Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obawiaacie sie ataku terrorystów na polskie koscioły w wigilię?

Polecane posty

Gość gość
ksieża maja niewiele wspolnego z najwyższym ::D

Gość gość
:) niech mowią

wybacz ale przypisywanie sobie wiedzy o tym kto ma co i ile wspólnego z bogiem trąci mi...Duszpasterstwem? Mesjanizmem? nadmiernym spożyciem środków halucynogennych?

Gość gość
tak i nadmiernym ćpaniem , zażywaniem marihuany Masz obawę? Doskonale widac kto z powołania ,a kto dla utrzymania kochanek ,dla biznesu.

skąd się dowiedziałaś o bogu? O tym jaki rzekomo jest? z kościoła badź z działalności tegoż. teraz twierdzisz na podstawie tej charakterystyki (jak mniemam fałszywej w świetle tego, że kościół nie ma nic wspólnego z bogiem. ), że kościół tto jakaś blaga Nie wiem może jestem głupi ale nie trafia do mnie taka logika

hej. ja nie mówie o kochankach, biznesach tylko o podstawach twojej wiary. Wiara też ma jakąś logikę a z twojej logiki wynika, że zaprzeczasz misji kościoła na podstawie słów boga, którego kościół sobie wymyślił skoro nie ma z nim nic wspólnego. Nie widzisz, że cos tu nie halo jest?

Gość gość
A własnie ot cała wasza logika którą probujecie trzodzie wbić do głowy :) Nie zasłaniajcie sie Bogiem! To jest najgorsze co w kościele istnieje , Posłuchaj papieża :) o czym mówi , jakie słowa kieruje do ksieży !

z drugiej strony może widzisz jawną sprzeczność między tym co głoszą a czynią. ale tu wracamy do punktu wyjścia. Kościół jest wykładnia boga i tyle. i nie wazne czy go wymyślił czy nie skoro w niego wierzysz. Chyba, że mówisz o innym bogu ale wtedy ta dyskusja jest jałowa

Ale tu nie chodzi o to co ktoś mówi tylko o to co ty mówisz nawiasem mówiąc papież to też ksiądz.

Gość gość
nie uważasz ze czyny ksieży to zwyczajny paradoks :D:D:D nie bedziemy w tej kwestii pisac ,bo krew mnie zalewa.Człowiekz tym sie nie moze zgodzić :D :D to dopiero jest trzoda :) Z moja wiarą jest ok ,jak najbardziej ok . dobranoc

Gość gość
papież to ks z powołania ! od niego sie uczcie ! Nie odwracaj kota oognem , najpier pogódz swoja wiarez czynami i Bogiem ,a następnie czpiaj sie trzody :) ks powinien dawać przykład a nie ludzie im , ,,

Gość gość
taka ,j.w sprzeczność ,nawiasem mówiąc paradoks . nie jest inaczej :) dobranoc

paradoksem jest wasza wiara, że droga, którą wam wskazano do boga jest mylna bo poszliście tamtędy i z nim rozmawialiście na ten temat.:)