Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRACODAWCA PL

Polaki nie chca pracowac dlatego firmy MUSZĄ sprowadzac ze wschodu pracowników

Polecane posty

Gość gość
Pracodawca -onuce wymień bo cuchnie ja piszesz . Z tego co i jak piszesz wynika żeś poniżej tych robotników z Ukrainy . A w krajach cywilizowanych tacy jak dostają po d *** i bankrutują w Szwecji co najwyżej byś kebaby sprzątał .

Gość PRACODAWCA PL
A czemu ja mam ci płacic 1000euro skoro ty takiego zysku dla firmy nie wypracowujesz? Mam ci tytle płacic bo jaśnie pan tak rzekł? Mam ci dodrukować te pieniądze głabie? i/d/i/o/t/a !

Gość gość
1500 płacisz pracownika masz za głupka i miałes 70 CV .Ja niewiem co ty bierzesz ale ja bym prosil dwa razy tyle.

Gość 30latekk
du/podawca, idź już spać bo rano odbijasz karte na zakładzie. gdybyś pytał-nie pracuję (nie tylko za 1200 ale w ogóle), bo już nie muszę. spryt się opłąca:). słyszałeś dzidzia?

Gość PRACODAWCA PL
A czemu ja mam ci płacic 1000euro skoro ty takiego zysku dla firmy nie wypracowujesz? Mam ci tytle płacic bo jaśnie pan tak rzekł? Mam ci dodrukować te pieniądze głabie? i/d/i/o/t/a !

Gość gość
CWELUCH A NIE PRACODAWCA !

Gość gość
widzisz wyzywasz ludzi od głąbów i idiotów a nawet nie umiesz zorganizowac pracy tak azeby pracownik wypracował pesje dla siebie i zysk dla ciebie

Gość PRACODAWCA PL
sam jestes cwel, nieuku jeden argumentow nie potraficie podac dlaczego wasze pensje maja byc wyzsze to bedziecie zarabiac 1500zł , ja mam chetnych

Gość gość
sram ci na łeb, matkoje/bco i na twoich chętnych też. wszyscy jestescie dla mnie parobasy i jedno biedowate ścierwo

Gość PRACODAWCA PL
to sraj sobie jełopie na siebie tyle umiesz zero argum

Gość gość
parobasie, do łopaty. biedak jeb/any, tfu. sr/am na twoich starych pajacu na gumce hahahahah

Gość gość
Pajacu Polska dla Ukrainca to kanał tranzytowy napisz uczciwie ilu masz pracowników i ilu z nich robi na czarno i kiedy twój pracownik był z rodziną na wczasach a ile razy w roku ty i gdzie ty byłes

Gość gość
on był najdalej w suwałkach, to biedota postkomunistyczna

Gość gość
Panie PREZESIE jaką szkołe komuna zs donoszenie na kolegów ci zafundowała ze nie znając ludzi wyzywasz od nieuków

Gość PRACODAWCA PL
a co mnie obchodzi kto ile razu był na wczasach? nie twoja sprawa mendo i nie wtracaj sie. to prywatna sprawa pracownika

Gość gość
mendo mów do swojego dzieciaka, bo tylko na to zasługuje :D

Gość gość
Pewnie na umowę zlecenie zatrudniasz bez prawa do urlopu :-)

Gość PRACODAWCA PL
Srac to se mozesz na swoje jełopie za 1000zł zero argum

Gość gość
dajcie spokój... przecież autor tematu to jakiś chłopek z biedaszybu. musi sobie chłopaczek ponarzekać, pozwólcie mu :D

