Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam beznadziejną grupę na studiach

Polecane posty

Gość gość

Z jednej strony to głupie hiporytki, obgadujące innych i mają ce pretensje (do mnie np.) że nie chce obgadywać z nimi a z drugiej pseudo-kujonki z którymi oprócz obgadywania innych nie da się porozmawiać o niczym innym jak o nauce, sesji itp. żałoooosne (dodam, że nie studiuje kierunku z serii ambitnych). Dobrze, ze niedługo święta bo mdli mnie jak sobie pomyślę o jutrze. A od przyszłego roku na pewno zmieniam kierunek.

Gość gość
Też miałam beznadziejna grupe, na szczęscie połowa odpadła i połaczyli nas z normalnymi ludżmi

Gość Chłopakzwawy
A kierunek Ci się podoba? Nie musisz trzymać się z ludźmi z grupy.

Gość gość
Na razie średnio, chociaż chciałabym pracować w tym zawodzie, ale biorę na wstrzymanie, atmosfera mnie irytuje, wszyscy są tacy spięci, non stop gadają o nauce a kierunek naprawdę jest z tych mało ambitnych. Niby nie muszę, ale jestem w obcym mieście, mało kogo znam, więc głównie widuję ludzi z kierunku ;/.

Gość Chłopakzwawy
A mogę wiedzieć skąd jesteś?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak mało ambitny kierunek. To jest kwestia postrzegania, ktoś może się w tym zawodzie spełniać i być bardzo dobry. Wszystkie (no, niemal wszystkie) zawody są potrzebne, tylko ludzie muszą być w nich dobrzy, wtedy caly system funkcjonuje. Co to za kierunek, zdradź tą tajemnicę :)

Gość Chłopakzwawy
Raczej gdzie studiujesz?

Gość gość
Nie no, nie będę się zdradzała bo jeszcze mnie tu znajdą, serio :D ale z wawy nie jestem

Gość gość
Pedagogika, tutaj tak wyśmiewana i zjeżdżana z góry na dół :) ja lubię dzieci i czuję z w sobie powołanie w jakiś sposób, ale studia nie ukrywam, na razie są nudne a atmosfera dodatkowo mnie zniechęca no i wiem, że cieżko będzie ze znalezieniem pracy później.

Gość Chłopakzwawy
Szkoda. To byś już miała co robić po zajęciach.

Gość gość
No niestety, na razie tak czy siak muszę się męczyć tu gdzie jestem ;/.

Gość Chłopakzwawy
Masz jakieś zainteresowania poza uczelnią? Może tak poznasz ludzi? jak coś mój mail mirodow@gmail.com

Gość gość
Przykro mi, towarzystwo na uczelni jest wazne. Ja studiuje na http://wsge.edu.pl/ i mam super grupę, ciesze sie bo w liceum nie przepadalam za swoja klasa a teraz wszyscy sa bardzo mili

Gość gość
To na pewno musi być bardzo dołujące. Zgadzam się z przedmówczynią, ludzie na studiach sa bardzo wazni. Ja u siebie na http://www.majka.edu.pl/ tez mam swietnych znajomych, poczekaj może atmosfera się rozkreci, a jeśli nie, zapraszam na nasze imprezy 