Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkiwinkii

Polacy mają wiochy w mieszkaniach

Polecane posty

Gość pinkiwinkii

Czyli ledy,tapety,rolety kolorowe, i ogółem tandeciarstwo.

Gość gość
No i wstyd,jedźcie sobie np do Szwajcarii.Tam jest prosto,czysto aż to oko cieszy,A u nas ledy w meblach,na ścianach a nawet w kiblu:-o

Gość gość
No i co ?

Gość gość
Ja mam prosto sterylnie i ładnie bez tych ledow i sredow rolet itp

Gość gość
a ty masz wlochy na piczy i nosis obesrane rajstopki pamietasz jak ssalas mi paluszka smierdziuszka?

Gość gość
Tez nie mam ledow , mam bialo szaro prosto minimalistycznie wręcz surowo .

Gość gość
Fajnie mieć problemy w stylu wiocha lub nie w mieszkaniu - obok jest topik o ludziach których marzeniem jest plecak i ciepłe buty a wy tutaj zamiast rozmawiać o problemach i je rozwiązywać to jak najniższa kasta społeczna biadolicie o boazerii. Tylko ludzie o niskim poziomie rozmawiają o innych ludziach.

Gość gość
ja mam ledy - ale zamiast zwykłych żarówek w lampach. W całym domu są bardzo energooszczędne.

Gość gość
Lubię ład i porządek w mieszkaniu, ale sterylnego lokum bym nie chciała, dom to nie muzeum, musi znaleźć się miejsce i na ulubione rzeczy, do których domownicy maja sentyment [może dekoracyjne nie są]. Dom musi mieć "duszę", inaczej to tylko miejsce hotelowe.

Gość gość
No i co?parkiet to największy obciach jaki może być.Stare popróchniałe deski zcyklinowane i tyle.podłoga rodem z prlu.Zmień na deskę barliniecką i nie ośmieszaj się.

Gość gość
Jezuuuuuu, co za płytkie porównania. Mieszkasz w Polsce więc nie porównuj "mody" do innych krajów. Każdy ma to jak lubi a tobie g/ó/w/n/o do tego. Jak już, to wątek jest poniżej "wiochy".

Gość gość
Moja siostra ma ogromny salon a w nim komplet wypoczynkowy [duży, narożna sofa i 4 fotele], stolik kawowy [mały, szklany], wielki telewizor na ścianie, jakiś sprzęt grający[stojąca półka] i kominek, w którym pali się tylko od święta, bo wyjmowanie popiołu wiąże się z dodatkowym osadzaniem kurzu. Podłogi gołe i na co dzień zimne [ogrzewanie podłogowe nie włącza, bo energia droga, a nawet skrawka dywanika nie uświadczysz]. A wszystko w tonacji biało -szarej. Może to i higieniczne, mało pracy, ale to nie miejsce na rodzinne posiedzenia - nie bije z tych miejsc ciepło. Inaczej u mojej bratowej, salon wielkością prawie porównywalny, dywaniki przy komplecie wypoczynkowym, duża półka pełna książek, kolorowe poduchy, jest też miejsce na skrzynię pełną zabawek dziecięcych, donic z kwiatami, pojemników z palącymi się świecami. Owszem, dominują szarości, ale przełamane cieplejszymi barwami, a w kominku codziennie ogień płonie. U bratowej czuję się "na luzie", u siostry zimno mnie ogarnia. Siostrzenice też uciekają szybko do swoich lekko zagraconych pokoi, nie lubią przesiadywać w salonie, a jadalnię sąsiadującą z salonem starają się omijać szerokim łukiem. Ja na razie jeszcze nie jestem posiadaczką domu, mieszkam z mężem w 3 pokojowym mieszkaniu w bloku[ 51m2], każdy z nas ma swój rewir, w którym ma to, co lubi.

Gość gość
co to są te ledy?