Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwnik islamizacji Europy

Zapraszam do douczenia się czym jest islam.

Polecane posty

Gość gość
To mam nadzieję że spotkam ich pod celą

To super że znasz tyyyyyylu arabów. Możesz mu powiedzieć że kartki z koranu świetnie nadają się do zbierania g****a po moim psie. I wspomnij że za morderstwa których dokonali jego bracia na moich Braciach Katolikach spotka takich jak on kara, więc nawet niech nie przyznaje się że wyznaje islam w tym kraju. Tolerancja była, ale się skończyła. :(

Gość gość
Ja mam bardzo dobre serce, jestem za pokojem, chcialabym spokoju na calym swiecie, nigdy z nikogo sie nie smieje, nie wyzywam, obrazam, lubie pomagac, wiec ida swieta dajcie juz spokoj , trzeba sie modlic, prosic o spokoj, trzeba uczyc sie przebaczac, itd

Gość Legia z wami
Wybaczymy im i podziękujemy po naszemu za zakaz obchodzenia świąt w Belgii i Francji.

Gość gość
Opanuj sie , jak bys sie czula jakby ktos wyrwal kartke z bibli, pisma sw, psalmu, ksiazeczki, wytarl psia kupe, jak chcesz trafic do wiezienia to próbuj z nimi wojowac, utnij leb ktoremus, a co

Gość gość
Jak moga zakazac swiat? A od czego prezydent, ?

Gość Widzew z wami
won z ciapatymi brudasami, niech spie/r/da/lają tam gdzie ich miejsce - na drugi koniec świata.

Gość gość
W Pl to oni ciesza sie ze sa swieta, zarabiaja chandlujac ozdoby swiateczne

Koło penisa mi dynda prawo ustanawiane przez fajfusów rządzących poprzednio, albo teraz. Ten system i to prawo nie jest normalne, więc przestrzegać nie trzeba. Przestrzega się tylko normalne prawo. To jeszcze wracając do pokoju i wybaczania. Oczywiście też jestem za tolerancją, też chcę pokój, poszanowanie, też chcę być miły, też chcę spokój, też lubię pomagać, też nie lubię obrażać. Ale czasami to o czym piszesz, że modlitwa, że wybaczanie, że prośba nie wystarczają. A wyznawcy islamu nie uszanowali tego co było im wolno, co mogli, byli traktowani na równi. W Europie ogólnie byli gośćmi, a teraz gdy już poczuli się jak u siebie to wypraszają gospodarza, a to nie jest normalne. Chyba nie myślisz że mam jeszcze za to ich przepraszać, chyba nie myślisz że mam im na to pozwolić? Teraz lecą na kopach. Dlatego jednoczymy się zdecydowanie i wypraszamy arabów ze swoimi zwyczajami do siebie. I nie ma żadnego ale, wracać do swoich kóz, zwierzaki na pewno się stęskniły. Podobno według islamu, to nawet muzułmanin może wziąć ślub z kozą. Poważnie zaraz może znajdę coś na temat i podrzucę link. Ciekawe co na to studentka kulturoznawstwa napisze?

Gość gość
Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, co komu zyczysz obroci sie przeciwko tobie, to samo otrzymasz podwojnie

Gość gość
Absolutnie, glupota, zaden czlowiek nie bierze slubu ze zeierzetami, ale znajda sie psychole co znecaja sie nad nimi, gwalca, byl program uwaga jak staty facet polak posuwal kury, fuj, psa, a caryca Katarzyna skonala przez to ze robila to z koniem , tfu, brrr, leczyc!

