po klubach...

byłeś... ty na prawdę myślisz że jesteś bez winy? powróćmy do września... mogłeś się postawić rodzicom! i powiedzieć chuj wam do tego ja chcę z nią być!!! ale widocznie tego nie czułeś wię wcale mnie nie kochaleś...

:) postawilem sie.... ale przyszedl moment ze zaczelas robic z co zaczelas i kolega mi powiedzial dominik, mozesz ja odzyskac, ale czy napewno chcesz...? i dopiero wtedy puscilem cie wolno.... a na mailu masz maly domek gdzie kazdy ma blisko.... :o

ludzie musza rozmawiac, tezraz wszedlem na maila i co... lena z mailem "milego r/u/c/h/a/n/i/a"... wow... twoje akcje na kafe naprawde odbijaja sie na moim zyciu.... :(:(:(:(

odejdz w pokoju. zycze ci wszystkiego dobrego, wystarczy...... edit:mun kocha cie, sproboj dac jej szczescie.... ide, dobranoc wszystkim....