Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o laskach z wielkimi cyckami, które noszą obcisłe bluzki ?

Polecane posty

Mówmy szczerze, worki wyszły z mody wieki temu :) Dopasowane ubranie ładnie leży na ciele, niezależnie od wielkości biustu :) Wiadomo, dekolt do pasa to porażka, żadna szanująca się dziewczyna nie założy... ale czemu ma nie eksponować delikatnie swoich walorów?

Gość gość
Ja p*****le juz nie założę obcisłej bluzki po tym co tu czytam, żaden facet nie będzie się slinil na moje ciuszki. Od kiedy miseczka c to duży ja mam 75 F

Gość gość
75F przy 103 cm w biuście jest całkiem możliwe. A ile masz pod biustem ?

Gość mia79
Kochane,jest jakas stronka gdzie można obliczyć te wymiary stanika?

Gość gość
wpisz sobie rozmiary staników w google i wejdz w grafikę. Zobaczysz multum tabelek z wymiarami POD i W i określenie jaki to rozmiar.

Gość gość
Przecież 75 to wymiar pod biustem i miseczka F to są najważniejsze wymiary, wtedy brafiterka szuka modelu odpowiedniego dla nas

Gość gość
Przecież 75 to wymiar pod biustem x gooowno prawda. Obwód w stankiu POD biustem musi być zawsze 5 cm mniejszy niż rzeczywisty obwód POD biustem. Zeby stanik w ogole spelnial swoja funkcje podtrzymującą biust to musi być w obwodzie węższy niż ty sama jesteś ? To chyba logiczne nie > Rusz głowa. Wiec jezeli masz 80D to masz w obwodzie naprawdę około 85 cm, jeżeli nosisz 75 to musisz mieć 70 w obwodzie POD, i tak dalej.

Gość gość
103 biust,77 pod

Gość gość
jeżeli nosisz 75 to musisz mieć 70 w obwodzie POD xxx sory pomylilam się jezeli nosisz 75 to musisz mieć okolo 80 cm pod biustem w rzeczywistosci. Ty masz 77 ? to dobrze ze nosisz 75 choć na upartego moglabys sie sprobowac wcisnąć w 70 to i miska by ci automatycznie podskoczyła o jedną więcej.

Obwód w stankiu POD biustem musi być zawsze 5 cm mniejszy niż rzeczywisty obwód POD biustem. <><><> To prawda. Ja mam 64 pod biustem więc noszę 60F a nie 65F. stanik ma biust podtrzymywać dlatego musi być węższy w obwodzie o te 5 cm, niż my same jesteśmy.

Gość gość
Teraz się będą kłócić o detale , zawsze stanik zamawiam u brafiterki i jeśli jest 75 F to pod pod biustem jest czasem mniej i to są drobnobnostki parę w te czy w te stronę nie ma znaczenia,

Gość gość
Hardkorowe zdjęcia Aborygenek ;) oto do czego prowadzi nie noszenie biustonosza!