Zresztą. Proszę, tu jest dobry kanał. Demaskawanie islamu, pooglądajcie, poczytajcie, sporo tego, są relacji prosto z ulic co oni wyczyniają( nieee to przecież nie muzułmanie, to terroryści:( a w kościele katolickim są pedofile:( ) . To nie są pojedyncze przypadki. Islam to patologia, to chory system. Tam też jest gdzieś filmik o ślubie z kozą, powaga.:O https://www.youtube.com/channel/UC_V3kyPW6M7C5M7UmhGMKcA Pozdrawiam Siostry i Bracia. Oczywiście będę walczył też za Was, trzymajmy się razem. :)🖐️ A ateiści niech się...modlą za katolików, a najlepiej niech się dołączą, bo za muzułmanów macie zagwarantowane odcinanie głów. ;)

Gość gość
Absolutnie, glupota, zaden czlowiek nie bierze slubu ze zeierzetami, xxx czy aby na pewno http://facet.wp.pl/kat,1007823,wid,12039299,wiadomosc.html

Gość gość
Tylko gadaja, nie ma pokazane jak jakis arab bierze ten slub, lub posuwa te koze

Dopiero teraz zauważyłem link z holokaustem Chrześcijan. Szok. I co niedowiarki? To jest pokój według nich, czyli unicestwiają chrześcijan i panuje pokój i jedyna słuszna "religia" islam. Ile jeszcze takich holokaustów mają wykonać zanim obudzicie się wy "tolerancyjni" albo głoszący że to religia pokoju, poszanowania? Zacznijmy to zwalczać, bo będzie za późno, a Ci co jeszcze nie są w pełni uświadomieni to poczytajcie co się w niektórych dzielnicach Anglii, Francji, co w wielu krajach Europy dzieje. Wszystkiego dobrego! Religia katolicka opowiada się za dobrem. Islam za złem. Wybór prosty. 🖐️

Gość gość
Obetnij arabowi glowe , wstaw film na youtube, ulzysz sobie

islam znaczy podanie sie pokuj toSalam malejkum pokuj z wami allach moze kłamac knuć podstępy a jahwe nie może kłamać

HOLOKAUST DZIECI I KOBIET Z POWODU WYZNANIA. islamiści to zrobili. Było gdzieś o tym w tvp , tvn, polsat? Czy w telewizji mówi się że takiego czegoś dokonują islamiści? https://forumemjot.wordpress.com/2014/08/10/holokaust-chrzescijan-w-iraku-krwawe-biesiady-ludobojstwo-na-niespotykana-dotad-w-historii-skale-krzyzowanie-scinanie-dzieciom-glowek-i-nabijanie-ich-na-pal-media-milcza/#more-31907 I co? Dalej uważasz że islam to nic groźnego? To tolerancja i pokój? To jest inna kultura która chce obecnej europie narzucić swoje wartości. Otwórz oczy i nie bądź bierny. My wywodzimy się z innej cywilizacji. Zainteresuj się tematem.

Jeden up. Dla kwok które lubią pisać o pierdołach.

Drugi up i dobranoc.

Gość gość
Mogę zapytać ile masz lat autorze?

Dobry wieczór. Co ma mój wiek do tematu, o co chodzi?

Gość gość
Całkowicie zgadzam się z tym, że islam nie jest religią pokoju i należy ograniczyć migrację muzułmanów do krajów europejskich, jednocześnie myślę także, że Ty jesteś taki sam jak ci, o których piszesz - nietolerancyjny, fanatyczny katol, zapatrzony w siebie i swoich katolskich braci, mówiący o katolicyzmie jako jedynej słusznej religii. Wszyscy tacy ekstremiści nie powinni istnieć.

Gość gość
Ida swieta wiec zycze pokoju na calym swiecie, wiecej tolerancji, mniej agresji, kochajmy sie a zycie bedzie latwiejsze.

Gość Psica Jamnica
Przeciwnik islamizacji, masz calkowita racje!!!! Widze jak ludzie sa omamieni tymi bzdurami, jaki to niby Islam jest pokojowy , jak te wszystkie zamachy przepowadzone w imie islamu nie maja nic wspolnego z islamem (hahaha), to tylko radykalowie itp bzdety. Ludzie, nie ma islamu radykalnego i umiarkowanego!!! Islam jest jeden, Mohamed byl morderca i pedofilem i zachecal do eksterminacji innych wiar i kultur. Cos jak nazizm. Jak zatem w imie multi kulti mozemy tolerowac ideologie ktora chce ow multikuturalizm zniszczyc.? Smieszne.