Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

co ona miała na myśli mówiąc

Polecane posty

Gość gość
Przepieknie ale tanta fotka w szortach mnie rozwalila :D jestes cudowna laska

Gość gość
Hot :D zapialbym cie :P

nie jestem do cb nastawiony toksycznie, masz prawo kochac sie z kim chcesz i rozmawiac z kim chcesz, ale wiem ze ty to robisz zeby sie na mnie mscic (np zdjecia zamiast wyslac na widoku) i przez cb stoczylem sie moralnie... :o

a dzisiaj rozmawialem z jakas laska i napisala wiersz, to chyba o nas: Nieszczęśliwi kochankowie, gwałtownie rozdzieleni Sprzeczne przekonania w odcieniach zieleni Ona wariatka, frustratka zboczona On Pan Inżynier, na głowie korona Tak błahy powód ich szczęście przekreślił Zanim ktokolwiek ich miłość uwiecznił Ni randki, ni zdjęcia, ni złotej obrączki On nie zrozumiał jej kociej gorączki Tak blisko były dwa serca samotne Czekają ich teraz dni smutne, markotne Pocałuj raz jeszcze, ostatni me wargi Ma dusza nie wzniesie do boga skargi Chcę zapamiętać twój oddech gorący Jarzębinową wódką pachnący.

jestem dzieckiem DDA ja nigdy nie będę stała w uczuciach ani emocjonalnie... nawet jeśli poczułeś zagrożenie że mam słabość do Przema nie musiałeś udowadniać że za to ty możesz mieć tą czy tą... to tak nie działa...

hehe a teraz zeby zmienic troche ten smetny nastroj, chce ci powiedziec, ze majteczki byly swietne :D hahhaaa

nie mun, k***a nie! mam nadzieje ze nie zechce sie dzis zabic bo wtedy musialbym zmienic zdanie :)

majteczki z innego nika. o i widzisz, piszesz do czlowieka ktorego wiesz ze niecierpie - przemus kocham cie zadzwon do mnie - tylko po to zebym ja to zobaczyl. moglabys mu wyslac sms ;) mscisz sie... :) dostaniesz za swoje... :D:P in this life or the next ... :)

tylko dlatego ze my bylismy przyjaciolmi, ale mam nauczke i teraz nie ma zadnej przyjazni... :)

powiedz mi jedna rzecz, bo my oczywiscie nie dobieramy od sb tel jak dzwonimy ale co ja mam wspolnego z tw wczorajszym zachowaniem i pneuma?