Gość PRACODAWCA PL
JAKIE KWALIFIKACJE TAKA UMOWA. Do narzekających na 1200zł to zalozcie firmy i płaćcie 5k kazdemu. Na co czekacie? Nieroby zawsze najwięcej narzekają. Moze zachodnia firma przeniesie produkcje na Wschód i na bruku wylądujecie polskie cwaniaczki...Tego chcecie? Już i tak spada wasza wydajność. Jak koncern zauwazy jeszcze ze na Wschodzie ma taniej to bedziecie błagać aby wrócił....celem firmy jest maksymalizacja zysku a nie płacenie robolom za proste prace 10k....ale co wy mozecie o tym wiedziec, albo biedaki bez studiów albo na studiach kiedy o tym x razy mówiono to pierdołami sie zajmowaliście....jesteś jeden z drugim taki mądry to załóż firme i płac robolom za machanie wkrętarka 5tysi ...zobaczymy jak długo pociągniesz przy kosztach zus i innych parapodatkach !@#$%....pracodawca pracuje 24h a robol tylko 8-16 i zero go po wyjściu obchodzi i jeszcze narzeka.Do narzekających na 1200zł to zalozcie firmy i płaćcie 5k kazdemu. Na co czekacie?Nieroby zawsze najwięcej narzekają. Moze zachodnia firma przeniesie produkcje na Wschód i na bruku wylądujecie polskie cwaniaczki...Tego chcecie? Już i tak spada wasza wydajność. Jak koncern zauwazy jeszcze ze na Wschodzie ma taniej to bedziecie błagać aby wrócił....celem firmy jest maksymalizacja zysku a nie płacenie robolom za proste prace 10k....ale co wy mozecie o tym wiedziec, albo biedaki bez studiów albo na studiach kiedy o tym x razy mówiono to pierdołami sie zajmowaliście....jesteś jeden z drugim taki mądry to załóż firme i płac robolom za machanie wkrętarka 5tysi ...zobaczymy jak długo pociągniesz przy kosztach zus i innych parapodatkach !@#$%....pracodawca pracuje 24h a robol tylko 8-16 i zero go po wyjściu obchodzi i jeszcze narzeka.

Gość gość
Wiadomo ze to prowokacja ale popisac sobie można :-)

Gość gość
1000zł to ja wydaję tygodniowo na zabawki dla dziecka, parobku. ale nie martw się, nie zdechniesz z głodu, bo płacę ucziciwie podatki i zawsze jakiś kawałek chleba dostaniesz za moje pieniądze (niestety :D

Gość gość
jakich chętnych ty masz z pod sklepu.Prezes poczeka ja tylko wino dopije prosze cie nie wciskaj kitu bo to nie te czasy młody na wakacje jedzie do Holandi i za 2 miesiace przywozi 10000tys zł i ty myslisz ze bedziesz wyzywał od głąbów i nieuków za 1500zl zacznij szukac na siebie ubranie robocze bo jeszcze 2 latka i wszyscy obudzicie sie z ręką w nocniku

Gość gość
jak wydajesz tylko tysiaka tygodniowo dla swojego bękarta to jesteś biedak i idź sie lepiej utop z tego ubóstwa, a nie leczysz kompleksy na forum

Gość PRACODAWCA PL
a co mnie jełopie obchodzi ile zarabiasz w dpe wsadz sobie twoje 1000zł i swoje tępe bachory , ja mam tyle w 2 dni

Gość gość
to mało zarabiasz kundelku. ale nie martw się, biedaku, wielu jest takich jak ty. mam 30 lat i nie muszę już pracować, więc nie zaimponujesz mi swoimi drobniakami. idź do taty bo czeka w wannie na ciebie

Gość gość
Nasza wydajnosc spada a jakos nas zachód cały czas potrzebuje i zatrudnia myslisz ze oni sa głupsi od ciebie ? Nie sa mondrzejsi ale ja to wyzej napisałes JAKA PRACA TAKA PŁACA zacznij przyzwyczajac sie do zdania JAKA PŁACA TAKA PRACA panie PREZESIE

Gość PRACODAWCA PL
nie pracujesz boś impotent i nierób hahahahah badylarz sie odezwał

Gość gość
'jak wydajesz tylko tysiaka tygodniowo dla swojego bękarta to jesteś biedak i idź sie lepiej utop z tego ubóstwa, a nie leczysz kompleksy na forum' idź mamę spytaj dlaczego musisz jeść kartofle na obiad,parobku