Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pendolino pieniądze wyrzucone w błoto

Polecane posty

pamietajcie. Jak będzie jakiś przetarg np na to kto nas najtaniej w****** w d**e to koniecznie musimy skorzystać z oferty. Mile widziane również biznesplany dotyczące najtańszych kamieniołomów, w których będziemy pracować. To wszystko dla naszego dobra

Gość gość
gameover ma rację.Blado widzę nasz kraj.Zostaliśmy pośmiewiskiem i parobkami Europy.

Gość gość
gameover nie chwal samego siebie bo to nawet nie jest śmieszne

Gość PanGag
a co z lasami państwowymi , czy MF i ministerstwo skarbu państwa już wyznaczyły datę sprzedaży i wycięcia wszystkich drzew ?

Gość wawcia powraca1111
jakaz to niespodzianka ze na temacie pojawil sie towarzysz shatyn i wyjasnia wszystkie przyczyny :D i on uzasadnic potrafi i ma wiedze:D p********e s****wo tuba j****a

Jak widze nie masz zielonego pojęcia o prawie dotyczącym przetargów. W dużym skrócie... Wygrywa firma która daje najkorzystniejsza ofertę. I już... x w twoim omamie i wyobrazeniu o normalnym panstwie na pewno tak jest

Gość gość
on ma racje.takie są przepisy przetagowe

Gość gość
Dyskusja z pisowska wszawicą, to czas wyrzucony w błoto.

Gość gość
wyłączyli mi neta juz któryś raz z kolei w podobnych okolicznościach. Jak dla mnie ok. W realu tez umiem sie wysłowic. Musicie mnie zabic. Dotrze to do was wreszcie? Macie wprawe przecież. Powodzenia wam życzyc nie bede. Narka

tej szmaty nie powinno sie czytac on specjalnie zasmieca kazdy temat a potem sie staje nr 1 az wszyscy opuszcza ten temat i moze powrocic na swoje z****** bajoro wklejkowe to jest stara taktyka. trzeba obssrac ta sfrustrowana miernote niech sie w pojedynke truje sam ze swoim jadem antypolska SZMATA

Gość gość
Odpowiedź dla ciebie to post: Shatyn dziś Nie ma co przeliczać bo Pendolino wygrało przetarg ponieważ podało najniższą cenę zakupu... >>>> nie miało brzmieć ,co wygrało przetarg Shatyn , kto ci płaci za pisanie tych bzdur? wiesz , są ludzie jak ja mieszkają i pracują w wielu miejscach w Europie i nie tylko dlaczego swój intelekt wystawiasz na pośmiewisko ? posłuchaj a może ...poczytaj pracuję z ludźmi którym do naszego kraju daleko a mimo to ci ludzie uważają iż nasz rząd ,że tak wprost określę ..leci z polakami w ch...ja :)

Gość gość
jak myślisz dlaczego ? dlaczego obcy ludzie , nie mający z naszym krajem nic wspólnego śmieją się z naszego rządu ? Naszych " osiągnięć " czytasz oglądasz Shatyn inne, jak tylko tv niemiecka stacja tvn ... ? Proszę ...nie ! nie proszę ,ja uważam że takim jak ty PO skie śmiecie płacą za pisanie bzdur ! cały świat śmieje się z Polaków ! jakoby mieliśmy tyle sił i jaja aby wywalczyć takie zmiany w całej Europie a teraz jesteśmy sterowani jaką z d..py śmieszną mafią która nas kompromituje i robi z nas baranów !

Gość gość
ale gdzie bzdura u shatyna?

Gość gość
Nie ! tego nie usłyszysz w niemieciej tv ani prawie ...nie przeczytasz w gazecie ale ludzie żyjący w DE i krajach takich jak Szwecja czy Austria czy kraje Skandynawii .....śmieją mi się w oczy ! Pytając ...na co wy Polacy się godzicie ?! Przecież ,nie po to obaliliście rządy komunistów aby nadal rządził wami gorszy kmiot jak komuna ! Powiedz Shatyn , jak się odnieść do tego co mówią ludzie nie związani z naszą Polską ? Skoro nie lubisz słuchać argumentów Polaków

Gość gość
mieszkam juz trzeci rok w GB, czytam FT i nigdy nie czytalam, zeby ktos sie nasmiewal z Polski. gdzie wy to widzicie?

ten przetarg to byla okazja zeby jak zwykle troche pieniedzy sobie ukrasc i tyle w temacie takie waly sa krecone od lat im wieksza inwestycja tym wiecej da sie ukrasc

Gość gość
W FT często chwalą Polskę, polską gospodarkę, rząd. Gdzie się śmieją?

Gość gość
o ja p*****le eeeeeeeeeeee nie piszę o gazetach molochy durnowate rozmawiam z ludźmi !! z ludźmi żyjącymi tak jak my na co dzień gazety to szmatławce a z reszta szmatławce najlepiej określają polską politykę :D i was Polaków w UK i IRL także jak wy jeszcze macie czelność się odzywać skoro was się nienawidzi w krajach w których przebywacie :D

Gość gość
wawcia powraca1111 dziś jak moga chwalic cos co nie istnieje ?? >>>>> wawcia 5 tka