Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zalezy mu?

Polecane posty

Gość gość

w dniach w których sie nie widzimy potrafi pol dnia sie nie odzywac, napisze cos popołudniu czy wieczorem lub zadzwoni, czasem cały dzień nie gadamy (ale to bardzo, bardzo rzadko), mam powody do niepokoju?

Gość gość
lecz się. ma cały dzień wisieć na słuchawce i tłumaczyć się ze wszystkiego? tak, masz się bać ale o swoje zdrowie psychiczne :P

Gość gość
biore pod uwage, ze przesadzam ale boje sie, ze gdy sie nie widzimy on ma mnie w czterech literach..

Gość gość
Fajny facet, ja nie lubię takich piszących co pięć minut.

Gość gość
i pasowaloby Ci nawet jakby napisal cos np. tylko raz, dwa dziennie?

Gość gość
raz, dwa razy to właśnie w sam raz a jak chcesz więcej to sama pisz/dzwoń :)

Gość gość
Mnie kiedyś tak ówczesny chłopak gnębił ciągle do mnie pisząc lub dzwoniąc i oczekując szybkiej odpowiedzi z mojej strony. w spokoju nie można np. włosów wysuszyć czy wyjść na chwilę zapomniawszy telefonu, bo on za ten czas wysyłał znaki zapytania i czuł się lekceważony :D

Gość gość
piszę czasem pierwsza :) chyba po prostu zaczelo mi zalezec bardziej i stad te schizy.. jak moge poznac, ze mu w ogole zalezy?

Gość gość
"Mnie kiedyś tak ówczesny chłopak gnębił ciągle do mnie pisząc lub dzwoniąc i oczekując szybkiej odpowiedzi z mojej strony. w spokoju nie można np. włosów wysuszyć czy wyjść na chwilę zapomniawszy telefonu, bo on za ten czas wysyłał znaki zapytania i czuł się lekceważony" x :D przegięcie :) dlaczego tak trudno jest osiągnąc ten głupi złoty środek..

Gość gość
Dlatego mówi się, że jest "złoty" bo nie łatwo do niego dotrzeć ;) Co do faceta autorki to skoro przeważnie nie ma dnia bez kontaktu to nie ma się czym przejmować. Tym bardziej, że niektórzy ludzie nie lubią wysyłać wielu informacji telefonicznie (ja nie lubię), bo to takie denerwujące urwane komunikaty ;) Myślę, że powodów do niepokoju możesz szukać w innych aspektach waszej relacji, bo częstotliwość pisania nie koniecznie wiele mówi.

Gość gość
jak sie widzimy to nie zauwazam niczego czym moglabym sie niepokoic ale moge byc kiepskim obserwatorem

Gość gość
Zawsze możesz mu powiedzieć, że liczysz na częstszy kontakt bo sprawia ci to przyjemność.

Gość gość
Wtedy może wyjść na desperatkę.

Gość gość
moim zdaniem mężczyźni mają nieco inaczej. u nich liczy się konkret, a nie nadmierne gadanie. ważne że pisze nawet raz dziennie. gorzej jakby nie pisał wcale a podczas spotkań był jak do rany przyłóż. wtedy mogłabyś mieć mętlik w głowie. zależy też jak pisze. może potrzebuje czasu na rozpęd w tej znajomości. zależy ile się znacie. jak krótko to całkiem zrozumiałe.

Gość gość
lubie jak pisze bo wiem ze mu zalezy.

Gość gość
spotykamy się 3 miesiace

Gość gość
bardzo ważna rzecz: to, że nie pisze ON nie znaczy, że mu nie zależy. tak mi się wydaje. Po prostu powtarzanie informacji, nie wnosi nowych informacji. My Kobiety lubimy powtarzać.... czasem bez sensu.

Gość gość
to na co zwracac uwage?

Gość gość
Sama bym chciała wiedzieć na co.... wydaje mi się, że się to po prostu toczy swoim rytmem i już. Jak ma być, będzie a jak nie to nie.... trudno jest tak oceniać.... oboje muszą czuć coś w tym samym czasie... spotykacie się i jest fajnie i to najważniejsze, a resztę zostaw losowi (:

Gość gość
Oj baby, baby....

Gość gość
Ja spotykałam się z takim, który nie lubił pisać, przeważnie po prostu odpowiadał na moje wiadomości :D Więc miałam dużo gorzej.

Gość gość
jak facet nie pisze tzn ze mu nie zalezy

Gość gość
nie nakręcaj sie autorko negatywnie

Gość gość
Niestety tak. Jeśli nie pisze, to mu nie zależy. Ale mówimy tutaj o dłuższych, kilkudniowych przerwach w kontakcie.

Gość gość
odezwał się wczoraj popołudniu jak gdyby nigdy nic

Gość gość
Ja podtrzymuję, ze jakby milczał parę dni to dopiero byłby problem.