Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

co ona miała na myśli mówiąc

Polecane posty

Gość gość
Dawaj fote bez spodni :D

Gość gość
Ale uda to masz grube. Byly szczuplejsze albo mi sie wydaje

mun nie zadzwonie, zlamala mi serce zaraz po tym jak ja jej zlamalem. probowalem zagluszyc to innymi kobietami sypiajac z nimi, probowalem wygadac sie vikernes ale ona zamiast to zatrzymac tylko ze mna flirtowala. spalilismy mosty a swiat wokol dawno sie zmienil....

Gość gość
Ej him, ja liczylem na erotyczne fotki na maila a nie takie w ubraniu na kafe :(

Gość gość
No napisalem ze chce nogi a ty mi fotke w portkach wysylasz :P dobra nie musisz jak nie chcesz ale bylo by mi przyjemnie patrzec na tak ladna laske :P

Żyję ale dzięki tb moja matka mnie nienawidzi jeszcze bardziej... zastanawiam się tylko co miała na myśli mówiąc "tylko jedno ci w głowie" mogło chodzić o komputer, telewizor, sex,facetów nie mam zielonego pojęcia co miała na myśli...

Gość gość
jak ona jest gruba to Ty cynic jesteś mister universum brzydalu. :D i nie jestem facetem ani lesbą, obiektywnie patrzę :D

zbereznik dziś Dlaczego myślisz, że mnie to obchodzi?:classic_cool: Zacznij zachowywać się jak facet i skończ wywlekać wasze prywatne sprawy na publicznym forum.

Gość gość
No uda ma grube :) i brzydalem nie jestem. Znsm jedna laske z ladniejszymi nogami pisala do mnie niedawno smsy ze o mnie mysli, ale ona mnie przynudza jakos :( ja to lubie sobie porozmawiac tak jak z vikernes albo wredny malpiszon bo dzieki im mi palka staje i wiadomo o co chodzi xD. A z tamta to co tam, blablabla, a zabawilbym sie z nia niemilosiernie

kazdy ma leprze i gorsze dni, moze ma taki sposob bycia, ale rozmawialem z nia, zaskoczylem ja i ona cie kocha. nie pasuje to do twojej bajki, wiem...

Gość gość
cynic widziałąm Twoją twarz jesteś brzydki, zapewniam Cie :D a him niie jest gruba :D

Gość gość
No trudno mi czesto laski mowily o boze jaki jestes ladny :)