Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejpfrutowa

ślub wesele 2016 czas start!

Polecane posty

Ja ostatnio zaszłam do salonu bo byłam przypadkiem i nawet nie wiedziałam ,że tam jest i nic nawet nie mogłam pooglądać ani katalogu, ani tego co wisiało, ale to głupie przecież i tak nikogo nie było oprócz mnie.

Gość gośćAna
Ja mam w kwietniu ale tez juz kupilam, nie chcialam jej przepuscic. A kupilam w elizabeth. Za te nauki "rodzinne" się płaci?

Gość gość
eM: no to faktycznie głupie,że nie mogłaś nawet katalogu pooglądać...nawet bardzo głupie:( a ja jak jeżdżę po mieście i przejeżdżam koło salonów z sukniami na wystawie to zawsze się gapię;)

Gość gość
eM: no i masz z głowy jeden salon;) ja zrobiłam sobie listę salonów,które przyszły mi do głowy,które widziałam u mnie w mieście i o których przeczytałam opinie i zrobiła się lista 20 salonów...ale raczej tylu nie odwiedzę;) muszę popytać o opinie znajome:)

Ja w pierwszej kolejności szukam jakichś używanych , jak nie znajdę wtedy pojeżdżę po salonach.

A co dziewczyny życzycie sobie zamiast kwiatów , czy też tradycyjnie zostajecie przy nich?:) U mnie za spotkania w poradni nic się nie płaci.

Gość gośćAna
My zamiast kwiatow chcemy wino, bardzo je lubimy i z checia bedziemy stawiac je do kolacji ze znajomymi, ale na stoly weselne na pewno nie postawimy

Gość gośćAna
ja swoją suknię po ślubie też chce sprzedac, mam nadzieję, że się uda mimo, że mam mały rozmiar :)

Gość kkarolina08
My chcemy wino zamiast kwiatów żeby móc. Przynajmniej dłużej będzie stało niż kwiaty

Gość gość
eM: Agnieszko,faktycznie 18 czerwiec,2 tygodnie po mnie...jak napisałaś to już sobie przypominam;) Ja chcę pochodzić po salonach i pomierzyć te suknie,żeby zobaczyć jak w czym będę wyglądać i czego mam tak na prawdę szukać...w sumie i w jakichś komisach z używanymi też można pomierzyć i komisy też mam na swojej liście:) My zamiast kwiatów chcemy kupony lotto...może akurat uda się coś trafić;)

Gość PV
Dziewczyny - prawdopodobnie odwiedzimy Targi Ślubne w Hotelu Mariott w Warszawie i będziemy do waszej dyspozycji przez 2 dni! makijaże, fryzury, porady, foto, kamera, florystki i karty rabatowe na obsługę całej waszej rodziny w dniu finału będziemy rozdawać :D www.platiniumvisage.pl info@platiniumvisage.pl Zapraszamy :)

Gość gość
eM: Aga,co Ci tam wisi?mi sie nic nie zawiesza,nie wiem o co chodzi:)

Gość gość
eM: ja nic takiego nie zauważyłam...na szczęście;) Co tam dziewczyny jeszcze ciekawego załatwiacie? Ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie już można więcej rzeczy załatwiać:D

Gość gośćAna
My właśnie dzisiaj mamy dylemat dotyczący drink baru. a wy co o tym myślicie?

Ja myślę ,że nie jest za bardzo potrzebny, u mnie nie będzie. Ale jak ktoś ma więcej hajsu na wesele to czemu nie.

Gość Platinium Visage
Przyszłe Panny Młode - możemy być wszędzie - po prostu podajcie daty Targów Ślubnych w waszym mieście na adres info@platiniumvisage.pl :) W ten week& widzimy się w Hotelu Mariott na stanowisku D& :D Będziemy prawie wszystkie więc mam nadzieję że uda się Was wszystkich przyjąć :) Tel i rezerwacje od 10:00 do 17:00 SMS z goziną oraz imieniem i nazwiskiem prosze przesyłać : 505 55 66 31 www.platiniumvisage.pl Zapraszamy :) Platinium Visage https://www.facebook.com/PAULINA.SOBOTA.MAKIJAZ

Jutro jadę oglądać suknie mam taki plan hak mi jakas wpadnie wtedy umowie się na przymiarke :-) ale się ciesze :-)

Gość Linkas1209
Agnieszka a z jakiego miasta jesteś? ja mam ślub w tym samym dniu co Ty ;) ja końcem listopada idę do krawcowej szyć sukienkę tylko wcześniej muszę pochodzić i po przymierzać żeby wiedzieć mniej więcej jaką chce;) no i buty też już muszę powoli kupować.. ja jak chodziłam w kwietniu po salonach żeby tylko zobaczyć mniej więcej sukienki to też często słyszałam ze nawet katalogu mi nie pokażą co więcej do rozmowy też te panie nie były chętne ;/ my właśnie nie wiemy co chcieć zamiast kwiatów.. ja alkoholu w ogóle nie piję więc raczej wino odpada.. myślałam właśnie też nad kuponem lotka, ale nie wiem jeszcze co na to mój M. w najbliższym czasie chcemy kupić też obrączki i w listopadzie idziemy na nauki przedmałżeńskie, żeby mieć to już z głowy ;) a orientujecie się może czy zaświadczenie z poradni rodzinnej ma termin ważności?? u nas za nauki też 150 zł się płaci ;/

Ja jestem z Gdańska . Wg mnie to głupota odrazę umawiac się na przymiarke przecież wiadomo ze najpierw trzeba wiedzieć co wogole oferują a nie odrazę się umawiać.

Gość Linkas1209
mi niektórzy nawet dawali do zrozumienia że nie jestem ile widziana bo się nie umówiłam ;/ dla mnie też to jest słabe..

Gość gość
eM: niby taka prawda,ale wydaje mi się,że każdy salon ma raczej każdy chociaż krój...a w zasadzie jak coś konkretnego Ci się podoba to nawet jak zadzwonisz to można popytać czy coś takiego mają,albo chyba da się poprosić o sprowadzenie danego modelu na Twoją wizytę...ale to CHYBA;)

Gość słonce111111
Ja mam ślub 11. czerwca. Suknię już kupiłam nową z wyprzedaży, nawet tanio udało mi się kupić i to przez neta. jak ryzykowałam, za to ejst zadowolona. Model z 2013 roku. na nowsze mnie nie stać ;/ Robimy przyjęcie na około 20 h na 5 h. Dobre to niż nic.

Gość gość
eM: slonce,chyba pomylilo Ci sie ostatnie zdanie...20 osob mialo byc?wydaje mi sie,ze nie wazne 20,50 czy 100...wszystko zalezy od atmosfery na przyjeciu :-)