Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pendolino pieniądze wyrzucone w błoto

Polecane posty

Gość gość
dokładnie tak wawcia :) powiedz , nie gorzej jak za komuny ? pisza mówią i komentują to co chce rząd :) a k...wa ludzie myślą że żyją w wolnym kraju ! hahahha taaaa w d***e żyjecie ! ja żyję a wiecie dlaczego bo chuj....m na rząd robie co chcę i jak chcę i żyję tak jak kocham ! jedno poradzę ! jak sie nie da tego rzadu obalic..zyjcie ludzie i cieszcie sie nie pieniedzmi tylko zyciem

Gość gość
macie raka

obawiam się, że to nie jest kwestia lokalna. a co do tego wyboru sposobu życia to możliwości są stale zawężane i to na całym świecie. w końcu nie będzie żadnego wyboru i wtedy przyjdą nas zbawić jak to mają w zwyczaju. musicie zmienić perspektywe. marionetkom mozna wytknąć tylko to, że są marionetkami. i tak sie powinno rozmawiać z shatynem bo pożytkowanie energii na przekonywanie go działa na korzyść jego mocodawców. to są konie trojańskie w koniach trojańskich w rosyjskich lalkach babuszkach. jedyne co ma sens to upierdolić mu ten chciwy łeb.

pewnie że mamy raka tylko nie wiadomo czy zdązymy na niego umrzeć.:D tym ludziom serio sie uroiło, że są bogami. albo, że mogą być. jak nic z tym nie zrobimy to sie nimi staną. Nie dlatego, że są wyjątkowi albo lepsi. tylko dlatego, że są konsekwentni, chciwi, bezwzględni i mają nasrane w baniach. oni nigdy nie żyli w przekonaniu o równości ludzi albo wierze w demokracje. od urodzenia mają wpajaną filozofie dominacji i ich przewagi mentalnej. i o ile nie była to prawda jeszcze kiedyś o tyle robią wszystko żeby obniżyć nasze możliwości łącznie z truciem, ogłupianiem,zastraszaniem i eliminowaniem tych którzy mogliby zaprzeczyć prawdziwości tego podziału. oficjalna historia o walce o godność bliźniego to bajki dla dzieci. czyli dla nas. a tamci robią swoje. z pokolenia na pokolenie realizują swój popp********y plan przy naszej pomocy. sami nie potrafią se nawet d**y podetrzeć. dlatego my im jesteśmy potrzebni. nie wiem jak wy ale ja sie nie zgadzam na to żeby jakieś pokraki z rodowodem prawdziwym bądź kupionym zrobiły sobie ze mnie niewolnika. a już wściekłość mnie ogarnia gdy pomyśle o ich bezkarności i ludobójstwach które są ich dziełem. Oni mają wiele do stracenia my nic. możemy najwyżej przedłużyć sobie egzystencje w kłamstwie i niedoli. później wyhodują sobie swoich niewolników i akurat wy im do tego potrzebni nie będziecie. p*****le takie życie. już wole umrzeć próbując im przeszkodzić.

Gość gość
pomyslcie o zasranych przełożonych o ile macie. A kazdy ma. Jeden szczebelek w drabinie społecznej a juz sie im j***e w deklach. To teraz pomnóżcie to przez miliard a zrozumiecie jakimi robakami jestesmy dla decydentów samozwańczych tego świata. A jedynym co pozwala im sie tak czuc to nasza naiwność i uległość. Kurwa nas sa miliardy a tych wszy moze kilka tysiecy najbardziej wtajemniczonych plus ich pieski różnego szczebla typu szatyn ktory najprawdopodobniej nie wie co czyni

Gość gość
tory przystosuja wkoncu podatnik płaci a pendolino niewypal bo ludzi w polsce niestac na tak TANIE bilety