Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o laskach z wielkimi cyckami, które noszą obcisłe bluzki ?

Polecane posty

Gość gość
Tak,na pewno.,nieudacznika i lenia smierdzacego.

Gość gość
Który nie pracuje i siedzi na d***e,taaaaa.....na pewno...

Gość gość
takie kobiety robią to bo chcą być zgwałcone.

Gość gość
Idiota...

Chcą być seksowne i wyróżniać się z tłumu :classic_cool: bo poco mają się ubierać jak zakonnice ;)

Gość gość
inaczej musiałyby nosić tylko worki, więc o co chodzi?

Gość gość
Sorry w coś chyba muszę się ubrać. Jak ktoś ma duży biust to większość rzeczy tak wygląda. Przecież nie będę kupować rozmiaru xl, skoro takiego nie noszę. A ja próbowałam już wielu rzeczy, bo nie lubie zwracać na siebie uwagi. To nie ja mam problem tylko faceci i ich dziewczyny z małymi. Kiedy przechodzę, zawsze coś knują.

Duży biust u kobiety jest fajny nie ma co się oszukiwać ALE TYLKO w zestawieniu ze szczupłą sylwetką :D Nie sztuką mieć cycki. Sztuką jest je mieć i być szczupłą :) Duży biust u grubej się zlewa.

Gość gość
Co myślimy ? Zalezy. 1)Jeżeli to szczupła dziewczyna z dużymi piersiami, które na tle szczupłej sylwetki się odróżniają to myślę "WOW". 2) Jeżeli to grubaska, której oprócz piersi odznaczają się fałdy na brzuchy i widzę wychodzące boczki, to myślę - FEEEE

Gość gość
Mnie ciężko dostać bluzkę w moim rozmiarze,tak zeby biust się zmieścił.... wiec siła rzeczy sa obcisłe,

Gość gość
Bo nie ma kroju, który by pasował na duży biust? Jak ona ma dobrą bluzkę w ramionach i pasie to się nie dopina, a jak jest dobra w biuście, to bluzka jest za duża i wygląda się na co najmniej 5 kg cięższą. Już wiesz?

Gość gość
zalezy czy to chuda,zgrabna laska z dużym biustem czy jakiś wieloryb z cycami. to drugie nie robi na mnie wrażenia. Jeżeli jakiś baleron myśli, że zrobi na mnie wrażenie bo ma cycki w czasie gdy ma brzuch piwny, 3 drzwiową doopę i udziska jak kolumny to się głęboko myli. Cycki tak - ale na szczupłej lasce.

Gość mia79
Moje wymiary to: 164/53; a biust 75C. Czy wg Was to duży biust?

Gość gość
Nie,jak się dopne w biuscie,to za szeroka w pasie i w ramionach. Kurtki podobnie,

Gość gość
Marilin Monroe miala duze piersi i wszyscy faceci ma mia lecieli.

Gość gość
Gość 12;44 dokładnie o to mi chodzilo.

Gość gość
Kobiety z dużymi cyckami są fajne na ******ie :)

Gość gość
Marilin Monroe miala duze piersi i wszyscy faceci ma mia lecieli. x oprócz tego miała płaski brzuch, ładną twarz i piękną talię :) Nie łudźcie się pasztety, że jak macie nadwagę i brzydkie ryje to wyrwiecie coś lepszego na same cycki :) Duzy biust tak - ale tylko na szczupłej dziewczynie hehehe :)

Gość gość
Podwójne standardy - płaska i nosi obcisłe ubrania - ok, widoczny biust i obcisłe ubrania - wyzywająco.

Gość gość
nie oszukujmy się ale kobiety poza ciałem nie mają nic do zaoferowania więc jak jakaś ma cycki spore to walczy o godne życie nimi.

Gość gość
Moje wymiary to: 164/53; a biust 75C. Czy wg Was to duży biust? xxxx 75C ? Czyli 80 cm w obwodzie pod biustem i 92 cm w samym biuście. Czyli zaledwie 12 cm różnicy między obwodem pod biustem i w biuście to nie jest duży biust, raczej bardzo średni. Krótko mówiąc masz średni biust i nie jesteś specjalnie szczupła :P

Gość gość
Facjate mozna zrobic. Najlatwiej zrobic bo mozna pomalowac. Biust albo sie ma albo nie.

Gość gość
Facjate mozna zrobic. Najlatwiej zrobic bo mozna pomalowac. Biust albo sie ma albo nie. xxx Raczej na odwrót. Cycki można zrobić, nawet zwykły chirurg bez specjalizacji z plastyki umie takie rzeczy bo to tylko naciąć i włożyć. Jak masz szpetny ryj to nic nie pomoże. Rysów twarzy nie zmienisz. A oprócz cycków i twarzy są jeszcze inne czynniki składające się na atrakcyjność kobiety jak ogólna sylwetka, brzuch, nogi. Nie ma co się oszukiwać ideałem facetów jest szczupła laska z dużym biustem jak np. Siwiec. Faceci nie marzą o Ewce Farnej ani Liszowskiej. Faceci nie marzą o Anji Rubik. Faceci marzą o kobietach z figurą Emili Ratajkowski.

Gość mia79
Zmierzyłam: pod biustem 76,biust 91. Mhh chyba nasze za duże biustonosze..

Gość gość
Zmierzyłam: pod biustem 76,biust 91. Mhh chyba nasze za duże biustonosze.. xxxx Chyba w obwodzie za duże. ale w misce nosisz zdecydowanie za małe :P jak masz 76 POD biustem i aż 91 w biuście to powinnaś nosić 70E koleżanko :P a to już jest całkiem spory cycy.

Gość gość
A to ciekawe ,bo ja mam 103 w biuscie i nosze 75 F,cos dziwne te wasze rozmiary.