Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o 21 latce, która pragnie mieć dziecko..

Polecane posty

Gość gość
to chyba głupota co nie?

Gość gość
Jak jest prawiczkiem to mozna starac sie o dziecko

Gość gość
że jest cwaniarą i leniwcem pospolitym, chce jak najszybciej mieć dzieciaka zeby do roboty nie chodzić, wychowawcze, macierzyńskie itp a facet Jeleń niech na nią j/e/b/i/e, potem po 2-3 latach zrobi kolejne dziecko i dalej w domku dynda a ktoś na nią z/a/p/i/e/r/d/ala mało takich cwaniar jest? w peasdu

Gość gość
Odpowiedzcie mi, czy będąc w moim wieku czułyście instynkt macierzyński? Ja sobie zdaje sprawę, że to troche szybko, ale chciałabym poznać waszą opinię. Z koleżankami nie porozmawiam o tym, bo one tylko na weekendy ćpaja piko i fetę, a pożniej wspominają to przez cały tydzień więc raczej nie mam z nimi o czym rozmawiac. Jaki macie stosunek do tego?

Gość Chłopakzwawy
Masz faceta, z którym jesteś długo, kochasz go, on Ciebie, on też chce tego dziecka i do tego wasza sytuacja finansowa pozwala na dziecko bez pomocy rodziców?

Gość gość
ty sie instynktem idiotko nie zasłaniaj, mam identyczne zdanie jak gość z 19:29 i jestem kobietą

Gość gość
nie jestem leniem, a tym bardziej cwaniarą. Troszkę przesadziłas/łeś. Pytam grzecznie, nie musisz mnie obrażać

Gość gość
w tym wieku, jak i obecnie-28 lat mam, nie czułam i nie czuję instynktu, ale nie powinnaś oglądać się na inne kobiety, bo każda z nas odbiera i czuje to wszystko inaczej, dla mnie osobiście 21 to jeszcze młody wiek, ale jak czujesz i wiesz, że zapewnisz dziecku wszystko, bo samym instynktem go nie wykarmisz, ani nie zapewnisz dachu nad głową, to śmiało, przecież to Twoje, a nie moje życie autorko :)

Gość gość
Jestem z facetem prawie 6 lat. Często o tym rozmawiamy, on też by chciał. Nasza sytuacja finansowa oczywiście zawsze mogłaby byc lepsza. Ale jest dobrze;). Chciałam poznać waszą opinię aby się upewnić, że każdy będzie mi pluł w twarz

Gość gość
Bierz sie za robotę ! Byle facet był w porządku ! Bo jak nie to za 15 lat będziesz jęczała jak setki niedoszłych mam tutaj że wydały krocie a bachora niet . Organizm będzie za stary wyniszczony tabletkami , po chorobach i wielu partnerach . Bierz sie za robotę bo lepiej teraz wydać na baby niż za 15 lat na komórkę jajową od obcej kobiety . To najlepszy wiek za płodzenie i rodzenie . Ponadto za 20 alt będziesz miała odchowane i nie będziesz się jako 50 latka pokrakowała z nastoletnim dzieckiem -rozwydrzonym gimbem . Ani nie spyta dziecka czemu babunia na wywiadówkę przyszła ...

Gość Chłopakzwawy
Tak, będzie większość osób, ale za pół roku im przejdzie. Jeśli dacie radę, to czemu nie? Między 18 a 25 rokiem życia masz największe szanse że urodzisz zdrowe dziecko i dasz mu najlepsze geny

Gość gość
Dziękuję za te mniej i miłe i bardziej miłe odpowiedzi;)

Gość gość
Jezeli macie swoje mieszkanie, samochod, oboje dobra prace, oszczednosci, jestescie zdrowi i samodzielni pod kazdym wzgledem to czemu nie?

Gość gość
sądzę, że albo jest bardzo nieciekawą osobą bez żadnych dążeń i zainteresowań i musi miec dziecko, bo po prostu nie wie co ze sobą zrobić, żeby nie umierać z nudów, albo ma mentalność "królicy", czyli jakiś przerost instynktu: ślinienie, guganie i laktacja na widok każdego "dzidziusia" i marzenia o bobasie od 15 roku zycia.. Nie rozumiem tego, ale z drugiej strony uważam, że każdy powinien robić na co ma ochotę i realizować swoje wlasne aspiracje, jakie by one nie były, nie oglądając się na innych, więc jak masz warunki, to zrób sobie dzieciaka i tyle.