Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pendolino pieniądze wyrzucone w błoto

Polecane posty

Gość gość
Zamiast merytorycznych argumentów obrażanie rozmówcy.Typowe dla prawicowo moherowej hołoty...

ta kolej nie jest budowana dla polaków. Polacy będą ją sobie mogli pooglądać najwyżej w czasie przymusowych robót na polach

Gość gość
Shmatyn,jak zwykle ANTYPOLSKI !!!Szuja jakich mało.Dzieki takim jak on, jest w kraju tak, anie inaczej.

każdy eknomista, który umie liczyć powie ci, że ten projekt nie może na siebie zarobic w uczciwy sposób. Chyba nie wierzysz, że polacy zaczną teraz masowo jeździć pociągami bo są takie śliczne i nowoczesne. To wł jak wszystko w tym okupowanym kraju. A największym wałem jesteś ty

powiem ci jak to sie skończy. Wybulą z publicznego portfela na infrastrukturę i pokryją z naszych pieniędzy wszystkie koszta po czym PKP zbankrutuje i za grosze kupi je jakaś niemiecka firma.

założysz się? jestem skłonny postawić na to 10 tysięcy złoty wyrównane o realną inflację w chwili roztrzygnięcia

tzn nie wiem czy to akurat pkp bo sie tam porobił taki burdel, że ciężko dojść kto kradnie siope. ale to bez znaczenia akurat. dodam, że dojazd do obozów pracy przymusowej będzie pokrywany z naszych dziennych racji żywnościowych:) To niedaleka przyszłość. Mam nadzieję, że jej nie doczekam a wiesz dlaczego ciebie tak nie trawie? bo przeszkadzasz ludziom w przejrzeniu na oczy. Jesteś taka samą kurwą jak ci którzy to wymyślili. nie wchodź mi w droge bo cie zayebe

Gość gość
gameover nie gadaj sam do siebie, bo to normalnie nie wygląda. no chyba że jesteś perdolniety w rozum, to wtedy jest normalne

Gość gość
Spokojnie.Gameover się tylko tak onanizuje i wtedy "myśli" że jest "maczo".Trzeba mu odpuścić biedakowi. To taki intelektualny paralityk... Chory człowiek z nienawiści do inaczej myślących...

Gość gość
No juz... Uspokój się gameover bo znowu się będziesz moczył w nocy i wszyscy się będą z ciebie śmiali.Napij się trosze wody, siusiu paciorek i lulu...:D

Gość gość
Shmatyn,Ty SZMACIARZU powinieneś być przerobiony na nawóz pod pomidory,inaczej myślącym!

Gość gość
Napij się trosze wody, siusiu paciorek i lulu...

Gość Myszka Mikke
Shatyn dziś Spokojnie. Gameover się tylko tak onanizuje i wtedy "myśli" że jest "maczo". Trzeba mu odpuścić biedakowi. To taki intelektualny paralityk... Chory człowiek z nienawiści do inaczej myślących... x a wracając do tematu, pendolino - Wawa-Krk 2h 20 min a TLC 2h 30 min. Mogłbyś przeliczyć te zaoszczędzone 10 minut w stosunku do ceny za bilet i kosztów zakupu tego gadżetu? ps. to tylko kilka cyferek, dla ciebie drobiazg :-D

Gość gość
Schmatyn :D nie mogę musszę się uśmiać also szatyn mądry z ciebie chłopina ale co cie tak kusi w tym PO wskim dnie ? odpisz mi bo serio ciekawa jestem

Gość gość
Nie ma co przeliczać bo Pendolino wygrało przetarg ponieważ podało najniższą cenę zakupu...

dokładnie. Chodziło konkretnie o zakup polskich kolei państwowych. Rzeczywiście podali najniższą cenę bo jeszcze im dopłacimy

Gość Myszka Mikke
Shatyn dziś Spokojnie. Gameover się tylko tak onanizuje i wtedy "myśli" że jest "maczo". Trzeba mu odpuścić biedakowi. To taki intelektualny paralityk... Chory człowiek z nienawiści do inaczej myślących... x dzięki za wyczerpująca odpowiedź :-D

Gość gość
Prawda jest taka:Wszystko co Polskie jest be!

Gość gość
dzięki za wyczerpująca odpowiedźxxOdpowiedź dla ciebie to post:Shatyn dziś Nie ma co przeliczać bo Pendolino wygrało przetarg ponieważ podało najniższą cenę zakupu...

założe się że zacznie się niebawem sztuczne nakręcanie popytu czyli podróże służbowe pracowników różnych spółek powiązanych, akcjonariuszy o ile to spółka akcyjna oraz oczywiście delegacji partyjnych. kilka korzystnych umów z partnerami biznesowyim typu dostarczyciele energii i bay bay PKP. Ostatni kurs. trasa do nikąd czyli do nieskończenie przepastnych kieszeni bankierów

Gość gość
No to Jakby coś to jestem na wyborach jeszcze przez jakiś czas.

Gość gość
Podało najniższą cenę zakupu... znając życie i polskie realia,na pewno ktoś przy tym nieźle się nachapał,a że polski wyborca głupi łyknie każde wytłumaczenie.

Gość gość
Włoska firma co produkuje pendolino zaliczana jest do jednej z najbardziej skorumpowanych firm w europie.Nie podam źródła,ale przeczytałem w necie.