Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola0088

mąż zrobił mi wczoraj krzywdę

Polecane posty

Gość karola0088

Mieliśmy się wczoraj kochać, wszystko było w porządku i on nagle zaczął dobierać się do mojej drugiej dziurki( do pupy). Wyrywałam się ale on mnie docisnął do łóżka i zrobił swoje. Strasznie bolało i naeal mnie boli. Rano mu powiedziałam, że mi krzywdę zrobił a on się śmieje że mnie dupka boli. Nie wiem co z tym zrobić bo strasznie mnie boli tam w środku, nie mogę się tam dotknąć nawet. Do lekarza przecież nie pójdę bo wstyd. Moze zna ktoś jakiś sposób żeby chociaż trochę to złagodzić?

Gość gość
s...l i tyle.noz sie w kieszeni otwiera.sa i dobre strony bycia singlem i nieatrakcyjna kobieta, ja bym takiej akcji nie wybaczyla

Gość gość
Generalnie mąż powinien cię zapytać czy chcesz analnie. Bo tak to wygląda na tzw. małżeński gwałt.

Gość gość
Co za debil, wyszłaś za maz na kretyna, nie wyobrażam sobie takiej akcji, musisz robić za wór na spermę, nie ma co ciebie nawet cienia szacunku.

Gość gość
To był gwałt małżeński, ja bym się z nim rozwiodła, nie miałbym o czym z nim nawet w tej kwestii rozmawiać. Chcesz życ z jakim idiotą?

Gość karola0088
My się nigdy wcześniej nie kochaliśmy analnie wiec na prawdę nie wiem co mu odbilo. Ja go na prawdę kocham i ciężko mi przekreslić 4 lata małżeństwa z powodu jednorazowego wyskoku. Najbardziej mnie boli to ze rano jeszcze się ze mnie naśmiewał.

Gość gość
Nie wybaczyłabym ;/ d**ek Ja nie rozumiem jak kobieta może to lubić, moje "przygody" z tym kończyły się podobnie i już nigdy więcej nie będę próbować. Krew mi od razu leci i nie mogę się potem wypróżnić. w sumie to miałam 1-2 próby i to z woli partnera a nie mojej ale już mu zapowiedziałam, że więcej nie będziemy tego próbować i koniec tematu.

Gość gość
To GWAŁT jak mozesz jeszcze z nim pod jednym dachem siedziec. idziesz do lekarza i sie zbadaj poze co poradzi. i niech maz zda sobie wtedy sprawe ze krzywde ci zrobil. kopnij go w jaja nirch poczuje. Albo ogurka wielkiego w d**e mu wsac jak spał bedzie ja bym tak sie zemsciła. Niech k***a poczuje jak to jest i potem tez go wysmiej. Jak mozesz tak normalnie nic z tego nie robic. jak bedziesz sie dawała to bedzie cie bezprzerwy gwałcił a ty brdziesz szmata a on zadowolonym władca

Gość gość
Ja bym zdradziła i innemu dała w d**e. I niech z tym zyje ze go zona zdradziła.

Gość karola0088
U mnie krwi nie bylo ale boli do tej pory. No i myślałam że dzisiaj będzie mu głupio, że przeprosi a on jeszcze sie śmiał. Nie mogę normalnie usiąść bo mnie boli i aż brzuch w środku boli coraz bardziej. Nie wiem co z tym zrobic. Moze ktoś zna jakieś domowe sposoby bo do leakarza wstydzę się iść?

Gość gośgagagr12
He He kobieta po to jest ma meza zaspokoic a nie maz zone zona moze bez przyjemnosci sie obejsc a co robic z takimi szmatami gwałtem po ro jestescie

Gość gość
Jeżeli brał cię brutalnie, mógł uszkodzić ścianę o******cy lub jelito grube.

Gość gość
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141217/TORUN01/141219348 idź do lekarza, niech zrobi obdukcję i możesz męża podać do sądu oczywiście możesz też mu zaproponować w przyszłości zabawę - z wiązaniem - jego i zrobić mu to samo p. "Dziewczyna z tatuażem" Powinnaś też uzyskać wsparcie od jakiejś organizacji kobiecej. Może wpisz swoje miasto i "ruch kobiet", myślę, że one powinny podesłać Ci odpowiednie namiary.

Gość gość
idziesz do lekarza i popros zeby do szpitala cie połozył nie masz sie czego wstydzic. Maz ma sie wstydzic powinno go grysc sumienie. Głupia rub cos. Lepiej sie zbadac bo mozesz miec problemy zdrowotne i co wtedy zrobisz moze masz juz od kału zakazony organizm słyszałam o takim przypadku. A potem smierc.

Gość karola0088
No delikatny to raczej przy tym nie był. Jak to mógł uszkodzić? Co z tym zrobić. Przecież nie pójdę do lekarza. Co powiem? Ze mnie boli po seksie analnym? Ze wstydu bym się spaliła.

Gość gość
To można k*****m ścianę w d***e przebić jak by wtedy doszło do zakażenia kał by pewnie wewnątrz zabrudził ranę idź kobieto lepiej do lekarza in się nie będzie śmiał jeżeli poważny.

Gość gość
Idziesz do jakiegos starego albo starej ginekolozki ktor ma doswiadczenie w takich sprawach. nie masz sie czego wstydzic ginekolodzy od tego sa i cie nie wysmieja gorszymi przypadkami sie zajmuja po co sie bac. zobaczysz ze jak pujdziesz bedzie ci lzej

Gość gość
jakim trzeba być idiotą by zamiast iść do lekarza pytać na forum ? skoro się wstydzisz to musisz umrzeć na sepsę jednej idiotki mniej

Gość gość
od tego jest proktolog, a nie ginekolog