Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstraktyk

Ida

Polecane posty

Gość gość
11.32 nie wieszbo cz piszesz..to sie nie udzielaj.

Gość gość
Ida nie jest ich dzieckiem. Pochodzi z bogatej poniemieckiej rodziny. Zaadoptowali ja bo maja nadzieje, ze przy pomocy ojca konia uda im sie odzyskac jej majatek.

Gość gość
Ida już wiele razy kłóciła się z rodzicami na ten temat,bo ten wypadek to nie była wina Wiegiliusa ..a że stary koń to wykorzystuje do własnych celów ,bo sie mu wydaje że Wiwrgilius jestnkonkurencją dla jego syna..to ,sie podlizuje jej rodzicom..a tamtemu robi koło tyłka.

Gość gość
11,44 co Ty pieprzysz! Ida ma rodowitych rodziców i o żaden majątek tu nie chodzi..moze jedynie o taki ze jej ojciec ma pozycje i służbowe mieszkanie a stary i młody koń też niby mają jakaś tam pozycje to sobie ubzdurali ze to dobra partia i dobry układ dla obu stron.Tylko że ida ma gdzieś te ich z****** pieniadze..brzydzi się też korupcją i na wszystko potrafi i woli sama zapracowac...nizby miała z nim być z kimś kogo nie kocha a jedynie z tego względu ze on ma pieniadze.Nie mozna nikomu układać życia wg.swojego widzimisię.Dlaczego nikt nie liczy się z jej zdaniem?

Gość gość
zaś najlepszymi kumplami sa mąż Idy z Wiergiliusem..tylko teraz ..on nie chce wozić dzieciaków bo mu szkoda na paliwo i stale nie ma czasu.Ale dzieciaki sa uparte i tak trenuja tyle że przy domu..przejezdni zatrzymują sie i podziwiają..

Gość gość
Przed wojna do jej pradziadka nalezalo pol miasta. Ludzie ich szanowali. A teraz ? Nie dziwie sie, ze nie mogla juz wiecej patrzec na ta lachicko-komunistyczna holote i wyjechala.

Gość gość
Ida nigrzie nie wyjechała..bynajmniej nie ta Ida o której pisze abstraktyk.

Gość gość
Wracając do watku sasiadów..Ida nie zna uczucia zazdrosci i nigdy nikomu niczego nie zazdrosciła zwłaszcza sąsiadom.

Gość gość
Czy ja dobrze rozumiem ze ta Ida opiekuje sie czy sposoruje jakies dzieci, ktore trenuja? Co to za dzieci? Jakies uposledzone? Bo przeciez to nie sa jej dzieci.

Gość abstraktyk
Was tu chyba wszystkich p**********-l-o. Az mi przykro, ze zalozylem tego posta. O-D-P-I-E-R-D-O-L-C-I-E sie od niej. Chcialem ja tu tylko adorowac, jak NMP. A WY to miejsce bestrzeszczycie ! WON !!!

Gość gość
"bzdura! brat Idy nawet nie zna Wiergiliusa i nigdy go na oczy nie widział" Nie, to nie jest bzdura, ja ich nawet krotko razem widzialam wiec to ty piszesz bzdury. W ogole mam wrazenie, ze tu sie pisze o dwoch roznych Idach. Przeciez sam abstraktyk pisal, ze Ida wyjechala razem z mezem Wergiliuszem. To jest jego topik wiec jemu wierze. Najwyzszy czas, zeby ci co piszej o Idzie, ktora nie wyjechala, przestali. Piszecie po prostu nie w tym temacie :-)

Gość gość
abstraktyk, wyluzuj - boisz sie prawdy o Idzie? Czy o co ci chodzi? mamy czytac twoje wiersze przepisane z ksiazek? to zadna przyjemnosc. Zaloz bloga jak nie chcesz wymiany i pisz do upierdzenia o tej swojej idolce.

Gość gość
piszcie sobie ,podważajcie fakty a prawda i tak jest jedna i zawsze ale to zawsze na wierzch wypływa."Gdyby brat Idy znał Wiergiliusa ..to Ida raczej by o tym wiedziała .proste!

Gość gość
Tu chyba ma ktos paranoidalne zaburzenia twierdzac, ze Idy brat nie zna jej meza.

Gość gość
kto twierdzi że Idy brat nie zna jej męża?..oczywoscie że zna..ale Wiergiliusa nie zna.

Gość gość
Ale abstraktyk pisal w jednym ze swoich topikow ze wergiliusz jest jej mezem. Wiec kto w koncu pisze prawde?

Gość gość
15:07 I co buzia ci sie zamknela czy wiesz wiecej niz abstraktyk?

Gość gość
na tamtym topicu..zgadza się to że koń chodził z nią do klasy..potem ona chodziła do liceum...i oczywiście zgadzają sie inicjały w pierwszym wpisie jej brata ..rodzonego a nie żadnego przyrodnego .,bo ona ma dwóch braci i jedną siostrę.1 wpis na tamtym topicu -j.w..jej brat. ,więc co sie nie zgadza?

Gość gość
Abstraktyku, powiem Ci tylko tyle, ze nie jestes jedyny. Prawda jest taka, ze jak nie wszyscy to przynajmniej wielu w klasie sie w niej kochalo. Niestety byla niedostepna. Zyla w innym swiecie. Przerastala nas. Teraz wiem, ze nie tylko wzrostem ale przede wszystkim dojrzalocsia nas przerastala. Mimo wszystko ciesze sie, ze znalazla swoja druga polowke. Mozna tylko pozazdroscic.

Gość gość
"bo ona ma dwóch braci i jedną siostrę" To chyba jakies nastepne nieporozumienie. Tak naprawde to ona jest jedynaczka.

Gość gość
"1 wpis na tamtym topicu -j.w..jej brat. ,więc co sie nie zgadza? " O jessuuuuu jaka z ciebie sierota jest. Topik ma w temacie pytanie i pierwszy wpis j.w. znaczy "jak wyzej" czyli powtorka pytania. :-D :-D :-D Dawno sie tak zdrowo nie usmialam. Ze to takie sieroty w 21 wieku jeszcze istnieja.

Gość gość
nie tłumacz go głupia babo..Józek się sam wygadał.!

Gość gość
Jozek-abstraktyk? :-D

Gość abstraktyk
to nie ja

Gość eefaa
To nie ja jbylam Idom.

Gość gość
Rzuccie jakas fote. Juz sam zaczynam sie podniecac a nie mam pojecia jak wyglada. Czy warto ?

Gość gość
http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fphotos.nasza-klasa.pl%2F148682%2F12%2Fthumb144%2F626ccb9707.jpeg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fnk.pl%2Fschool%2F55138%2F12&h=108&w=144&tbnid=Zcrt-EEU-jgyHM%3A&zoom=1&docid=DgN_AEXJ6rLfeM&ei=pIjhVNSEMIPDPKKTgdAN&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=1576&page=1&start=0&ndsp=16&ved=0CDcQrQMwBw

Gość gość
Abstraktyk, its tru, Grzegorz sit in jail ?

Gość abstraktyk
Myslisz o tym cwelu, jej bylym ? Nie wiem, ale nie zdziwylbym sie. To odpowiednie miejsce dla niego.