Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstraktyk

Ida

Polecane posty

Gość gość
Przeciez nawet nie wiesz co to za firma.

Gość gość
To jesli jej maz to czyta to mu dopiero ego leci w gore, ze ma kobiete za ktora jakis facet tak teskni i o niej ciagle pisze i marzy. Dajesz swoimi wpisami codzienna pozywke jej mezowi. A z ciebie sie pewnie smieje glosno i wrecz mu szkoda takiej niespelnionej sieroty. Chcesz mu dalej dawac taka satysfakcje?

Gość abstraktyk
Ja bym sie osobiscie cieszyl i byl dumny, ale wiadomo, sa rozne charaktery.

Gość gośćat
Nie zgadzam się z Tobą gościu powyżej. Wpisy abstraktyka świadczą jedynie o jego romantycznej duszy. Jest szczęśliwym człowiekiem bo potrafi kochać miłością platoniczną. Uwielbiam ludzi o tak cudownych sercach i romantycznych duszach. Życzę Ci abstraktyku byś odnalazł swoją Idę, płyń z marzeniami, one się spełniają.

Gość abstraktyk
Za oknem żywi ludzie, inny wymiar, inne życie. Czy wiesz, jak ciężko jest walczyć z każdym nowym dniem ? Każdej nocy modlić się o bezpieczny, spokojny sen bez nadziei i bez szans spojrzeć w karty mówiąc pas. Za oknem wrzeszczą ludzie, szybę stłukł rzucony kamień. Czy wiesz jak czuję się, gdy w objęciach trzymam śmierć? Gdy wyrok napisany w lekarza oczach szklanych, gdy lecą, lecą tak, jak ten malowany ptak Czy przyjmiesz mnie mój Boże Kiedy odejść przyjdzie czas? Czy podasz mi swą rękę? A może będziesz się bał ?????????????

Gość abstraktyk
Trzeba z zywymi naprzód isc, po zycie siegac nowe, a nie w opadlych laurów kisc z uporem stroic glowe. Wy nie cofniecie zycia fal, nic skargi nie pomoga. Daremne trudy, prózny zal Swiat pójdzie swoja droga

Gość gość
“Każde pokolenie ma własny czas Każde pokolenie chce zmienić świat Każde pokolenie odejdzie w cień” Najważniejsze by każdy człowiek żył tak, aby " odchodząc w cień" nie musiał się za siebie wstydzić a był dumny z tego co zrobił dla siebie i ludzi. Każdego zapamiętają takim jakiego siebie wykreuje.

Gość abstraktyk
Zanim w popiół się zmienie, chcę być wielkim płomieniem, chcę się wzbić ponad świat, ogrzać niebo marzeniem ! Niebo - wieje chłodem, piekło - tuli się ogniem do snu, a ja, papierowa marionetka muszę ciągle grać......

Gość gość
a po ch/uj grać Lucek?

Gość abstraktyk
bo "Każdego zapamiętają takim jakiego siebie wykreuje. "

Gość gość
i dlatego musisz grać? kreowanie siebie to nie gra, to poprawianie w sobie usterek umysłowych.

Gość gość
kreować 1. «powodować powstanie czegoś, zwłaszcza dzieła sztuki» 2. «tworzyć kreację aktorską» 3. «tworzyć czyjś wizerunek» 4. «proponować lub powoływać kogoś na jakieś stanowisko» 5. «przypisywać czemuś realny byt»

Gość abstraktyk
"przypisywać komuś realny byt" DOBRE !!!

Gość gość
Jak tam twoja stalowa szczeka?

Gość abstraktyk
Hmm, nie kazdy moze miec tak slawnego sobowtora.

Gość gość
A to ty sobowtor, nie oryginal?

Gość abstraktyk
chyba wyrazilem sie jasno to ja jestem oryginal sobowtor wystepowal w filmach i wcale nie byl taki glupi przeciez byl nauczycielem

Gość gość
To wspolczuje urody i 2,5m wysokosci :-D. Chyba nie masz z tym latwo. Probowales jako statysta sie zatrudnic. Takie okazy to trudno znalezc.

Gość abstraktyk
Probuje sobie stworzyc "realny byt".

Gość gość
Bo pewnie nie masz alternatywy :-)

Gość abstraktyk
Bo takie czasy. Spoleczenstwo konsumpcyjne. Hipokryzja siega apogeum. Uczuc trzeba sie wstydzic. Wyscig szczurow. Urodzilem sie w niewlasciwym czasie.

Gość gość
ten wpis z 12:01 to nie ja !

Gość lda
to taka ludzka fałszywa moralność

Gość gość
miłości jest ciągle niedostatek

Gość gość
Czy mozesz w skrocie napisac czym cie ta Ida tak ujela, ze wciaz o niej marzysz wiedzac, ze ona ma swoje zycie z innym mezczyzna? Bo chyba nie chodzi o sam wyglad.

Gość abstraktyk
Hmm, trudne pytanie ale postaram sie odpowiedziec. Po prostu byla soba. Robila to, co jej sie podobalo. Mam tu na mysli, ze nie ulegala modom czy trendom. Nie zwracala uwagi na kolezanki czy nawet nauczycieli. Jak jej sie cos niepodobalo to potrafila przyrznac. Albo wykrasc wszystkie zaby z gabinetu biologicznego i wypuscic na wolnosc. Moze sie myle, ale ona chyba nie wie, co to hipokryzja. Wzruszalo ja to, z czego inni sie smieli. Potem wielu myslalo, ze "King-Kong" zawdziecza swojemu wzrostowi. Podle zycie.

Gość szarik na 102
Ida lubi szarika ale ciągle pojawia się i znika. Szarik czuje taką mięte,że urwało mu już trzecią piente... Sprawy są to niepojęte,nawet trochę wniebowzięte. Ida szarika wyrwała,jaby chciała to by miała co chciała,ale się bała,choć nie była taka mała. Szarik do dzisiaj wyrwany...kto zaleczy jego rany?! P.S Są to rymy z wyspy Galapagos

Gość abstraktyk
W tym caly ambaras, aby dwoje chcialo na raz.