Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET 23 czy nie uwazacie ze koles ma ze soba jakis problem

Polecane posty

Gość gość

Ja tak mysle....na szczescie wiekszosc z was nie reaguje na te jego debilne tematy.Ja mysle ze to jest jakis niewyzyty prawik dlatego tak cisnie po kobietach.Poza tym jak dla mnie on ma jakies zaburzenia psychiczne-wiem,ze moze nie za wiele tu normalnych osob,ale ten to przebija wszystkich....KTO TO KURWA JEST????

Gość gość
Widać , że ma wielki problem ze swoim mózgiem, a ten filmik to już wykracza granice głupoty ! Bardzo często widzę jego idiotyczne wpisy na kafe .

Gość gość
przecież to nie on na tym filmiku :D

Gość gość
Wiecie co, zastanawiam sie czy nie mozna go jakos na stałe zablokowac.Ale to chyba trzeba by bylo cos zakombinowac z IP komputera bo ten idiota moze pisac pod innym nickiem.Z reszta pod jakim by nie pisal to i tak wiadomo ze to on.....

Gość gość
mi tam on nie przeszkadza zresztą nie on jeden na tym forum obraża kobiety a zbanowanie nic nie da bo może i tak pisać z proxy

Gość gość
noooo....fakt-według mnie tez jest psychiczny.I na bank ma problem z kobietami-najprawdopodobniej albo jest c***owaty albo paskudny i zadna go nie chce wiec zeby sobie ulzyc i choc troche sie na nich zemscic pisze te wszystkie bzdury

Gość gość
Zgadzam się z wpisem wyżej, bo i tak czy siak znowu coś głupiego będzie wypisywać na forum .

Gość gość
Gosciu 19:16, wiadomo ze nie tylko on obraza kobiety, podobnie jak sa obrazani faceci czy inne grupy,ale chodzi o sam fakt jak to robi-kolo jest nienormalny...... i na bank pravik

Gość gość
najlepsze jest to, ze teraz jak jest gadka o nim to tchorz pieprzony nie ma nic do powiedzenia:) a jestem pewna ze siedzi na forum i juz rozkminia jaki kolejny debilny temat zapodac:)

Gość gość
No jest prawikiem sam o tym pisze ma problemy ze sobą No ale na tym forum może pisać każdy i nic nie zrobisz a zablokowanie jak już pisałam nic nie da On na prawdę to pisze tylko dla tego żeby zwrócić na siebie uwagę. Posłuchaj jego piosenki opowiada tam o swoim parszywym życiu :P

Gość gość
właśnie, tak apropo jego piosenki, mozna posłuchac i o dziwo, jak na takiego debila tekst jest całkiem składny i logiczny http://pokazywarka.pl/ia0rp9

Gość gość
On tu pisze takie rzeczy żeby zwrócić na siebie uwagę po w realnym świeci nie ma na to szans. Mi jest jego szkoda :o

Gość gość
ten tekst nawet dobry, chłopak ma smutne życie i tu sobie to próbuje wynagrodzić

Gość gość
o rety, przejmujecie się 1 prawikiem, to on wstawia obleśne foty koootasów ? zabawy koleś :)

Gość gość
Ale nie wiem czy pamiętać, ale przez jakiś tydzień, pewien facet namawiał przemka, zeby przeprowadził się do Koszalina, bo miał tam dla niego pracę. Facet ma firme ochorniarską i chciał przema zatrudnić, pisał, ze załatwiłby mu mieszkanie, jakąś kawalerke, ze dostałby na początek całe wyposazenie, umundurowanie itp, ze ogólnie luz jest w tej ochronie, a to było w czasie gdy przemo ochraniał budowe przy autostradzie A2. Ten facet zeby sie uwiarygodnic chcial nawet dzwonic do przemka, czy to przez skyp, czy telefon, nawet z przema matką chcial rozmawiac, ze pomoze przemkowi itp To debil zaczął wymyslac setki powodów aby sie tej roboty nie podjąć, ze go matka nie pusci, ze cos tam, facet 23 letni a matka go nie pusci, ta jasne ogólnie robił wszystko by tej roboty nie brac, by tej pomocy nie przyjąc. Jemu widocznie dobrze tak samemu w 4 scianach bezrobotnie, 6 lat na bezrobociu juz siedzi to dla niego psychiczną barierą jest isc do pracy, on sie teraz tego po prostu boi

Gość FACET 23 LATTA
ODWALTA SIE

Gość Urszak
Jest nie do przyjęcia, tematy wulgarne i obsceniczne. Nie tłumaczcie go i nie brońcie. Kazdy moze na forum pisac, ale kazdego obowiązuje przyzwoity język i forma. Facet pisze, jakby mieszkał w buszu, a do tego nienawidzi kobiet. Jest niebezpieczny.

Gość gość
Urszak ja tez tak uwazam....boje sie takich psycholi jak on. Jemu bez kitu potrzebna jest fachowa pomoc,bo zrobi krzywde sobie albo komus.boze chron wszystkie kobiety przed nim-oby zadnej nie przyszlo do głowy z nim byc

Gość gość
ha! wiedziałam ze on juz pisal kiedys te debilne watki tylko pod innym nickiem i teraz po przeczytaniu tej diagnozy zamieszczonej na kafe wiem-to był PRZEMEK22

Gość gość
on co roku dodaje kolejną cyfre, a zaczął z tymi cyframi od przemka 21 lat, potem 22 i teraz ma 23 lata oczywiscie rózne kombinacje, jak np facet 23 lata, koles 23 lata, kootas nastroszony 23 lata itp a wczesniej zanim miał te nicki z wiekiem miał nick prawik91, offerma

Gość gość
Najlepsze jest to,ze koles napewno czyta to co my tu piszemy i nie potrafi w zaden sposob zareagowac.Jedyne co to rzucił "odwalta sie" czy cos w tym rodzaju.Jak debilne posty to potrafi zakladac jeden po drugim,a skrobnac cos w swojej obronie to ni chu......ja

Gość gość
przeczytałem własnie tekst tej jego piosenki-rzeczywiscie słowa ułozone bardzo z sensem i sa potwierdzeniem tego co o nim myslelismy np.fakt ze nienawidzi kobiet, to pewnie przez matkę itp

Gość gość
Ale przemo jest przeciez uroczy ;-) I nieszkodliwy. Po prostu traktujcie jego wpisy jak taki belkot malolata.

Gość gość
Przeczytałam słowa tej jego piosenki (o ile rzeczywiscie on to napisał) i powiem wam ze zrobiło mi sie go szkoda..... nie wiem czy zdaje sobie z tego sprawe ale jak nie zmieni swojego postepowania to tez nie zmieni nic w swoim zyciu

Gość gość
a czemu wy tylko czytacie słowa? tam przecież u góry jest link do nagrania jak on śpiewa

Nie interesuje mnie ani jego piosenka, ani on sam. Jest psycholem, jego teksty o kobietach są wręcz przerażające. Pisze anonimowo, wièc napawa się swoimi wizjami publicznie. Jest psycholem, to pewne. Nawet prowokacja ma swoje granice. Jakby sobie cos zrobil, to jednego zboka mniej. Krzyzyk na drogę.

Gość faccet23laata
S***********E K***Y JESTESCIE P******I