Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona nauczycielką

nauczycielka zagroziła negatywną ocenę za ... słusznie?

Polecane posty

Gość gość
i gdzies na chomiku sa pamietniki detektywa pozytywki w pdfie, ktos pisal, ze to jest tomik z tymi opowiadaniami, wiec pewnie jest tam ten pamiętnik pozytywka. starczy miec konto to masz 50 mb i spokojnie sie pobierze :)

Gość gość
Nie, to lepiej się teraz lecieć i kłócić niż puścić ten pieprzony audiobook. Nie puszczaj mu, niech nie przeczyta i dostanie pałę, a ty lataj po dyrektorach i kuratoriach. Ja zrobiłą bym raban, jakbym nic nigdzie nie znalazła i musiałabym kupić. Ale to ja, a nie ty. Kiepskiej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza...

Gość gość
Ja mam to w domu i nawet bym ci autorko zeskanowala gdybyś nie była taka chamka :O

Gość gość
Sam autor tej książki udostępnia ją online jako ebook - nie masz komputera - idź do biblioteki. Ale tam pewnie też nie mają darmowego dostępu do sieci i to w 9 miastach :). Autorko, ja rozumiem, że nie bardzo umiesz pomóc swojemu dziecku, bo widac, że sama mało czytasz i z bibliotek rzadko korzystasz, ale źle sformułowałaś pytanie. Nie "jakimi numerkami prawnych aktów wytrzeć sobie gębę żeby nauczycielka się odczepiła" tylko "skąd wziąć lekturę". Podejrzewam, że nauczycielka też miała dość twojego roszczeniowego podejścia: tego nie zrobię, tam nie podjadę, i powiedziała na odczep: to sobie kup.

Gość gość
Oj tam ,oj tam zesralas sie juz za te dwie dychy ? :D

Gość gość
że wam chce się kłócić...

Gość gość
Chuj w d**e skapym matkom

Nauczycielka powinna sama załatwić ta książkę tym małym dzieciaczkom, ale z drugiej strony jeżeli mówi, że dzieci sami muszą ją znaleźć to wszystko jest w internecie, wystarczy dobrze poszukać :)

Gość gość
na szczęście moje dziecko nie ma problemów ze zdobyciem książek ani z nauką. Dobrze się uczy, jest w 5 klasie szkoły podstawowej. Chodzi o prywatnej szkoły podstawowej Promyk w Szczecinie http://www.szkolapromyk.szczecin.pl/.